Close
Faqja 62 prej 110 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 611 deri 620 prej 1091
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-12-2009
    Postime
    306
    Ja psh ne kete teme ,tema kryeveper ,me nje kuptim shume miqsor ,me nje vlere e karakterit taman te popullit te ndershem shqiptar ,por njerzit e degjeneruar i japin nje kuptim te nje vleres te ciganave ose njerzve qe nuk kan shtepi ose komb ,apo jam gabim!!

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Ja psh ne kete teme ,tema kryeveper ,me nje kuptim shume miqsor ,me nje vlere e karakterit taman te popullit te ndershem shqiptar ,por njerzit e degjeneruar i japin nje kuptim te nje vleres te ciganave ose njerzve qe nuk kan shtepi ose komb ,apo jam gabim!!
    Aspak gabim nuk e ke!
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Dijetar...po ti me kete nofke qe i ke dhene vetes , ne vend qe te na sjellesh shkendija mençurie dhe diturie, po sjell vetem shamate......
    Mos sha forumistet e tjere ne baze te asaj qe ti beson......repliko me argumenta po qe i zoti, perndryshe hesht......

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Tani u binda se me te vertet je nasradin i holl,large pames deri 10 cm qe esht gjatesi e mjaftueshem per llojin tende,nuk ma merr mendja se ti je apo jeton ne shqipri por vetem ne greqi,gjuha qe ti flet dhe shkruan i gjason nje alien qe mendon se mund te sundoj nje gje qe nuk e ka pare kurr e lem e ka prek..ti mendon se je stoik per ti qorrtuar forumistet islam apo krishter dhe mendon se mete vertet je alien ipa prekshem ipa kritikuarr,ti fyen te gjith ata qe nuk te pranojn se ti je alien dhe nuk je ne qell por ne tok.Civilizimi im esht ne shumicen e fletoreve dhe librave qe ti ndoshta ke shfletuar atje ne hen atje te alienet apo ne pyjet e pa shkelura atje ku rrastesisht lejleku ka leshuar ndonje bebe dhe ndonje fije teli[rrjeti ] qe tani po e perdor per tu ikuadruar dhe per ta njohur bote qe ti nuk e kupton dhe veshtirr se dota kuptosh pasi qe 5 apo 6 gjenerata te familjes suaj muslimane vazhdojn te konsumojn alkohulin si te bekuar prej dikujt, mos e rreklamo veten si musliman se nuk je ....ok.
    Une jetoj ne toke dhe kembet i kam te mbeshtetura fort ne token time.Ndersa ti duket se je alien si ne ata filmat e Holiwood-it,por nga ta me ata krahet si leljket e rjepur e pa pende!Kjo teme flet per tolerancen fetare mor njeri qe t'i ka ngrene librat dhija.Besoj e kupton qe t'i ka ngrene librat dhija....!Une ne postimin tim nuk te kam fyer per asnje moment apo jo.Ku e gjene te drejten te fyesh te tjeret?Sigurisht mediokriteti jot,civilizimi i cunguar te bejne te mos jesh njeri tolerant,por te jesh intolerant e i pa latuar.Kush jane intolerante....!Ne ne Shqiperi i themi ndonjerit qe ja ka ngrene librat dhija:''Te te rroje kosherja,se gjithe bletet te kane ikur e kosherja te ka ngelur bosh!''Me thua qe ke shkruar libra!!!Pse te genjen vetja mor njeri.Ti vet ke shkruar vet ke lexuar.Ti je vet i pa edukuar,nga do te edukosh te tjeret.Po te marrin shembullin tend edhe te tjeret,me mire te shkojne te mbyten tek Ura e Ibrit.Keshtu qerohet edhe Kosova nga barera te kqia.Po o njeri qe ke shkruar libra,por qe nuk di te shkruash shqipen ashtu si duhet,mesoje dhe fute ne trurin tend te thare ,se ne Shqiperi ne token ame myslymanet pijne raki te gjithe.Une i kam pare hoxhallaret me syte e mij qe pinin raki rrushi dhe kjo ishte nje gje normale.Tani keta legenet me mjeker cjapi, qe kane mesuar ne shkollat e terrorizmit te botes arabe,pine vetem uje kanali.Por dije se keta jane hici i hicve.Shqiptaret myslymane nuk i pjerdhin ata.Disa varfanjak qe shkojne tek terroristet per nje kothere buke jane disa gabele,te cilet sa ikin nga xhamia,ato pare i kthejne ne raki.Ti nuk e njeh fare Shqiperine,ndoshta nuk te ka shkelur kemba fare,prandaj kendon si sorre e mbron sorrat.Edhe sorrat jane intolerante njesoj si ty!Debato pa ofenduar se po del ne shesh fytyra jote lakuriq.

