Close
Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 223
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Pershendetje te nderuar teme mjaft e qelluar por keshtu e ka jeta te shperndare ne te katert anet e botes ,por ndoshta keshtu edhe eshte me se miri sepse po te mos ishte gurbeti jeta do te ishte edhe me e veshtire ne trojet tona ngase kontributi i bashkeatdhetareve eshte tejet i madh duke ndihmuar familjet e varfera ,arsimin ,luften e fundit e shume e shume ndihma te tjera me te cilat ndoshta edhe u pasuruan disa matrapaze dhe tash kohen e fundit edhe solidariteti eshte zvogeluar ndoshta edhe nga kriza ekonomike por edhe nga keqperdorimet qe u bene gjate grumbullimeve te mjeteve dhe shkuan edhe aty ku nuk e kane vendin e kjo dhe te ngjajshme si korrupcioni pasurimi i zyrtareve brenda nje kohe te shkurter ,madje edhe shkollimi dhe marrja e titujve te llojllojshme akademike brenda nates ,papunesia e madhe ,varferia e madhe e disa familjeve frigojne bashkeatdhetaret per tu kthyer dhe jetuar ne trojet ku kane lindur dhe jane pajtuar qe te jetojne dhe punojne aty ku edhe gjenden me shprese per nje te arrdhme me te mire por siq po shifet keto mbetet vetem enderra te parealizuara sepse Shqiperise Kosoves dhe Bosnjes iu nevoiten ende pune te medha per tu kryer qe te bashkohen me shtetet tjera te BE-se...,

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745

pershendetje nga gjermania

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    shqiperia eshte kthyer si nje xhungel, sado njeri te jesh qe te mbijetosh duhet te sillesh si kafshe
    Ne jemi shume te bute per te jetuar ne Shqiperi Marya.Ndoshta gurbeti emigracioni na ka zbutr shume.Edhe une keshtu mendoj,me jetuar ne shqiperi eshte mendim absurd.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne Shqiperi akoma hiqen njerezit nga puna per bindje politike. Fola me nje njeriun tim dje. Punon mesuese. Me eshte bere programi corap me tha, se oret e mia ja dhane nje tjetri qe e solli ''partia'' ne shkollen tone. Tani ne fund te semestrit asaj i duhet te kaloje ne dore lende qe si ka dhene gjate ketij viti nga fillimi dhe mundesisht te pergatisi dhe testet e fundsemestrit. Ndryshim mesuesish. Pd-et, dhe te Lsi ne poste drejtuese, Ps levizen sa andej kendej kuptohet vetem si mesues.
    Per cfare te kthehesh, kur punen se ke kurre te sigurt? Mos flasim per te tjerat.

Erando
    Anëtarësuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    ka edhe ne shqiperi pune, por eshte e keqja e shqiptareve qe me pare pranojne te lajne banjot e botes sesa te punojne ne vendin e tyre, se shofin komshin qe nuk puno, dhe thojne me vete pse te punoj une. a e kuptoni ku du me dal.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2005
    Postime
    103
    Flas vetem per veti!E dua Atedheun krahas me jeten time!,sa qe kjo dashuri esht shendruar ne nje pesh te rend qe rendon zemren dhe mendjen.
    Jetoi ne nje siujdhes qe esht nje nder 3 vendet me te bukura dhe me me standart te lart ne bot,jam i stabilizuar me biznes dhe sa shpija te mijat 100%[pa ndermjetesim te bankave].vetura me vler mbi $120.000.Stabilizim serioz ne akonton e bankave...
    Jetoi ne mes njerzish qe fjala esht fjal dhe sinqeriteti njerzor esht ne maxsimum, njeriu me njeri shiqohet ne kuptimin e plot te sensit njeri,duke i shtuar knaqesi njeri tjetrit dhe keshtu qe te gjith se bashku jetoim te lumtur.
    Te gjitha kisha me i braktisur vetem per ta vazhduar nje jet normale ne vendlindje,Njerzit nga vendlindja kan nje forc te dashuris per njeri tjetrin te trashiguar nga natyra e vendit,gje qe me mban shum afer tyre,Por sinqeriteti esht shum larg se te vertetes,qe nga pastrusi e gjer te ministri te gjith fjal te bukura filozofike sa nder ta dhe artista ne te folur, por ne mbrendi qendron ndonje plan si mund te depertoi gjer te gjepat tu,Esht veshtir te gjejsh ndonje qe e ka qendrimin e njejt ndaj teje si para sysh si pas sysh.Korrupcioni esht qeltas,ligji ka emer por jo funksin,kto dhe ca tjera te ktyre aspekteve nuk me lejojn te kthehem dhe te jetoi ne vendlindje.
    Pra dera aq e madhe per te ikur nga vendlindja, dhe aq e vogel per te u kthyer esht borgj qe vendlindja na ka mbetur ne te gjith emigranteve.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Une per vete si gjith shqiptaret me pishman te madh kam ik nga vendi im.
    Po edhe un jam stabilizu pas disa vjet perpjekje dhe jetoj si njeri.
    Aresyeja qe smund te kthehem eshte se Shqiperia qe kam njohur une sa kam qene gjalle qeveriset me llumin e popullit dhe llumi prodhon gjith pisllekun e madh social te antivlerave.
    E une nuk rri dot nje shtet qe jeton me antivleren.
    Albania Uber Alles

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    ka edhe ne shqiperi pune, por eshte e keqja e shqiptareve qe me pare pranojne te lajne banjot e botes sesa te punojne ne vendin e tyre, se shofin komshin qe nuk puno, dhe thojne me vete pse te punoj une. a e kuptoni ku du me dal.
    t'lumt goja.
    Venin ton e ka fal Zoti pasunik. Me ndertu, me punu token si duhet skem nevoj en shtete t'huja me ik, me na shfrytzu e me na ngarkua.
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    bel vallha me mujt sod iki. kush po ma qon ni viz.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kjo e do atdheune ja marsha te keqen

http://www.shekulli.com.al/2010/01/1...e-pa-viza.html
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga padrilla Lexo Postimin
    se ti i ke shtru punet per vije mos mendo se mund ti shtorjne cdo kush ne shqiperi
    ku ka pune ne shqiperi???
    te punosh neper lotari bastesh apo te paguash lek te behesh futbollist qe ne rastin me te pare te sheses ndeshje per te bere parat qe dhe
    pastaj ne shkoder se spo flas per shqiperine paftyresia imoraliteti e pabesia jane abc e jetes une se perballoj dot
    te uroj suksese ty e kujdo
    JO SEKS PARA MARTESE

Faqja 12 prej 23 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ne kemi jetuar me shqiptarë, dhe do vazhdojmë të jetojmë!
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 09:46
  2. Si ta jetojmë Javen e Madhe?
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-04-2006, 16:44
  3. Dashuria në dy kohë
    Nga whisper në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 13-04-2005, 13:31
  4. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 17:10
  5. Pse jetojme?
    Nga Failed Rapper në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 110
    Postimi i Fundit: 05-07-2003, 19:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •