Respektet e mija DREN me shoke shum,teme e bukur dhe interesante.
Pyetja jote eshte direkte dhe une do mundohem te jem sa me i sinqert, ne rradh te pare me veten time, dhe me pas me te gjith ata qe lexojn te kjo tem.
Arsyeja eshte se ne po genjejm veten ton, dhe na ka hyr ne gjak materializmi dhe jeta (moderne).Nuk eshte keq jo njeriu duhet te shetisin per te kuptuar te miren dhe te keqen, nuk eshte e rastesishme se emigrantet jan me te pjekur, per te dhen mendime me vler ne sherbim te atdheut, sepse din ti peshojn me mire gjerat dhe emigracioni sherben si nje shkoll e pergjithshme.
Me nje fjal o ATOM, fajin e kemi vet,asnjeri nuk te pengon te shkosh te jetosh ne truallin qe te takon,thjesht duhet te bejm ca lek me shum kursime, te blejm ca tokie ne ndonje fshat pjellor, ose ndonje biznes e ti shtrohemi punes, sikurse punojm me zell per padronet ton ketu ku jemi.
Gjith te mirat prej meje.
Gëzuar Vitin e Ri
2 0 1 0
Le të jetë ky viti i realizimit të dëshirave tua
personale, familjare dhe kombëtare.
P.S. Sot, në ditëlindjen time ( 25.12.) për miqtë e mi kam përgatitur një klip, për t’ju uruar Vitin e Ri, pak më ndryshe. Klikoni këtu:
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Kur shof ato cmime marramendese te truallit,s'mi ka hequr zoti ato tru qe me kan mbetur.Sepse me metrin katror 3.000 euro ne nje banese ku uji vjen me pompe,ose 100m2 pra 300.000 euro,Systemi blen 3 shpija ketu dhe 2 i leshon me qira.Pra me keto permasa ketu fitoj minimalen 1.000 euro ne muaj,pa taksa.
Ne 10 vjet 120.000 euro.ne 30 vjet 360.000 euro.Aq gjate s'do jetoj(me).
Atje se kam idene si do shkoje.
Ty te ecte mbare.
- Frangar, non flectar
Por mbase ne te vertete ne nuk e ''duam'' aq sa duhet.
Crendesi ka se ke vend zgjedh njeriu per te jetuar?
Sot , shyqyr zotit , njeriu i ka heq ato gykimet e rracave apo kulturave(ne pergjithesi , sepse nje sasi e vogel akoma ekziston) , keshtuqe njerezit se kane problem te co-ekzistojne bashke ne cdo lloj terreni.
Keni harruar se shteti nuk ofron "luksin e Evropes"???
Krijoni Kontakt