Poshtė sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut
O lum o , SHIK nuk eshte organizata per pajtimin e gjaqeve. Por dikush i beri 836 vrasje ne Kosove pas lufte. Pastaj kur menduam se "cka humb mos u gjetet", doli nje qe tha: i di vrasesit. Jam une tha ai (Nazim Bllaca) qe e bera si anetar i shtylles se ekzekutimit ne gjirin e SHIK. Jam une me SHpresim Uken, Fahredin Gashin, me me BOSSIN tone Azem Sylen. Nisi vajtimi ne SHeshin e Gjemeve (SHeshin Nena Tereze) ne PR. Thane te gjithe nuk e njohim... Doli me provat tjera dhe me foto: JA NEVE JEMI KETA QE NUK NJIFEMI!!!
http://www.youtube.com/watch?v=1P5xl8Rq8wM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drityll : 29-12-2009 mė 08:39
Poshtė sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut
kurgja skan ba shik i Kosoves qka u duht me jav q nanen e baben shpiunave komunistave udbash te ish lidhjes komuniste te kosves me ne krye ibrahim rugoviqin,shyqyr qe skom qen se jo 800 po nja 80 mij i kisha faru faren kopile jugoslavoturke me emrin kosovar,edhe ishim mbet ma te paster se jaudit si komb,pak jon shliru ish udbashat komunisto titist e lehin neper foruma po fale zotit qe babalaret turkojugoslav jan fshi nga Kosova dhe ma veq plasni neper foruma. poshte komunistat jugoslavo titistrugoviq dhe rnoft kombi shqiptar perjet
Nė deklaratėn e tij tė sotme para mediave nė sallėn e Kuvendit tė Kosovės, Gagi Geci tha pėrafėrsisht kėshtu, po parafrazoj:
"Siguria e e brendshme e Kosovės nė vitin 2009 ka dėshtuar keq, nga ana e SHPK-sė dhe EULEX-it. Dha shembullin e Greqisė, ku ende nga organet e shtetit trajtohet me kujdes rasti i vrasjes sė njė polici tė vetėm, ndėrsa nė Kosovė kanė ndodhur me qindra vrasje dhe asnjė nuk ėshtė ndriēuar, siē ishte rasti i Bllacės. Lidhur me sigurinė e Kosovės tha se me 19. 11. 2009 kam biseduar drejtpėrdrejt me kryeminstrin Hashim Thaēi rreth kėtij rasti, i cili decidivisht mė ka thėnė; Kajau nanėn tė gjithėve". Pra, ai po dėshiron tė ndahet (distancohet) nga krimi, por nuk po e lanė ata qė i ka afėr vetės...."(!?).
Kėtė deklaratė Geci e dha nė kontekst tė bojkotimit qė i ka bėrė opozita seancės sė sotme parlamentare pėr miratimin e buxhetit tė Kosovės pėr vitin 2010.
Krijoni Kontakt