jo une jam ka marr pjese ne kete forum me diskutim dhe te kam tregue edhe me heret se per tjeter sen nuk kame arsye te jem , keshtu nese ty nuk te pelqejn shkrimet e mia ti mundesh me kundeshtue nese ke argumente
po nese ty ta merr mendja se mundesh me kontribue najsen duke fyer bene ajo eshte edukata e jote
Nuk e di kosovell cka me ba me ty,ju doni ketu ne ket tem vetem me pas kundershtar,pasi me kuptu ti qe ndosht gjith jemi te nje mendimi,ateher do te mbyllet debati.
Zotni shiqoj te gjitha postimet e mija jane ate qe ti tash po thu dmth,tash erdhe qka une kam than deri tashdekje krimineleve pa marr parasysh ngjyren partiake,kush ka ba krime dhe eshte i inkriminum ne kriminalitet e nuk e len popullin qe te shef dite te bardhe.,une nuk po e akuzoj nje parti une po e akuzoj kush i ka duart me gjak.
PS.Me vjen mire qe ngadal po vjen capi te kasapi.
Ti i paske krejt listen zotni nisja prej ktyne qiti para gjyqit edhe kta i qesin te tjeret
Edhe ket desha ta ndegjoj se ne apo une personalisht as njeher nuk kam akuzuar luftetarin e mirfillt qe ka luftuar per kete komb po ne postimet e mia te mehershme nuk keni gjet vesh te kuptoni ket. Se Imazhin nuk ja kemi demtu ne UCKse por kta njerez qe veshen uniformen pas luftes por edhe gjat luftes.Dhe me e zeza ishte se shum prej tyre qe vishnin uniformen pa merit pas lufte ishin shqipetar
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hillirian-zo : 05-12-2009 mė 18:30
E para ti flet pa argumente; Florim Ejupi u arrestua, u akuzua dhe akuzėn e tij t'parėt e bėnė Grupi i Ramė Marajve. Atė akuzė ata ua kishin shpėrndarė edhe bashkėpunėtorėve tė tyre kujdestar nėpėr forume!
Agron Sulejmani tė thashė kur u vra daja i tij u nis nga Zvicra pėr tė shkuar dhe pėr ta varrosur tė nipin; aso kohe Nazmiun e burgosėn pa njė pa dy duke mos pasur fare ide pėr ē'arsye!
Florim Ejupi nga fshati Sopatė Bashkėsia e Gllamnikut ish Vendenisit pas vuajtjeve tė shumta, akuzave nga Pacifistėt, dėshmive tė tyre nė gjykata nė fund u Lirua si i pafajshėm!
Ai akuzohej pėr bombardimin e autobusit me serbė qė shkonte nė rrugėn Prishtinė - Besianė- Nish!
Sa i pėrket Xhemajl Mustafės edhe ky ėshtė nga fshati Gllamnik i Komunės sė Podujevės.
Secili shqiptar besoj qė ėshtė i interesuar qė tė zbulohet e vėrteta e vrasje se tij!
Ajo qė dihet dhe qė ėshtė e argumentuar ėshtė qė pėr dy javė nė arrestė ėshtė mbajtė ky punėtori i sigurimit serb dhe Nipi i Selim Broshės qė fill pas lirimit fillon tė punoj nė Presidenc tek Ibrahim Rugova!
Kjo gjė dihet dhe ka qenė komunikuar nė shtypin e kohės!
Ato tjerat qė thua ti janė vetėm thashetheme dhe nėse ti qenke i sigurt, urdhėro dhe bė padi ngaqė po heshte do t'thotė qė je bashkėpjesmarrės me krimin!
PO pate frikė, urdhero dhe shko tek Familja e Xhemės, u trego dhe pastaj ata vet do tė bėjnė padinė!
Ajo qė dihet ėshtė qė ndajė Sinan Zhegrės qe bėrė njė atentat nė vitin 2004 dhe edhe pėr kėtė gjė ka shkruar shtypi i kohės!
Pėr tė ka padi nė gjykatė por siē duket Ay tani mė nuk gjendet nė Kosovė sepse pėrndryshe me tė do tė duhej tė mirrej shėrbimi i Intelegjencės sė Kosovės!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Keto qe i thua jane perrallat e forumit K....derrit i cili per cudi keto dite kinse eshte 'sulmuar' nga hakeret hahah..Ti zoteri je i regjur per te genjyer ..kjo qe une po ta them eshte e vertete .Madje Agron Sylejmani ishte i indi njuar me Ibrahim Kelmendin kur me nje rast i mori disa leke permes Wester Unionit prane skenderbeut me pat thenne me nuk do te perzihem me kta pisa se me kane mashtruar deri ne fund.E kishte fjalen pikrisht per Ibrhaim Kelmendin.Vetem retorika e jote eshte fakt keshtu mendojn ata qe prodhojn huti, dhe mjegullaja qe e verteta te mos zbardhet.Thone secila pyke qane drurin e vet.. edhe ky Nazmi Bllaca eshte pyke e juaj, shikut, andaj edhe u ka qare.Sinan Zhegra kurr nuk ka punuar ne presidence. Kjo eshte fantazia e njefar tarasit te nje forumi qe e ceka me lart i cili ka qene shtepia e shikut .Dhe edhe per presidentin u tregoj Bill Kllintoni kur ishte ne Prishtine .
Krijoni Kontakt