Close
Faqja 49 prej 101 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1005
    i/e regjistruar Maska e ramaik
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    165

Ylli Pango ne Opinion pas vendimit te Prokurorise se Tiranes

Ylli Pango kthehet ne "Opinion" te TV Klan me Blendi Fevziun per te rrefyer per zhvillimin e ngjarjeve mbi skandalin e pushimit te tij nga puna, tashme pas vendimit te Prokurorise se Tiranes ne lidhje me incizimet dhe filmimet e Fiks Fare, pas qarkullimit ne Youtube te disa videove shtese ne lidhje me keto incizime, dhe pas botimit te librit te tij ne lidhje me kete skandal.

Pango premton se do ta ndjeke kete ceshtje gjithe jeten dhe pretendon se ka qene i pafajshem dhe se Filip Cakulli dhe Fiks Fare kane pasur mbeshtje te fuqishme politike per publikimin e materialeve qe rezultuan ne shkarkimin e tij nga puna nga kryeministri Sali Berisha menjehere sapo emisioni filloi te transmetohej, ne mars te vitit 2009. Pango refuzoi ti pergjigjet pyetjes nese ka pasur me pare mardhenie seksuale me vajzen qe beri provokimin e tij, por pranon qe e ka njohur ate ka disa vite. Ai gjithashtu aludoi se Filip Cakuli mund te kete pasur mbeshtje dhe nga brenda kampit te maxhorances (Partise Demokratike) per te realizuar emisionin qe do sillte ne shkarkimin e tij nga puna.

Kjo eshte pjesa e pare. Per te pare te gjithe emisionin klikoni ketu.

Me poshte vijon nje permbledhje e emisionit marre nga Koha Jone.

Pango: "Skandali seksual" u mbeshtet nga njerez ne politike

Nente muaj pas skandalit "Pango", ish-ministri i Kultures, rrefehet ne emisionin "Opinion" per gazetarin Blendi Fevziu ne TV Klan, duke hedhur drite mbi te gjitha ato prova te pathena, te padegjuara dhe te patransmetuara, qe sipas tij jane deshmi e gjalle ne vendimin e prokurorise per pushimin e ceshtjes. Duke e cilesuar si skandal mediatik, Pango erdhi ne kete emision me nje liber te tijin te titulluar "Skandal", ku sqaron te gjitha arsyet, qe njerez te caktuar kerkonin shkaterrimin e tij, per qellime te caktuara. Drejtperdrejte per shikuesit, u transmetuan edhe disa pamje te publikuara ne youtube, te cilat jane administruar edhe nga prokuroria si fakte.

Prokuroria ka mbyllur hetimet per ceshtjen "Pango", duke deklaruar se nuk ka shkelje penale. A jeni moralisht i denuar?

Morali si koncept ekziston, jo kodi. Une jam denuar duke qene i pafajshem.

A e keni hedhur ju kete video ne Youtube?

Nuk e kam hedhur une ne Youtube. Mund ta kene hedhur prodhuesit vete. Kete material nuk e kam prodhuar dhe hedhur une.

E meritoni ju kete dhune mediatike, morale?

Kjo ka qene shume e poshter. Mesa duket prokurorine dhe gjykaten e kane marre ne dore media dhe politika. Kjo forme paragjykuese shkaterron jeten e nje njeriu. Perfytyro nje njeri qe goditet nga te kater anet. Personi qe ka ardhur vullnetarisht me deshire ne shtepi e njihja. Eshte edhe ne vendimin e prokurorise. Une kam shkruar ne celular kur te vish poshte, me bej telefon. Pra i bie qe ka thene dicka me pare. Ky eshte manipulimi i pare. Eshte ftuar te vije ne ministri dhe nuk erdhi. Po vij ti sjell ne shpi, me tha. Pse iu futa kesaj historie? Sepse njeriu pas atij sulmi barbar nuk ka mendje te mbledh veten, por me pas kujton shume fakte. Nje person qe e kam njohur ne Kafazin e Arte dhe Fakultet.

Perse ju shkarkuan si minister, pse votuan kunder jush ne parlament, pse u mbajt nje fjale nga Kryetarja e Kuvendit?

