Close
Faqja 51 prej 110 FillimFillim ... 41495051525361101 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 501 deri 510 prej 1091
    i/e regjistruar Maska e Bani gjk
    Anëtarësuar
    06-01-2005
    Postime
    550
    Seminarist, faliminderit per pergjegje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    Kjo teme eshte konceptuar si nje sofer ku te krishteret mirepresin miqte muslimane te cilet mund te bejne pyetje per besimin e krishter dhe te krishteret te pergjigjen. Pjesemarrje te kendshme
    Ashtu e ka pas Shqiptari ndër shekuj .

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Pershendetje per te gjith...
    pasi jepni sqarime ketu,doja te di....
    per biblen....

Sa flet ka pasur ajo qe ne fillim dhe a permban edhe aq flet ne numer edhe ne ditet e sodit?
    Dhe ne c'far gjuhe eshte origjinali i saj.?

Jam kureshtare te di...?
    ka ndonje qe me tregon?
    respekte?
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    a thirren te krishteret ne ate se kan obligim qe jo te krishteret ti thrrasin ne besimin e tyre.Besimi dhe lutja abehet per hire te tyre apo per Krishtin. dhe ku e shohin te krishteret dobsin e besimit Islam dhe nga referohen. Me respekt Ganimete.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga tetovarja87 Lexo Postimin
    Pershendetje per te gjith...
    pasi jepni sqarime ketu,doja te di....
    per biblen....

Sa flet ka pasur ajo qe ne fillim dhe a permban edhe aq flet ne numer edhe ne ditet e sodit?
    Dhe ne c'far gjuhe eshte origjinali i saj.?

Jam kureshtare te di...?
    ka ndonje qe me tregon?
    respekte?
    Hahahaah...perpara duhet te na thuash se ne çfare formati jane fletet, A3 apo A4......me fal per shakane, por nuk para ka kuptim kjo pyetje kur behet fjale per madhesi qe kane ndryshuar gjate shekujve e sidomos duhet te percaktosh se çfare nenkupton me "fillim".......

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Hahahaah...perpara duhet te na thuash se ne çfare formati jane fletet, A3 apo A4......me fal per shakane, por nuk para ka kuptim kjo pyetje kur behet fjale per madhesi qe kane ndryshuar gjate shekujve e sidomos duhet te percaktosh se çfare nenkupton me "fillim".......
    nuk flas une per formatin....se kan qen A4 apo A 15...
    por pyeta per fletet ne numer sa permban kjo bibla....
    me fillim nenkuptoj... kure eshte shpallur bibla sa faqe ka pasur... dhe a ka po aq faqe edhe tani....numer o numer...
    p.sh nje liber mund te ket 100 faqe etj,etj...
    si te te sqarohem me shum...
    por ti nese je krishter mos mundo kaq shum te te jap sqarime,me kupto,c'ka dua te pyes...
    respekte....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    nuk flas une per formatin....se kan qen A4 apo A 15...
    por pyeta per fletet ne numer sa permban kjo bibla....
    me fillim nenkuptoj... kure eshte shpallur bibla sa faqe ka pasur... dhe a ka po aq faqe edhe tani....numer o numer...
    p.sh nje liber mund te ket 100 faqe etj,etj...
    si te te sqarohem me shum...
    por ti nese je krishter mos mundo kaq shum te te jap sqarime,me kupto,c'ka dua te pyes...
    respekte....
    Degjo moter....
    Pyetja eshte gabim;eshte sikur une te te pyes:Sa faqe kishte Kurani perpara Uthmanit???....cili do te ishte reagimi yt?????
    Ne ato kohera te lashta,nuk kishte shtypshkronje e si rrjedhim, nuk kemi mundesi krahasimi.Bibla nuk eshte shpallur, ashtu si mendon ti.Ajo eshte permbledhje e shume librave dhe per kete arsye them se pyetja jote nuk ka kuptim.Qarte???
    Pastaj nese synimi yt eshte ai i denigrimit te Bibles, gjoja se ka ndryshuar ne shekuj, po te them se perpara duhet te informohesh per origjinen e librit te myslimaneve.....

Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Degjo moter....
    Pyetja eshte gabim;eshte sikur une te te pyes:Sa faqe kishte Kurani perpara Uthmanit???....cili do te ishte reagimi yt?????
    Ne ato kohera te lashta,nuk kishte shtypshkronje e si rrjedhim, nuk kemi mundesi krahasimi.Bibla nuk eshte shpallur, ashtu si mendon ti.Ajo eshte permbledhje e shume librave dhe per kete arsye them se pyetja jote nuk ka kuptim.Qarte???
    Pastaj nese synimi yt eshte ai i denigrimit te Bibles, gjoja se ka ndryshuar ne shekuj, po te them se perpara duhet te informohesh per origjinen e librit te myslimaneve.....
    O zotri,me sa e kuptoj une ketu jepet sqarime per krishterizmin dhe une po te dija dic'ka rreth bibles nuk do u inkuadroja fare ketu,me kupton?
    Sa per ate synymin,fare kot e thua,se une as qe e di a ka ndryshuar me shekuj apo jo!!!
    Nejse juve edhe nuk din njeriu si t'ju pyes kur nuk din dic'ka...
    A sa per origjinen e librit te muslimaneve,nuk eshte e nevojshme ti ta thuash...ok..ti te drejtosh se ku duhet te informohem...
    nejse me falni per pyetjen...
    por askush nuk ka lindur i mesuar...

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    O zotri,me sa e kuptoj une ketu jepet sqarime per krishterizmin dhe une po te dija dic'ka rreth bibles nuk do u inkuadroja fare ketu,me kupton?
    Sa per ate synymin,fare kot e thua,se une as qe e di a ka ndryshuar me shekuj apo jo!!!
    Nejse juve edhe nuk din njeriu si t'ju pyes kur nuk din dic'ka...
    A sa per origjinen e librit te muslimaneve,nuk eshte e nevojshme ti ta thuash...ok..ti te drejtosh se ku duhet te informohem...
    nejse me falni per pyetjen...
    por askush nuk ka lindur i mesuar...
    Kadale, moter, mos u zemerò....
    Terthorazi desha te them se nuk ka pike rendesie numri i faqeve te nje libri....çdo botim i ri, mund te kete numer te ndryshem faqesh, por kjo s'do te thote se permbajtja eshte e ndryshme.....thjesht ishte pyetje pa vlere......sidoqofte Bibla(Libri ne greqisht), perbehet prej shume librash te ndare ne Dhiaten(Beselidhjen) e Vjeter ose BIblen Hebraike dhe ne ate te rene......E para e shkruajtur ne hebraishte dhe nje pjese ne aramaike, kurse e reja ne greqishten e vjeter...
    Tani a mund te me thuash se perse bere nje pyetje te tille?????

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    a thirren te krishteret ne ate se kan obligim qe jo te krishteret ti thrrasin ne besimin e tyre.Besimi dhe lutja abehet per hire te tyre apo per Krishtin. dhe ku e shohin te krishteret dobsin e besimit Islam dhe nga referohen. Me respekt Ganimete.
    A mundesh me qene pak me e qarte????

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •