Rrene eshte qe Islami meson per Krishtin. Sikur te mesonte, do te lejonte mishin e derrit dhe veren (alkoholin). Meson per Krishtin vetem aty ku i konvenon Islamit. Ne kete menyre meson edhe Krishterimi per Islamin (e pranon aty ku i konvenon, e hedhe poshte aty ku nuk i konvenon).
Edhe une nuk mendova te them se ai protestanti ishte i yti ne kuptimin "pronor". Por ai protestanti, me te cilin paske folur ti, pra "i yti". S'ka lidhje shprehja. Pergjigju ne brendi.Si do që të jetë unë nuk po e gjykoj opinionin e tij dhe nuk thash në asnjë vend Protestanti i IM, mirpo thash një protestant KUJDES!!!
I beso sa te duash. Por une i besoj sa nje besimtari musliman, i cili flet per Krishterimin. Pra zero.Pastja ai njeri që e tha këtë është me ndikim dhe i besoj më shumë se sa ty sepse edhe vet po perballem çdo ditë me keto gjëra ku hiq më larg në lagjen time është konvertuar në DJ një njeri i cili realisht nuk ka pasuar ndonjë religjion mirpo këtë e ka bërë ngase ata ja ndertuan shtepinë 2 katëshe dhe ja blenë një vetur Merzedes ML (dihet se sa të shtrënjta janë keto vetura)
Edhe imamet qe veprojne ne troje shqiptare nuk jane te financuar vetem nga populli shqiptar. E di kete gje, apo je i verber dhe do shembuj?
Krijoni Kontakt