PS Do te te kshilloja te blije nje abetare dhe nje gjuhe shqipe te klases se pare ne Shqiperi,sepse keshtu do te mesoje te flisje e shkruaje mire shqipen!!
    Ah po se harrova.Me akuzoje se jetoj ne Gerqi(keshtu i them me perbuzje e neveri.Nje injorant po nga Kosova me akuzonte se jetoja ne Gerqi.Atij ja dhashe pergjigjen,sepse edhe ai ishte pak a shume si ty,por nuk e mbante veten per filozof si ty.(Ne fakt A Z cajupi ka folur per nje doktor a bicim filozofi si puna jote,qe e quanin Adhamudh).Po ta spiegoje edhe ty,por tregojua edhe miqve si vetja jote:
    !-Greqine e urrej qe prej shume kohesh,qe kur isha femije sepse gjyshja ime rahmet paste me kish thene se serbet dhe greket jane te ligj.Ajo kish jetuar krimet qe kishin bere keta dy shtete armike kunder shqiptarve ne pergjithesi.Bileve serbve qe ju kane mbajtur ju nen terror ajo u thoshte serp.
    2-Nga historia dija se ata i vrisnin dhe i digjnin ne gelqere ne momentin e shuarjes mesuesit patriote shqiptar(disa ishin edhe klerike ortodoks).Lexo po nuk ke lexuar rreth ketyre mizorive greke.
    3-Ne vitin 1949 me 2 gusht ata sulmuan ushtarakisht vendin tim,por u thyen keqazi.
    4-Dhe ajo me kryesorja qe urrej ate shtet eshte mosnjohja e shtetit te Kosoves.Ajo eshte radhitur krahas Rusise,Rumanise,Sllovakise etj te gjith fucking ortodoks.Se kush jam une lexo pak tek debati per priftin ortodoks Janullatos.Atje do te mesosh se cfare pergjigje i jap filogrekut Albo.

Se kush jam une
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 27-12-2009 më 18:12

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ..................
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 27-12-2009 më 20:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Citim Postuar më parë nga Seminarist Lexo Postimin
    Cfare mund ta quajme ne fryme ket sjellje te Luanitfrymor?

Po sa i rilindur je more Asllan? Vetem nje putane mund ta kete aftesine te rilinde nje si ty!
    Per ty semi-narist!

Cfar lindin nga gjarpri, mij do gjuaj, si gjarpri do te zvarritet(kjo eshte per ty)!
    Cfar lindin nga Luanesha luane do te jete, ne Familje Mreterore dote jetoje..(kjo vlen per Familjen Time ne Krisht)!

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    "Edhe Krishti ne na thëntë
    Unë jam grek, eni pas meje,
    Do t'i themi: pa mblidh mentë,
    Se shqiptari s'vjen pas teje..."

Petro Nini Luarasi
    . .
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    . .
    Respekte per Rilindasin tone Petro Nini Luarasi.

Asnje komb nuk mund te veje pronesi mbi Jezus Krishtin.

E nese te thote vete Ai : Mos ndiq as grek as serbe, arbe, e turq, e amerikane a Italjane ......Por me ndiq vetem Mua, ate qe Une shpall :

" Lum skamnoret ne shpirt(fryme)
    sepse e tyre eshte Mbreteria e Qiejve! "
    "Lum ata qe qajne
    sepse do te ngushellohen!"

"Lum ata qe jane te bute
    sepse do te trashegojne token!"

"Lum ata qe kane uri e etje per drejtesi
    sepse do te ngrihen!"

"Lum te meshirshmit
    sepse do te gjejne meshire!"

"Lum ata qe jane te pastert ne zemer
    Sepse do ta shohin Perendine!"

"Lum pajtuesit
    sepse do te quhen bijte e Perendise!"

"Lum ata qe perndiqen pse kryejne c'ka Perendia kerkon,
    sepse e tyrja eshte mbreteria e Qiejve!

"Te lumtet ju kur t'ju shajne e t'ju perndjekin,dhe per shkakun Tim te t'thone te gjitha te zezat kunder jush,por ne rrene!
    Gezohuni dhe ngazellohuni,sepse i madh do te jete shperblimi juaj ne qiell!

sepse keshtu i kane perndjekur profetet qe qene para jush!

pra... Sic e sheh s'ka porosi te tille nga Ai!
    E pra qendro shqiptar!
    Dhe po tu hapen syte....per te besuar ne Te, eshte vetem per ty!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 29-12-2009 më 09:26

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga Luani33 Lexo Postimin
    Per ty semi-narist!

Cfar lindin nga gjarpri, mij do gjuaj, si gjarpri do te zvarritet(kjo eshte per ty)!
    Cfar lindin nga Luanesha luane do te jete, ne Familje Mreterore dote jetoje..(kjo vlen per Familjen Time ne Krisht)!
    Mos do te na thuash qe je dhe mi?!

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Une jetoj ne toke dhe kembet i kam te mbeshtetura fort ne token time.Ndersa ti duket se je alien si ne ata filmat e Holiwood-it,por nga ta me ata krahet si leljket e rjepur e pa pende!Kjo teme flet per tolerancen fetare mor njeri qe t'i ka ngrene librat dhija.Besoj e kupton qe t'i ka ngrene librat dhija....!Une ne postimin tim nuk te kam fyer per asnje moment apo jo.Ku e gjene te drejten te fyesh te tjeret?Sigurisht mediokriteti jot,civilizimi i cunguar te bejne te mos jesh njeri tolerant,por te jesh intolerant e i pa latuar.Kush jane intolerante....!Ne ne Shqiperi i themi ndonjerit qe ja ka ngrene librat dhija:''Te te rroje kosherja,se gjithe bletet te kane ikur e kosherja te ka ngelur bosh!''Me thua qe ke shkruar libra!!!Pse te genjen vetja mor njeri.Ti vet ke shkruar vet ke lexuar.Ti je vet i pa edukuar,nga do te edukosh te tjeret.Po te marrin shembullin tend edhe te tjeret,me mire te shkojne te mbyten tek Ura e Ibrit.Keshtu qerohet edhe Kosova nga barera te kqia.Po o njeri qe ke shkruar libra,por qe nuk di te shkruash shqipen ashtu si duhet,mesoje dhe fute ne trurin tend te thare ,se ne Shqiperi ne token ame myslymanet pijne raki te gjithe.Une i kam pare hoxhallaret me syte e mij qe pinin raki rrushi dhe kjo ishte nje gje normale.Tani keta legenet me mjeker cjapi, qe kane mesuar ne shkollat e terrorizmit te botes arabe,pine vetem uje kanali.Por dije se keta jane hici i hicve.Shqiptaret myslymane nuk i pjerdhin ata.Disa varfanjak qe shkojne tek terroristet per nje kothere buke jane disa gabele,te cilet sa ikin nga xhamia,ato pare i kthejne ne raki.Ti nuk e njeh fare Shqiperine,ndoshta nuk te ka shkelur kemba fare,prandaj kendon si sorre e mbron sorrat.Edhe sorrat jane intolerante njesoj si ty!Debato pa ofenduar se po del ne shesh fytyra jote lakuriq.

PS Do te te kshilloja te blije nje abetare dhe nje gjuhe shqipe te klases se pare ne Shqiperi,sepse keshtu do te mesoje te flisje e shkruaje mire shqipen!!
    Ah po se harrova.Me akuzoje se jetoj ne Gerqi(keshtu i them me perbuzje e neveri.Nje injorant po nga Kosova me akuzonte se jetoja ne Gerqi.Atij ja dhashe pergjigjen,sepse edhe ai ishte pak a shume si ty,por nuk e mbante veten per filozof si ty.(Ne fakt A Z cajupi ka folur per nje doktor a bicim filozofi si puna jote,qe e quanin Adhamudh).Po ta spiegoje edhe ty,por tregojua edhe miqve si vetja jote:
    !-Greqine e urrej qe prej shume kohesh,qe kur isha femije sepse gjyshja ime rahmet paste me kish thene se serbet dhe greket jane te ligj.Ajo kish jetuar krimet qe kishin bere keta dy shtete armike kunder shqiptarve ne pergjithesi.Bileve serbve qe ju kane mbajtur ju nen terror ajo u thoshte serp.
    2-Nga historia dija se ata i vrisnin dhe i digjnin ne gelqere ne momentin e shuarjes mesuesit patriote shqiptar(disa ishin edhe klerike ortodoks).Lexo po nuk ke lexuar rreth ketyre mizorive greke.
    3-Ne vitin 1949 me 2 gusht ata sulmuan ushtarakisht vendin tim,por u thyen keqazi.
    4-Dhe ajo me kryesorja qe urrej ate shtet eshte mosnjohja e shtetit te Kosoves.Ajo eshte radhitur krahas Rusise,Rumanise,Sllovakise etj te gjith fucking ortodoks.Se kush jam une lexo pak tek debati per priftin ortodoks Janullatos.Atje do te mesosh se cfare pergjigje i jap filogrekut Albo.

Se kush jam une
    Lrxove disa postime ,desha qe te shkruai ne mp por nuk munda,pse?

ju pershendes.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 62 prej 110 FillimFillim ... 1252606162636472 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •