E duam vertet Vendin tone po ashtu si e kane bere poltikanet aktuale nuk rrihet nje dite aty.
E duam vertet Vendin tone po ashtu si e kane bere poltikanet aktuale nuk rrihet nje dite aty.
Albania Uber Alles
o zotri, po qe se e don atdheun ashtu si shkruan,dote kishit punu atje ne danimark e do te kishit investu ne kosov,o shqipri , bile sadopak do i kishe ndihmu bashkefshatarve tu ,duhet sakrific per atdhe o njeri ,eshte e kot te thuash e dua atdheun e te mos kontribosh asgje per te
por dardha ka bishtin prapa.
1. Hiqeni atë bindjen, se kushdo që është në mërgim ka para sa të dojë; se në mërgim paratë rriten në një pemë dhe ne vetëm shkojmë dhe i vjelim ato.
2. Disipilohuni pak. Kush është ai që i vë paratë e veta në zjarr në një vend ku nuk ka ligj, në një vend të korruptuar në një vend ku s'mendohet gjë tjetër përvec hajnisë ose për t'ia hedhur tjetrit.
3. Duajeni dhe cmojeni punën. Paratë nuk pikin nga qielli.
P.S. Nga vizita që kam pasur në Kosovë formova këtë bindje: Të gjithë kishin dëshirë të kishin para, por e keqja është se ato para po i donin disi të u bien nga qielli ose duke e mashtruar tjetrin. Bota këtë e ka tejkalaur andaj bota e di se vetëm me punë zhvillohet vendi.
Respekt për ty qëndresa dhe për gjithëtë rinjtë me dëshirën që ta doni punën.
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
[QUOTE=qendresa09;2507323]o zotri, po qe se e don atdheun ashtu si shkruan,dote kishit punu atje ne danimark e do te kishit investu ne kosov,o shqipri , bile sadopak do i kishe ndihmu bashkefshatarve tu ,duhet sakrific per atdhe o njeri ,eshte e kot te thuash e dua atdheun e te mos kontribosh asgje per
po ti lali ca po ben aty ku je a sna thua e ne qofsh ne shqiperi si po kontribon? apo lere fare mos u mundo te ma shpegosh se e kam parasysh, permisimi fillon nga vetja ej se kam fjalen nga balluket apo kush i vesh kepucet me me maje se tjetri nga brena lali from within!!!
failure is not an option!
jo mire e ke ti per cfare te votojne kur ju qe jeni aty u eshte bere kurrizi me i bute se barku e sua a ndjen qe u ka hipur ne kurrize sale e evin, me soj e sorrollop ju vetem qaheni neper telefona qe skena skena skena, se menderaja sja u mban te dilni te kerkoni te drejtat, apo jeni kthyer ne nje mas pa tru qe u llapacisin "elita" politikane nga ti doje qefi e ju si dele i shkoni nga pase, e dhembet u tregoni atyre qe u qendrojne afer (te afermeve emigrant) se ata su kerkojne llogari, ata su abuzojne, ata u duan pa kushte, dhe ketu shfaqet monstruziteti juaj! ju qe snjihni ndienja njerzore ju qe sdini se ceshte puna eshte nje shprehje e marksi e vjeter sa bota "puna e ktheu majmunin ne njeri" ja pra pse njerzit ne shqiperi jane kthyer ne majmuna qe hidhen nga dega ne dege te kapin ndonje levere banane dhe nuk shtrojne kurrizin te nxjerrin te ardhurat e tyre denjesisht, e jo tu shtrijne doren e te abuzojne me djersen e mundimin e emigrantit, se nese ne shqiperi puna eshte e mundimshme fizikisht, ketu eshte e mundimshme ne shume aspekte!
failure is not an option!
Aman Pandrilla as na thuaj cfarë paske gjetur, ku do të jetosh se ka vite që jam duke menduar si të kthehem. As na e shpjego pak këtë recetë dhe si e gjete këtë dëshirë kaq të madhe për t'u kthyer.
E c'të të them. Lum si ti.
I lutem zotit të të plotësoj të gjitha dëshirat dhe gjithashtu i lutem zotit që mos të të ndodh si një shokut tim që u kthye në vendlindje, nga patriotizmi, por pas shumë peripecive atje, u kthye prapë në Skandinavi duke ikur si lepuri nga zagari herë në Angli, herë në Francë, Danimarkë, Norvegji dhe SUedi dhe tash së fundi ende rri i fshehur në Danimarkë!!
Rasti i dytë. Një bashkëfshatar imi mori lejeqëndrimi në AUstri. Bëri pasuri. Bleu truall në Kosovë, ndërtoi shtëpi dhe u kthye në Kosovë. E ku ka më mirë! Pas dy vitesh u kthye në Austri, por tash i thanë jo e ke humbur të drejtën e lejeqëndrimit këtu. Dhe ky që kishte investuar në truall, shtëpi e gjëra të tjera, po i lë që të gjitha ato dhe tash sorollatet me gjithë familje nëpër Francë, nga e para për të marrë lejeqëndrim të ri.
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 04-12-2009 më 08:25
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
me sa kam degjuar do rriten edhe cmimet e energjise dhe te ngrohesh ne shqiperi tani do quhet luks![]()
Të kishte ndonjë farë logjike në këto rreshta që ke shkruar, po të respektoja dhe po të përgjigjesha. Po si duket ti ngatërron (largqoftë!) situata familjare dhe i përshtat ato për kë mendon se të del përpara.
Unë, darwin, nuk kam asnjë nevojë nga mundi yt i pashoq. Isha dhe unë skllav dikur, por tani nuk jam më. Më mjafton që s'më kërkon njeri dokument kur blej cigare dhe më vendosin gotën përpara kamarierët, edhe ditët e javës.
Punë të mbarë!
Prektora
Krijoni Kontakt