Semi-Narist!
Duke reflektuar me qetesi. Dal ne konkluzjon : realisht nuk ja vlen ....me
Karakteri,natyra jote(si individ) eshte e keqe,deri ne pa imagjinim,e neveriteshme,pa shtylle kurrizore,qenje per te cilen them : Flm o Krisht qe nuk na i sjell prane, e jo me ti afrohesh vete!
Merr persiper te besh avukatin e c'do kujt qe te paguan....e ushqen, je nje "shpate e ndryshkur" me sy dhe mendje te verber, qe godet nga te gjitha anet nga mundesh. "Arme shekullore fetare".
Persa i perket ndryshimit gjigand qe kam une me ty, vjen nga qe : Une Jetoj ne Liri dhe Drite!
Per ty eshte e kunderta : Ti je si "Urithi" qe jeton ne erresire dhe verberi, qe se duron dot "Driten".
Qe germon duke bere galerira,dhe labirinthe gjithe jeten (gjithe jeta ne erresire).
Kjo gje ndodh prej shekujsh,tek urithet....
E pra jemi shum larg njeri tjetrit .Une ne Driten e Krishtit!
Ti ne erresiren e Fariseut!
Kurre, kurre, nuk do te mund te gjejme debatin dot!
Ti nuk del dot ne Drite, sepse syri yt eshte i verber dhe eshte i pershtatur si urithi ne labirinthe "erresire".
Une jetoj ne Drite, dhe ne Ajer te Pastert,sa qe nuk mundem me, te futem dhe duroj dot "Eresiren"!
Me meret fryma ,pa oksigjen ,plot lageshtire ne ambjentet e galerive te "urithit" shekullor.
Eshte per t'u respektuar , te krishteret qe guxojne te fyten, deri ne thellesite e galerive te "Urithit" !
Keto jane dhunti!
Krishti ndremjet tyre zbulon(nxerr ne Driten e Tij ).misteret dhe te vertetat e galerive dhe labirintheve te "Urithit"qe rrine te fshehta.
Cdo gje do te dale ne Drite!
Krijoni Kontakt