Close
Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 223
    Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865

Talking

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Aman Pandrilla as na thuaj cfarë paske gjetur, ku do të jetosh se ka vite që jam duke menduar si të kthehem. As na e shpjego pak këtë recetë dhe si e gjete këtë dëshirë kaq të madhe për t'u kthyer.

E c'të të them. Lum si ti.
    I lutem zotit të të plotësoj të gjitha dëshirat dhe gjithashtu i lutem zotit që mos të të ndodh si një shokut tim që u kthye në vendlindje, nga patriotizmi, por pas shumë peripecive atje, u kthye prapë në Skandinavi duke ikur si lepuri nga zagari herë në Angli, herë në Francë, Danimarkë, Norvegji dhe SUedi dhe tash së fundi ende rri i fshehur në Danimarkë!!

Rasti i dytë. Një bashkëfshatar imi mori lejeqëndrimi në AUstri. Bëri pasuri. Bleu truall në Kosovë, ndërtoi shtëpi dhe u kthye në Kosovë. E ku ka më mirë! Pas dy vitesh u kthye në Austri, por tash i thanë jo e ke humbur të drejtën e lejeqëndrimit këtu. Dhe ky që kishte investuar në truall, shtëpi e gjëra të tjera, po i lë që të gjitha ato dhe tash sorollatet me gjithë familje nëpër Francë, nga e para për të marrë lejeqëndrim të ri.
    shiko, duhet te krijosh nje baze edhe te kesh gjepin plot nqs ke vendosur te kthehesh, un per vete i kam marr masat per te dyja, kshuqe duhet te kesh byth te kthehesh.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Prej kohësh kam menduar ta hap këtë temë, por bija në siklet si ta titulloja. Një herë më shkoj ndërmend ta titulloja:
    1. Kush po na vret dashurinë për atdheun.

Vallë ku është arsyeja?

Thuajeni hapur!

Me nderime,
    Adem Gashi, mësues
    Danimarkë

Respektet e mija DREN me shoke shum,teme e bukur dhe interesante.

Pyetja jote eshte direkte dhe une do mundohem te jem sa me i sinqert, ne rradh te pare me veten time, dhe me pas me te gjith ata qe lexojn te kjo tem.

Arsyeja eshte se ne po genjejm veten ton, dhe na ka hyr ne gjak materializmi dhe jeta (moderne).Nuk eshte keq jo njeriu duhet te shetisin per te kuptuar te miren dhe te keqen, nuk eshte e rastesishme se emigrantet jan me te pjekur, per te dhen mendime me vler ne sherbim te atdheut, sepse din ti peshojn me mire gjerat dhe emigracioni sherben si nje shkoll e pergjithshme.

Me nje fjal o ATOM, fajin e kemi vet,asnjeri nuk te pengon te shkosh te jetosh ne truallin qe te takon,thjesht duhet te bejm ca lek me shum kursime, te blejm ca tokie ne ndonje fshat pjellor, ose ndonje biznes e ti shtrohemi punes, sikurse punojm me zell per padronet ton ketu ku jemi.

Gjith te mirat prej meje.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mendoj se nuk ka djale te ri apo vajze te re qe nuk do e braktiste kte vend! Edhe kush largohet qe ktej, uroj mos te kthehet me mbrapc.

Nese doni arsye se pse nuk duhet te jetoni ne shqiperi, ma beni te ditur se ju shkruaj nje artikull 4 metra te gjate.
    Jam shume kurioz perse?
    Per investim as qe behet fjale nga ana ime.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Gëzuar Vitin e Ri 2010

Gëzuar Vitin e Ri

2 0 1 0

Le të jetë ky viti i realizimit të dëshirave tua

personale, familjare dhe kombëtare.

P.S. Sot, në ditëlindjen time ( 25.12.) për miqtë e mi kam përgatitur një klip, për t’ju uruar Vitin e Ri, pak më ndryshe. Klikoni këtu:
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    shiko, duhet te krijosh nje baze edhe te kesh gjepin plot nqs ke vendosur te kthehesh, un per vete i kam marr masat per te dyja, kshuqe duhet te kesh byth te kthehesh.
    Kur shof ato cmime marramendese te truallit,s'mi ka hequr zoti ato tru qe me kan mbetur.Sepse me metrin katror 3.000 euro ne nje banese ku uji vjen me pompe,ose 100m2 pra 300.000 euro,Systemi blen 3 shpija ketu dhe 2 i leshon me qira.Pra me keto permasa ketu fitoj minimalen 1.000 euro ne muaj,pa taksa.
    Ne 10 vjet 120.000 euro.ne 30 vjet 360.000 euro.Aq gjate s'do jetoj(me).
    Atje se kam idene si do shkoje.
    Ty te ecte mbare.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mendoj se nuk ka djale te ri apo vajze te re qe nuk do e braktiste kte vend! Edhe kush largohet qe ktej, uroj mos te kthehet me mbrapc.

Nese doni arsye se pse nuk duhet te jetoni ne shqiperi, ma beni te ditur se ju shkruaj nje artikull 4 metra te gjate.
    o Zot si je he burr. E ke problem tma dergosh mua ate artikullin, po kam i problem poqese deshto plani qe tlargohem nga shqiperia car do bej te vras veten ?

Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    o Zot si je he burr. E ke problem tma dergosh mua ate artikullin, po kam i problem poqese deshto plani qe tlargohem nga shqiperia car do bej te vras veten ?
    -Jeton bleta ne maje te malit, jeton miza nen bisht te kalit-
    Lum si ne qe u mesuam me pordhe kali nen bisht.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Kur shof ato cmime marramendese te truallit,s'mi ka hequr zoti ato tru qe me kan mbetur.Sepse me metrin katror 3.000 euro ne nje banese ku uji vjen me pompe,ose 100m2 pra 300.000 euro,Systemi blen 3 shpija ketu dhe 2 i leshon me qira.Pra me keto permasa ketu fitoj minimalen 1.000 euro ne muaj,pa taksa.
    Ne 10 vjet 120.000 euro.ne 30 vjet 360.000 euro.Aq gjate s'do jetoj(me).
    Atje se kam idene si do shkoje.
    Ty te ecte mbare.
    jam ne nje mendje me ty. e duam Shqiperine se jemi shqiptare, se atje eshte shtepia, kujtimet, te afermit, por atje nuk mund te jetohet.
    derisa te jene ne krye ata qe e drejtojne Shqiperia do marre fryme si ne i semure azmatik.
    ndoshta pas 30 vjetesh kush e di....
    - Frangar, non flectar

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Por mbase ne te vertete ne nuk e ''duam'' aq sa duhet.
    Crendesi ka se ke vend zgjedh njeriu per te jetuar?

Sot , shyqyr zotit , njeriu i ka heq ato gykimet e rracave apo kulturave(ne pergjithesi , sepse nje sasi e vogel akoma ekziston) , keshtuqe njerezit se kane problem te co-ekzistojne bashke ne cdo lloj terreni.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    Keni harruar se shteti nuk ofron "luksin e Evropes"???

Faqja 10 prej 23 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •