Postuar më parë nga
nestorp
Une jetoj ne toke dhe kembet i kam te mbeshtetura fort ne token time.Ndersa ti duket se je alien si ne ata filmat e Holiwood-it,por nga ta me ata krahet si leljket e rjepur e pa pende!Kjo teme flet per tolerancen fetare mor njeri qe t'i ka ngrene librat dhija.Besoj e kupton qe t'i ka ngrene librat dhija....!Une ne postimin tim nuk te kam fyer per asnje moment apo jo.Ku e gjene te drejten te fyesh te tjeret?Sigurisht mediokriteti jot,civilizimi i cunguar te bejne te mos jesh njeri tolerant,por te jesh intolerant e i pa latuar.Kush jane intolerante....!Ne ne Shqiperi i themi ndonjerit qe ja ka ngrene librat dhija:''Te te rroje kosherja,se gjithe bletet te kane ikur e kosherja te ka ngelur bosh!''Me thua qe ke shkruar libra!!!Pse te genjen vetja mor njeri.Ti vet ke shkruar vet ke lexuar.Ti je vet i pa edukuar,nga do te edukosh te tjeret.Po te marrin shembullin tend edhe te tjeret,me mire te shkojne te mbyten tek Ura e Ibrit.Keshtu qerohet edhe Kosova nga barera te kqia.Po o njeri qe ke shkruar libra,por qe nuk di te shkruash shqipen ashtu si duhet,mesoje dhe fute ne trurin tend te thare ,se ne Shqiperi ne token ame myslymanet pijne raki te gjithe.Une i kam pare hoxhallaret me syte e mij qe pinin raki rrushi dhe kjo ishte nje gje normale.Tani keta legenet me mjeker cjapi, qe kane mesuar ne shkollat e terrorizmit te botes arabe,pine vetem uje kanali.Por dije se keta jane hici i hicve.Shqiptaret myslymane nuk i pjerdhin ata.Disa varfanjak qe shkojne tek terroristet per nje kothere buke jane disa gabele,te cilet sa ikin nga xhamia,ato pare i kthejne ne raki.Ti nuk e njeh fare Shqiperine,ndoshta nuk te ka shkelur kemba fare,prandaj kendon si sorre e mbron sorrat.Edhe sorrat jane intolerante njesoj si ty!Debato pa ofenduar se po del ne shesh fytyra jote lakuriq.
PS Do te te kshilloja te blije nje abetare dhe nje gjuhe shqipe te klases se pare ne Shqiperi,sepse keshtu do te mesoje te flisje e shkruaje mire shqipen!!
Ah po se harrova.Me akuzoje se jetoj ne Gerqi(keshtu i them me perbuzje e neveri.Nje injorant po nga Kosova me akuzonte se jetoja ne Gerqi.Atij ja dhashe pergjigjen,sepse edhe ai ishte pak a shume si ty,por nuk e mbante veten per filozof si ty.(Ne fakt A Z cajupi ka folur per nje doktor a bicim filozofi si puna jote,qe e quanin Adhamudh).Po ta spiegoje edhe ty,por tregojua edhe miqve si vetja jote:
!-Greqine e urrej qe prej shume kohesh,qe kur isha femije sepse gjyshja ime rahmet paste me kish thene se serbet dhe greket jane te ligj.Ajo kish jetuar krimet qe kishin bere keta dy shtete armike kunder shqiptarve ne pergjithesi.Bileve serbve qe ju kane mbajtur ju nen terror ajo u thoshte serp.
2-Nga historia dija se ata i vrisnin dhe i digjnin ne gelqere ne momentin e shuarjes mesuesit patriote shqiptar(disa ishin edhe klerike ortodoks).Lexo po nuk ke lexuar rreth ketyre mizorive greke.
3-Ne vitin 1949 me 2 gusht ata sulmuan ushtarakisht vendin tim,por u thyen keqazi.
4-Dhe ajo me kryesorja qe urrej ate shtet eshte mosnjohja e shtetit te Kosoves.Ajo eshte radhitur krahas Rusise,Rumanise,Sllovakise etj te gjith fucking ortodoks.Se kush jam une lexo pak tek debati per priftin ortodoks Janullatos.Atje do te mesosh se cfare pergjigje i jap filogrekut Albo.
Se kush jam une
Krijoni Kontakt