Pamjet e montuara, e kane kthyer anapulla ngjarjen, qe vjen nje vazje e pafajshme kerkoj pune dhe i kerkohet seks ne vend te punes. Absolutisht eshte e kunderta. Ka ofruar joshje seksuale vajza dhe ka perdorur si sebep punen. Nje Parlament qe degjon nje deklarim te tille dhe shikon vetem nje pjese te atyre pamjeve te montuara, normalisht ashtu do te gjykoje. Une sot vij pas 9 muajsh me vendim prokurorie.

Cili eshte shkaku qe para 9 muajsh, nje deputet ju ka thene se po ju bejne nje kurth?

Ai person me ka thene ki kujdes se do ta fusin me femra. Une kam punuar gjithmone ne mjedise te tilla dhe kam qene shume korrekt. E bene proven me femren e pare ne janar qe kerkonte te aplikonte per projekte. Me pas femra e dyte dhe pastaj e treta.

E dine edhe ne Ministri se kush ishte. Ka ardhur me nderhyrje per te aplikuar per nje projekt une nuk e mbajta dhe ia kalova sektorit te projetit. Me pas fusin vajzen e dyte, e cila nuk e vazhdoi me lojen. Kjo e cila u be sebep, kjo deklaron vete qendrimi i tij ka qene korrekt dhe u terhoq nga loja. Ajo ka thene, une nuk pranoj ta bej kete loje. E treta kishte njohje personale me mua. Eshte shfrytezuar njohja. Ajo me ka ndjekur nga pas duke me thene qe nuk me njeh nuk me njeh?? Nuk ka bere vaki ne asnje vend te botes kjo.

Ju vete keni kontribuar per kete?

Gjithe keta qe me kane sulmuar mua donin shkaterrimin. Ti ke armiqte e tu apo xhelozet e tu. Kundershtaret mund te ishin dhe tek opozita e cila donte mish njeriu se ishin zgjedhjet edhe mediat ushqim duan, por edhe kundershtare personale kemi. Ata e kane provuar edhe me afrim parash dhe kane deshtuar. Edhe si minister ka patur provokime dhe 4 here ka pasur deklarata qe do shkarkohesha.

Eshte lufte brenda llojit kjo ndaj jush?

Eshte edhe lufte brenda llojit dhe jashte llojit. Keta njerez qe kane luftuar vazhdimisht,, fotografime private, pergjime te paligjshme, shkaterrim i imazhit. Te godasesh njeriun qe merret me pune. Kam fituar une. Tani kam padi civile. Nuk ka cmim qe te paguaje ate krim qe jane kryer karshi njerezve te thjeshte.

Pse vajza nuk ka deponuar ne prokurori?

Vazja e dyte ka ikur. Me ka cuar 4 ndermjetes per te me kerkuar falje. Atje e mbajne padronet e saj. Une i kam thene qe nuk te vjen e keqja nga une. Nuk e kam takuar me pas ngjarjes.

Nese shkonit me nje vendim te tille ju do te ishit serish ne liste tek Keshilli Kombetar i PD?

Diten qe u mblodh Keshilli Kombetar u dha edhe vendimi i prokurorise.

Pse mendoni se jeni sulmuar?

Une si fillova pune si minister duke nderruar nje pjese te stafit. Kam bere shume nderrime dhe ato kane sjelle ndikime. Jane nje pjese e ketyre njerezve. Une kam pasur debatesh shume te frota politike. Ne Shqiperi s'ka politike te pasur, ka armiq politike. Une jam sulmuar, une jam penguar. Une kam cenuar interesa per qellime publike dhe ndaj jam sulmuar. Te largosh nje gjigant mediatik nga ish-Piramida do te thote te cenosh interesa te medha. Skandali ishte me mbeshtetje politike por nuk mund ta them nga mazhoranca apo opozita.

Z. Pango qe i ka bere balle 2 provokimeve pse nuk i beri balle edhe te tretit.

Nese nje mashkull i shkon nje vajze gjysem e zhveshur dhe... Une kam bere ate qe rralle meshkujt shqiptare mund ta bejne. Burra te medhenj shteti i kane bere ne zyra ato pune... Kurse mua, pjesa me e madhe e medieve me ka quajtur te fajshem pa vendim gjykate. Pasi gjithe keta njerez turren qe diten e pare, thua ketu mbaroi ky njeri.

Ajo pjese qe ka dale ne media nuk eshte gjithe Shqiperia. Ka shume shqiptare qe thone eshte veper shume e poshter. Kjo me mban gjalle mua.

Marre me shkurtime nga "Opinion"
    Think inside the box

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    me duket se i rane pak si teper ne qafe ketij,epo kush eshte ai burr qe nuk tundohet ne ate rast,shto ketu qe eshte akoma beqar.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ramaik Lexo Postimin
    emisionin qe do sillte ne shkarkimin e tij nga puna.

Z. Pango qe i ka bere balle 2 provokimeve pse nuk i beri balle edhe te tretit.

Nese nje mashkull i shkon nje vajze gjysem e zhveshur dhe... Une kam bere ate qe rralle meshkujt shqiptare mund ta bejne. Burra te medhenj shteti i kane bere ne zyra ato pune... Kurse mua, pjesa me e madhe e medieve me ka quajtur te fajshem pa vendim gjykate. Pasi gjithe keta njerez turren qe diten e pare, thua ketu mbaroi ky njeri

Marre me shkurtime nga "Opinion"
    Dhe ky i ndershmi na qenka Pango! Pse vetem kjo ja uli reputacionin Pangos?!Pango te tille e ka patur, dhe si bente pershtypje, por kjo e vrau se e shkarkuan nga posti.
    Bravo Filip Cakulit! Duhen ca te tille, edhe pse ne menyre jo te ndershme t'u nxjerrin maskat te degjeneruarve qe shfrytezojne postin.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ardis Lexo Postimin
    me duket se i rane pak si teper ne qafe ketij,epo kush eshte ai burr qe nuk tundohet ne ate rast,shto ketu qe eshte akoma beqar.
    Nuk i bihet me qafe nje njeriu te ndershem, por atij qe e kerkon vet me veprimet e ulta qe ben. Nuk eshte puna se eshte beqar, por ti dhunosh psikologjikisht e seksualisht te pambrojturit duke shfrytezuar postin, eshte krim dhe i denueshem kudo ne bote. Nuk eshte hera e pare qe e ben Pango nje gje te tille. Ata qe e kane patur pedagog mund t'ja dine shume mire bemat.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pango qenka cuditur me vendimin e prokurorise.
    nuk e di ala ky kaqol qe prokuroria eshte bastion i fuqishem i selise roze dhe se filip cakuli nuk do krruhej me pangon ne se nuk ishte 120% i sigurte se seli roz e prokurori do jen ne anen e tij.. pra te intriges e poshtersise..

ka nje video qe e kam sjell ketu ku duket qarte ajo p.utana e filipit dhe koka sa nje bizon e filipit.. duke thurrur intrigen..pra kurthin..
    kaq mjafton e ylli ti laj hesapet me flliqsiren filip ala shqiptarce..
    pik..
    ska rrug tjeter me mafiozet..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Kur jan "reabilitue" xhenerajla rebela si ben imam e Co, do t'ishte humbje dhe turp per pd dhe salis neqoftese nuk e rehabilitojne plotesisht illin e pangos ... se mos beri ndonje gje ai ... kishte qejf paninen e nxehte ... dhe salis ia komunikoi shkarkimin fet-e fet ... sa gjith bota (shtazore) u habit ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dujsiv..ja shikoje filip kexhibistin..
    shiko sa i pacipe..

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Ylli Pango: Meshkujt mė thanė “bravo”

Ylli Pango: Meshkujt mė thanė “bravo”
    » Dėrguar mė: 17/12/2009 - 14:10

Ish-ministri i Kulturės, Ylli Pango deklaroi dje gjatė njė interviste televizive se shumė meshkuj shqiptarė i kanė thėnė ‘bravo’ pėr skandali seksual nė tė cilin ai u pėrfshi 9 muaj mė parė.
    Ka njė material filmik me pamje bruto qė ėshtė hedhur nė ‘You Tube’ lidhur me rastin tuaj. E keni hedhur ju kėtė video nė ‘You Tube’?
    Nuk e kam hedhur unė. Materiali ėshtė pėrgatitur nė Shtetet e Bashkuara.
    Po si shkoi nga “Fiks Fare” nė SHBA ky material?
    Nė kėtė botė ka edhe miq tė mirė.
    Materialin ua keni ofruar ju?
    As e kam siguruar unė, dhe as e kam hedhur unė nė ‘You Tube’. Kjo mund tė shėrbejė pėr ndonjė histori investigative, por jo pėr kėtė emision.
    Kur ėshtė hedhur dhe nga ėshtė gjetur ky material?
    Materiali mund tė ketė edhe njė burim tjetėr. Prodhuesit vetė. Unė po supozoj qė materialin mund ta kenė hedhur vetė ata qė e kanė prodhuar. Me sinqeritet maksimal, kėtė material nuk e kam marrė unė dhe nuk e kam publikuar unė.
    Ju vetė a e dini se ē’ka ndodhur tamam nė gjithė kėtė historinė tuaj?
    Pyetja ka tė bėjė me momentin e parė shokues. Kur unė vetė nuk mund ta besoja qė njė ngjarja kaq banale tė transformohej nė njė stuhi tė tillė, mendoni se si do tė gjykonin tė tjerėt. Mbasi kanė derdhur tėrė atė breshėr dhe lum sharjesh mbi mua, media, politika, parlamenti etj, mė bėri qė mė vonė unė t’i hyj nė themel kėsaj historie dhe tė marr vesh shumė pėr tė vėrtetėn.
    E meritoni kėtė “dhunė”, sipas jush?
    Ka qenė shumė e poshtėr, dhe vetė kryeministri e ka quajtur njė linēim. Madje, kryeministri ka thėnė, ku janė OJQ-tė qė mbrojnė tė drejtat e njeriut. Futu pak nė psikologjinė e njė njeriu qė sulmohet dhe dhunohet psikologjikisht nga tė katėr anėt.
    Vajza ka ardhur vetė nė shtėpi apo e ftuat ju?
    Absolutisht nuk e kam ftuar. Unė i kam shkruar me sms: “Kur tė vish poshtė me telefono”. Ky ėshtė manipulimi i parė. Ėshtė ftuar tė vijė nė ministri atė ditė dhe nuk erdhi. Unė e pyeta pse nuk erdhe, ajo mė tha qė s’ka gjė se vij i sjell dokumentet e CV-sė nė shtėpi. Megjithatė, mos hyr nė kėtė histori detektivėsh. Ajo vajza qė mė futi nė kurth mė ka kėrkuar 4 herė ndėrmjetėsim. Donte tė mė kėrkonte falje. Por, unė s’kam kontaktuar me asnjė prej tyre. Vetėm lexova nė media se ajo vajza tani ka ikur jashtė.
    Pse ju fute kėsaj historie?
    Sepse, pas atij sulmi shtazarak unė nuk kisha kohė tė mblidhja veten.
    Kaq e panjohur ishte pėr ju kjo ngjarje?
    Mediokre. Atė person unė e kisha njohur.
    Si ju provokoi?
    Prokuroria thotė se ishte gazetarja qė provokoi deputetin Pango. Nga analiza e pamjes filmike tė marra nga ‘Fiks Fare’ rezulton se tė gjitha veprimet e gazetares janė bėrė me qėllim pėr tė provokuar Pangon. Nė bazė tė tė drejtave tė njeriut, ēdo rast i provokuar quhet nul.
    A jeni moralisht i dėnuar?
    Ku e ke kėtė kod moral? Ku ekziston ky kod? Mua mė keni prezumuar tė fajshėm dhe keni shkatėrruar komplet njė njeri dhe njė familje.
    Po a ka ca norma shoqėria shqiptare?
    Kėtu nuk ka norma, por ka shtet ligjor. Nėse tė nxjerr tė fajshėm shkon nė burg, nėse jo jeton i lirė.
    Atėherė, pėrse ju shkarkoi kryeministri?
    Unė kam 9 muaj pa e takuar kryeministrin. Ju rrini mė shumė me tė, dhe mund ta pyesni. Ngjarja e paraqitur e montuar e kthyer anapulla, qė vjen njė vajzė e pafajshme kėrkon njė punė dhe i ofrohet seks. Ndėrkohė qė prokuroria thotė tė kundėrtėn. Njė parlament qė gjykon mbi njė video tė montuar, nxitohet dhe jep njė qėndrim.
    Po ka apo jo njė kod moral?
    Ēfarė ėshtė ky kod mor zotėri?! Kėtu ka shtet ligjor dhe jo kod moral.
    Pse nisėt ta zhvishnit vajzėn duke i hapur mbėrtheckat dhe duke i kėrkuar t’i shikonit trupin?
    Nė shtėpi ka dalė njė zė i moduluar. Ka qenė mashkull qė bėn zėrin e njė femre nė atė video ku flitet pėr mbėrtheckat. Ka shumė ēudira kjo histori.
    Mė thuaj cili ėshtė shkaku i sulmit?
    Nė librin tim unė i kam dhėnė pėrgjigje tė gjithė sulmit dhe tė gjitha akuzave tė mia. Unė kam njė shtet ligjor qė mė jep tė drejtė. Nė radhė tė parė, ti si njeri je dakord me kėtė linēim tė ndyrė? Tė ta bėjnė ty njė provokim tė tillė, ti do tregohesh burrė apo impotent? Mua mė kanė ardhur qindra sms nga meshkujt shqiptarė qė mė thonė se je treguar burrė shqiptar, njė burrė i vėrtetė. Njė njeri qė ti e njeh mirė mė ka thėnė 8-7 muaj para, qė kujdes se do ta fusin me njė femėr. Mua mė futėn njė femėr, mė futėn tė dytėn dhe mė futėn tė tretėn pėr tė mė provokuar. Tre femra mor zotėri mė futėn pėr tė mė provokuar. A e kuptoni se ēfarė ka ndodhur apo jo? Kush jam unė qė tė mė futėsh tre femra pėr tė mė provokuar? Ēfarė donin tė provonin, potencėn time seksuale? Ēfarė ėshtė kjo mor zotėri? Ēfarė jam unė, Krishti jam unė? Gjithė ata qė mė kanė sulmuar kėrkojnė shkatėrrimin tim. Ti ke xhelozitė e tua, ke armiqtė e tu? Ka armiq brenda llojit, ka edhe jashtė llojit. Ata mund tė kenė xhelozi, inat, armiqėsi personale, politike. Po, ka pasur sulm mediatik, se media material do. Kėta armiq e kanė provuar edhe me korrupsion, edhe me kontrolle. Unė kam pasur tė gjitha llojet e provokimeve. Padyshim, kam pasur dhe armiq brenda llojit, pasi kur u hoq Ndoka nga qeveria unė isha gjithashtu kandidati i parė pėr t’u hequr nga qeveria. Ēakulin kur e pyeta, po me mua ēfarė pate ai mė tha qė: “nuk e ke nga unė, nuk e ke nga unė”. Nėse ai ėshtė burrė, ta thotė kush e kurdisi kėtė histori.
    Ju nuk ishit as nė listėn e Kėshillit Kombėtar tė PD-sė. Kur Drejtėsia ėshtė nė anėn tuaj, atėherė pse nuk u pėrfshitė nė atė listė?
    Ditėn qė ėshtė nxjerrė kėshilli ėshtė ekspozuar edhe vendimi i prokurorisė. Kjo ėshtė pėrgjigjja ime pėr kėtė pyetje.
    Ti mė ke akuzuar qė kam marrė 15 milionė lekė pėr t’ju dėrmuar?
    Nuk i heq asnjė presje asgjėje. Ti pse ofendohesh? Kolegėt e tu ma kanė thėnė.
    Unė nuk shqetėsohem, por edhe ti e di qė kjo ėshtė e pasaktė. Dhe, fakti qė nė kėtė libėr ka pasaktėsi, a nuk mund tė merret seriozisht?
    Ohu tani. Qė ta dish mirė, unė kam cenuar interesa private pėr tė mirėn publike. Tė heqėsh njė gjigant mediatik nga Piramida, e kupton se ēfarė interesash tė mėdha cenohen. Nė rastin konkret, unė kam bėrė atė qė rrallė meshkuj nė Shqipėri mund ta bėjnė. Ajo femėr ka hyrė dhe ka dalė e paprekur nga shtėpia ime. Ata meshkuj, ata burra tė mėdhenj shteti, ato gjėra qė i kanė bėrė nė zyrė mė sulmojnė mua. Ky ėshtė krimi mė i madh nė histori. Prokuroria ka shqyrtuar ēėshtjen dhe mė ka shpallur tė pafajshėm.
    Nė ēdo vend tė botės, brenda 24 orėsh, gazetari do futej nė burg.
    Ti i ke folur pėr panaire kur doje ta zhvishje?
    Or zotėri, ti vazhdo provoko, por ka pasur 8 orė filmime dhe ata kanė dhėnė vetėm pak minuta montime.
    Ju erdhi njė femėr nė shtėpi dhe tentuat ta zhvishnit?
    Mos u kap tek bishti. Unė i kam rezistuar provokimeve tė panumėrta. Me kėtė njeri u pa qė nuk mund tė realizohej gjė nė ministri dhe menduan ta realizonin atė skenar tė pistė nė shtėpi. Njerėzit e ndiejnė qė ai ishte njė kurth i ndyrė. Ajo pjesė qė ka dalė nė media nuk ėshtė e tėrė Shqipėria. Ka shumė shqiptarė qė thonė qė ajo ėshtė vepra mė ndyrė qė ėshtė kryer. Dhe, kėta njerėz mė mbajnė mua sot gjallė.
    A ėshtė e vėrtetė qė do botoni njė libėr tė dytė lidhur me jetėn personale tė gjithė atyre qė pretendoni se ua kanė ngritur kėtė kurth?
    Kjo ėshtė njė shaka e Aleksandėr Frangajt. Unė ja kam dhėnė pėrgjigjen qė nuk merrem me jetėn personale tė tė tjerėve. Ėshtė e vėrtetė qė kam gati njė libėr tė dytė tė gatshėm. Quhet ‘VIP’ dhe ka tė bėjė me maninė VIP nė Shqipėri. Atė e kam gati dhe mund ta botoj nė janar. Por, s’ka lidhje me atė qė thoni ju.
    I keni kėrkuar ju “Fiks Fare” tė mos e nxjerrė materialin nė kėmbim tė lekėve?
    Asnjėherė. Unė pėr veten time nuk kam pasur asnjė kontakt me ta.
    Ju thoni qė ju ėshtė kėrkuar tė vrisni veten?
    Po, janė dy analistė tė shquar, dy nga figurat mė tė ndyra tė medias shqiptare. Unė nuk kam menduar tė vras veten, por mendova: “nga erdha mor burrė, nga mali erdha apo nga pylli? Ē’ishte kjo jetė qė e gjithė u rrėzua nė njė moment?”. Ja kėtė kam menduar. Unė kam 9 muaj qė luftoj pėr tė vėrtetėn.
    Ju e morėt goditjen, ēfarė do rikuperoni tani?
    Ore nuk ėshtė turp qė Profesor Doktor Ylli Pango ėshtė i papunė?! Ky ėshtė turp e shkuar turpit mor zotėri, se jam prezumuar i fajshėm dhe kam dalė i pafajshėm.
    A keni kėrkuar psikolog?
    Psikologėt ndihmojnė tė tjerėt, por thuhet se psikologėt kėrkojnė vetė psikolog. Unė nuk jam nga ai fis qė vrasin veten. Unė kėtė ēėshtje nuk e lė sa tė vdes.
    Ky ėshtė kėrcėnim?
    Jo, vetėm me ligj.
    Nuk shihni asnjė gabim nė veten tuaj?
    Absolutisht, asnjė gabim. Unė kam bėrė punėn time. Unė ju kėrkoj vetėm falje meshkujve shqiptarė qė mė thonė: “pse mor zotėri, nuk bėrė gjė?”. Atyre po, ju kėrkoj falje, por unė nuk jam nga ata. Atėherė unė do merrja medaljen e impotencės seksuale, nėse do i fusja shqelmin dhe t’i thosha dil nga shtėpia ime.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nejse ky bėri gabim qė e hongri nė Ministri se tė i kish shku ajo goca nė shtepi tybe 10 her nanen ja kisha sha nqs se kish .q atė far bushtre qė shitet pėr ata dy morrat e top-channel dhe provokon ministrin!

Normal kush don punė duhet me provu ministri unė jam me Pangon.
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

......................... Maska e Pogradecari
    Anėtarėsuar
    15-10-2002
    Vendndodhja
    a
    Postime
    540

ky qenka pis milet (pango)
    nuk e paska fajin i se e kane provokuar
    dhe ketu ne usa femra police hiqen si prostituta dha ata meshkuj qe kapen nuk thone dot oh ajo me provokoi
    apo dedektive hiqen sikur jane nga 15-16 vjec per te futur ne kurth ata pis milet qe duan te shkojne me nenmoshe milet
    so dhe ata duhet te justifikohen duke thene se na provokuan
    pse nuk qerrohet ky pis milet te ike refugjat diku ku se njef njeri dhe te punoje sic punojme ne te gjithe
    por mundohet ta mbuloje m.ut.in me sh,u,re

shendet e para

Faqja 49 prej 101 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •