Close
Faqja 170 prej 180 FillimFillim ... 70120160168169170171172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,691 deri 1,700 prej 1792
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636

na humbe alibaben..;

Citim Postuar mė parė nga lum lumi Lexo Postimin
    hahahahahaha Kreks!

Hasani u dekė.

Zoti tė lashtė shėndosh, o mik!
    ...hhahahaa ! po ku na e le alibaben o mik ore, na humbe ate njeri... e more ne qafė... lol !
    O lum, ke shumė mungesa ta dish, duku ma shpesh..;
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    Tradhtarėt duhet tė vriten , kjo dihet.

Po mua po mė intereson , a do ti fusin nė tė njėjtin burrg salihajn , bllacen gecin ... pra ket kllap , me kllapen hasė tasi me kllapen e vet.

laperat e kėtij forumi , athu ku do tė burgosen se?!!!

Kili

SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC , U KRYMB , E KA NIS MI ARDH ERĖ!
    Ata dota mbyllin gojen ,do ti ven kapak tengjeres dhe dote pelcasin ,qe nuk dote mujn mej poshtersu qlirimtaret e kombit.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Kosovelli Lexo Postimin
    A do te ket ndonje CD dueti Geci-Salihaj per festen e vitit te ri ?
    Pas vitit te ri do ket per shume ken hiq mos u merzit dhasht zoti e te gjitha te dalin ne shesh

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Pas vitit te ri do ket per shume ken hiq mos u merzit dhasht zoti e te gjitha te dalin ne shesh
    Ku e kane lān takimin, te qafa e Dules ä ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    ...hhahahaa ! po ku na e le alibaben o mik ore, na humbe ate njeri... e more ne qafė... lol !
    O lum, ke shumė mungesa ta dish, duku ma shpesh..;

Para se te ik ne pune dy tre rrehta...

E kush ka besue qe lum lumi i del ne mbreojtje krimineleve.. ? E kush? Po ku kush jane betejat e Kadri Veselit, te Xhavit UDBashit, te Azem Syles a te Hashim Thacit.

Ka njeri qe me thote ku luftuan ata?
    Poshtė sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2009
    Postime
    69
    O lum o , SHIK nuk eshte organizata per pajtimin e gjaqeve. Por dikush i beri 836 vrasje ne Kosove pas lufte. Pastaj kur menduam se "cka humb mos u gjetet", doli nje qe tha: i di vrasesit. Jam une tha ai (Nazim Bllaca) qe e bera si anetar i shtylles se ekzekutimit ne gjirin e SHIK. Jam une me SHpresim Uken, Fahredin Gashin, me me BOSSIN tone Azem Sylen. Nisi vajtimi ne SHeshin e Gjemeve (SHeshin Nena Tereze) ne PR. Thane te gjithe nuk e njohim... Doli me provat tjera dhe me foto: JA NEVE JEMI KETA QE NUK NJIFEMI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1P5xl8Rq8wM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drityll : 29-12-2009 mė 08:39
    Poshtė sllavo-marxisto-komunistet e SHIK-ut

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Citim Postuar mė parė nga Drityll Lexo Postimin
    O lum o , SHIK nuk eshte organizata per pajtimin e gjaqeve. Por dikush i beri 836 vrasje ne Kosove pas lufte. Pastaj kur menduam se "cka humb mos u gjetet", doli nje qe tha: i di vrasesit. Jam une tha ai (Nazim Bllaca) qe e bera si anetar i shtylles se ekzekutimit ne gjirin e SHIK. Jam une me SHpresim Uken, Fahredin Gashin, me me BOSSIN tone Azem Sylen. Nisi vajtimi ne SHeshin e Gjemeve (SHeshin Nena Tereze) ne PR. Thane te gjithe nuk e njohim... Doli me provat tjera dhe me foto: JA NEVE JEMI KETA QE NUK NJIFEMI!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1P5xl8Rq8wM

Unė nuk mbroj e as kurrė nė jetėn time nuk kam mbrojtur kriminelė. Kriminel quhet ai qė denohet pėr krime nga gjykata . Kėto janė rregullat e lojės nė demokraci. Lumi nuk i frynė vėllavrasjes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    kurgja skan ba shik i Kosoves qka u duht me jav q nanen e baben shpiunave komunistave udbash te ish lidhjes komuniste te kosves me ne krye ibrahim rugoviqin,shyqyr qe skom qen se jo 800 po nja 80 mij i kisha faru faren kopile jugoslavoturke me emrin kosovar,edhe ishim mbet ma te paster se jaudit si komb,pak jon shliru ish udbashat komunisto titist e lehin neper foruma po fale zotit qe babalaret turkojugoslav jan fshi nga Kosova dhe ma veq plasni neper foruma. poshte komunistat jugoslavo titistrugoviq dhe rnoft kombi shqiptar perjet

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga daja shneq Lexo Postimin
    kurgja skan ba shik i Kosoves qka u duht me jav q nanen e baben shpiunave komunistave udbash te ish lidhjes komuniste te kosves me ne krye ibrahim rugoviqin,shyqyr qe skom qen se jo 800 po nja 80 mij i kisha faru faren kopile jugoslavoturke me emrin kosovar,edhe ishim mbet ma te paster se jaudit si komb,pak jon shliru ish udbashat komunisto titist e lehin neper foruma po fale zotit qe babalaret turkojugoslav jan fshi nga Kosova dhe ma veq plasni neper foruma. poshte komunistat jugoslavo titistrugoviq dhe rnoft kombi shqiptar perjet
    Posht tradhetaret markesist leninist dhe rroft kombi shqipetar,a qka jan tu dal do cd te reja more daja sheq ,veq banu gati se ki mu qudit kush eshte armik i popullit,mos e ki edhe ti emrin dikun qe te ka rrok kaq nervoz

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Postime
    316

Deklaratė e Gani Gecit e dhėnė sot para mediave

Nė deklaratėn e tij tė sotme para mediave nė sallėn e Kuvendit tė Kosovės, Gagi Geci tha pėrafėrsisht kėshtu, po parafrazoj:
    "Siguria e e brendshme e Kosovės nė vitin 2009 ka dėshtuar keq, nga ana e SHPK-sė dhe EULEX-it. Dha shembullin e Greqisė, ku ende nga organet e shtetit trajtohet me kujdes rasti i vrasjes sė njė polici tė vetėm, ndėrsa nė Kosovė kanė ndodhur me qindra vrasje dhe asnjė nuk ėshtė ndriēuar, siē ishte rasti i Bllacės. Lidhur me sigurinė e Kosovės tha se me 19. 11. 2009 kam biseduar drejtpėrdrejt me kryeminstrin Hashim Thaēi rreth kėtij rasti, i cili decidivisht mė ka thėnė; Kajau nanėn tė gjithėve". Pra, ai po dėshiron tė ndahet (distancohet) nga krimi, por nuk po e lanė ata qė i ka afėr vetės...."(!?).
    Kėtė deklaratė Geci e dha nė kontekst tė bojkotimit qė i ka bėrė opozita seancės sė sotme parlamentare pėr miratimin e buxhetit tė Kosovės pėr vitin 2010.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •