Close
Faqja 61 prej 110 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 1091
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-11-2009
    Postime
    219
    Semi-Narist!
    Duke reflektuar me qetesi. Dal ne konkluzjon : realisht nuk ja vlen ....me
    Karakteri,natyra jote(si individ) eshte e keqe,deri ne pa imagjinim,e neveriteshme,pa shtylle kurrizore,qenje per te cilen them : Flm o Krisht qe nuk na i sjell prane, e jo me ti afrohesh vete!
    Merr persiper te besh avukatin e c'do kujt qe te paguan....e ushqen, je nje "shpate e ndryshkur" me sy dhe mendje te verber, qe godet nga te gjitha anet nga mundesh. "Arme shekullore fetare".

Persa i perket ndryshimit gjigand qe kam une me ty, vjen nga qe : Une Jetoj ne Liri dhe Drite!
    Per ty eshte e kunderta : Ti je si "Urithi" qe jeton ne erresire dhe verberi, qe se duron dot "Driten".
    Qe germon duke bere galerira,dhe labirinthe gjithe jeten (gjithe jeta ne erresire).
    Kjo gje ndodh prej shekujsh,tek urithet....

E pra jemi shum larg njeri tjetrit .Une ne Driten e Krishtit!
    Ti ne erresiren e Fariseut!
    Kurre, kurre, nuk do te mund te gjejme debatin dot!
    Ti nuk del dot ne Drite, sepse syri yt eshte i verber dhe eshte i pershtatur si urithi ne labirinthe "erresire".

Une jetoj ne Drite, dhe ne Ajer te Pastert,sa qe nuk mundem me, te futem dhe duroj dot "Eresiren"!
    Me meret fryma ,pa oksigjen ,plot lageshtire ne ambjentet e galerive te "urithit" shekullor.

Eshte per t'u respektuar , te krishteret qe guxojne te fyten, deri ne thellesite e galerive te "Urithit" !

Keto jane dhunti!

Krishti ndremjet tyre zbulon(nxerr ne Driten e Tij ).misteret dhe te vertetat e galerive dhe labirintheve te "Urithit"qe rrine te fshehta.

Cdo gje do te dale ne Drite!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Luani33 : 27-12-2009 më 09:07

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Cfare mund ta quajme ne fryme ket sjellje te Luanitfrymor?

Po sa i rilindur je more Asllan? Vetem nje putane mund ta kete aftesine te rilinde nje si ty!

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar më parë nga marcus1 Lexo Postimin
    Jo, një D.J. nuk beson se Krishti banon në të. Për mormonët as që nuk kam lexuar/studiuar për ta dhe as nuk kam pasur ndonjëherë kontakt me ta. Por me sa di hyjnë në familjen e D.J.

Me pak fjalë, ata predikojnë një ungjill tjetër. Në raste të tilla, Pali nuk do toleronte as edhe një engjëll nga qielli.

Marcus1

te takon ty te shprehesh me saktesi. Me the qe perderisa Peniel, megjithese MOHON ti lutet krishtit, e ka ate ne zemer, ti e pranon si vella ne Krishtin.
    Pra, fakti qe ai mohon ti lutet Krishtit, per ty eshte i vogel dhe i pamjaftueshem pe te mos ta quajtur vella.

Atehere, ty te takon te thuash qe ke vella cdo person qe thote se ka krishtin per zemer. Dhe nje musliman e ka Krishtin per zemer, por si lutet atij. nje DJ po ashtu.

Mos mbaj ane..

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Citim Postuar më parë nga Seminarist Lexo Postimin
    Marcus1

te takon ty te shprehesh me saktesi. Me the qe perderisa Peniel, megjithese MOHON ti lutet krishtit, e ka ate ne zemer, ti e pranon si vella ne Krishtin.
    Pra, fakti qe ai mohon ti lutet Krishtit, per ty eshte i vogel dhe i pamjaftueshem pe te mos ta quajtur vella.

Atehere, ty te takon te thuash qe ke vella cdo person qe thote se ka krishtin per zemer. Dhe nje musliman e ka Krishtin per zemer, por si lutet atij. nje DJ po ashtu.

Mos mbaj ane..
    T'i kam dhënë përgjigjet, nuk e di pse këmbëngul akoma në këtë pikë. Dhe po të them edhe diçka tjetër, nuk ka të krishter që mohon t'i lutet Krishtit. Nuk e besoj se Penieli mohon t'i lutet Krishtit. Le të dalë dhe ta deklarojë këtu nëse është e vërtetë.

Po të duash dërgoi një mp dhe kërkoi që ta deklarojë përsëri në këtë temë.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Pesh per te gjith te Krishteret,,,me rrespekt nga muslimani Tropojes.

Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Marcus1,

une i referohem jo skutave te jetes se tij. I referohem asaj cka ka thene ne diskutime ne forum, konkretisht kundrejt meje. Ne forum e ka thene, kjo eshte e sigurte.
    Ne e ka thene nga INATI vetem e vetem qe ti shpetonte "provokimit" tim se nese duhet te bejme VETEM ate cka na e thote Bibla atehere i bie qe mos te mund ti lutemi dot as Birit eFrymes se ne Bibel nuk ka asnje shembull ku Apostojt ti jene lutur Birit e aq me pak Frymes, kjo eshte akoma me keq.

Ai e pranoi se nuk u lutet. Une prisja nga evangjeliste te sinqerte e te devotshem qe tia tregonin vendin...por asnje su be i gjalle. Korrupsion masiv ky?

i/e regjistruar Maska e nestorp
    Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    ky ka lind ne familje muslimane por....
    nuk i ka ber detyrat e shtepisë...
    Si duket nuk me njeh mire as virtualisht.Une jo te miat qe i kam bere,por jam gati te ti beje edhe ty detyrat dhe bile te marre noten shkelqyeshem ne fund.Jo nga dikush tjeter,por nga ty vet!OK?

Po te beje nje pyetje ty buz e vajtur: A do te martoheshe me nje burre te fese se krishter,qofte katolik apo ortodoks? Apo ke frike se te vret baba dhe e pson si Hikmetja tek ajo kenga kosovare qe knohet me sharki a cifteli nuk me kujtohet mire!?!!!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 27-12-2009 më 14:39

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    E meriton me ngel

Edhe nga une urime Krishtlindjet gjithe besimtarve katolik .

Mua nuk me le.... me... dot ndokush ti e gjysmehenes.Une le me......Do qe ta provojme njehere se kush e le ...shokun?
    Kombi shqiptar,pervec shqiptarve katolik ka edhe ortodokse.Mos i ke harruar qellimisht?
    Ndryshuar për herë të fundit nga nestorp : 27-12-2009 më 14:47

Anëtarësuar
    07-07-2009
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    514
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Un besoj se ti ne jeten jasht forumit je ai qe vazhdimisht nuk je i drejt me vellezerit tan krishter apo ortodoks,nje injorant i kalibrit si ti nostradin apo nastradin apo ....me rradh,ti je ne ket forum me nje detyr spec....per ti perqar kombin me dokrrat tuaja se te paret tuaj kan qen krishter po ti nastradin apo kush je ateher ne ato shekuj kushedi se qka kan qen te paret e fisit tende akan qen romak apo bisantin apo si thot shkanca MAJMUN.

Nga kjo pergjigje kuptova se cfare dijetari je!Sigurisht une nuk bie ne nivelin tend,sepse edhe ti do jesh ndonje halldup Anadolli qe ke mbetur ne Kosove si mbeturine.Meso te shprehesh ne shqip or njeri dritshkurter!Nuk ke pse fyen!Sillu si njeri jo si ari!Kur nuk di te sillesh si njeri,je i tepert ne shoqerine e njerezve te civilizuar.Shko gjej vendin tend ku e ke!Nje proverb shqiptar,(jo proverb halldupesh) thote:''Vetem i shari shan ose fyen!''Te gjitha ato fyrje qe bene ,te gjithe e kuptojne qe te takojne ty.
    Ti di nuk di te dialogosh me askend,sepse ne familje te kane edukuar me fjalorin e rrugve.Por nuk ke cfare t'i besh ti dhe kallepi yt do te vdisni te till.Pra ju nuk ndryshoni dot!Ky eshte civilizimi jot!!!!!!

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189

Ke kapacitet te .....

Citim Postuar më parë nga nestorp Lexo Postimin
    Nga kjo pergjigje kuptova se cfare dijetari je!Sigurisht une nuk bie ne nivelin tend,sepse edhe ti do jesh ndonje halldup Anadolli qe ke mbetur ne Kosove si mbeturine.Meso te shprehesh ne shqip or njeri dritshkurter!Nuk ke pse fyen!Sillu si njeri jo si ari!Kur nuk di te sillesh si njeri,je i tepert ne shoqerine e njerezve te civilizuar.Shko gjej vendin tend ku e ke!Nje proverb shqiptar,(jo proverb halldupesh) thote:''Vetem i shari shan ose fyen!''Te gjitha ato fyrje qe bene ,te gjithe e kuptojne qe te takojne ty.
    Ti di nuk di te dialogosh me askend,sepse ne familje te kane edukuar me fjalorin e rrugve.Por nuk ke cfare t'i besh ti dhe kallepi yt do te vdisni te till.Pra ju nuk ndryshoni dot!Ky eshte civilizimi jot!!!!!!
    Tani u binda se me te vertet je nasradin i holl,large pames deri 10 cm qe esht gjatesi e mjaftueshem per llojin tende,nuk ma merr mendja se ti je apo jeton ne shqipri por vetem ne greqi,gjuha qe ti flet dhe shkruan i gjason nje alien qe mendon se mund te sundoj nje gje qe nuk e ka pare kurr e lem e ka prek..ti mendon se je stoik per ti qorrtuar forumistet islam apo krishter dhe mendon se mete vertet je alien ipa prekshem ipa kritikuarr,ti fyen te gjith ata qe nuk te pranojn se ti je alien dhe nuk je ne qell por ne tok.Civilizimi im esht ne shumicen e fletoreve dhe librave qe ti ndoshta ke shfletuar atje ne hen atje te alienet apo ne pyjet e pa shkelura atje ku rrastesisht lejleku ka leshuar ndonje bebe dhe ndonje fije teli[rrjeti ] qe tani po e perdor per tu ikuadruar dhe per ta njohur bote qe ti nuk e kupton dhe veshtirr se dota kuptosh pasi qe 5 apo 6 gjenerata te familjes suaj muslimane vazhdojn te konsumojn alkohulin si te bekuar prej dikujt, mos e rreklamo veten si musliman se nuk je ....ok.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 61 prej 110 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •