Close
Faqja 990 prej 1135 FillimFillim ... 490890940980988989990991992100010401090 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,891 deri 9,900 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga barcelonist Lexo Postimin
    a nuk e shihni qe kjo teme nuk ka gjete perkrhaj as te komuniteti musliman, e shikoni veten me cka mirreni
    e di sa e rruajme ****** ne per aprovimin apo perkrahjen e komunitetit musliman,
    niveli i budallallekut tuaj nuk paska kufi.

Kjo eshte nje veper e perkryer, meriton te ua mesojme femijeve neper shkolla.

Postuar mė parė nga dijetari
    Bashksija Evropiane gabimin mate madhe historik e ben nese ne parlamentin evropian nuk pranon hoxhallar,e kjo kupton nese nuk e pranon shqiprin dhe turqin ne parlamente ateher nuk dote shpetohet civilizimi evropjan sepse ne evrop po humbet civilizimi i mirfillt.

Nje njeri qe vetquhet "dijetar", nuk mund te thoshte vetem kryvepra.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gerrard73 : 15-11-2009 mė 15:17

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    e di sa e rruajme ****** ne per aprovimin apo perkrahjen e komunitetit musliman,
    Duhet me lujt pak demokratikisht me allahologėt...
    Pasi postohet njė temė... t'i lėmė "ta aprovojnė" njėherė, pastaj tė qeshim.

Vetėm ky allahologu qė ka bėrė vėrejtjen duhet tė na thotė me sa postime aprovohet tema, se mos na shkon e qeshura dėm ymėr pastė Allahu z.zh.ē.

Ore barcelonist, po je i sigurtė qė nuk ėshtė mrekulli? a e ke pyt at' hoxhėn ke lagjia, se bėn vaki dhe ėshtė mrekulli kurani ajo e zemrės, po tė tronditet besimi kam frykė.
    Ezekiel 25-17.

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    e ne rruajm ***** shume per talljet e juaja aq primitive pff.
    I'm MUSLIM and I'm proud

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Ore barcelonist, po je i sigurtė qė nuk ėshtė mrekulli? a e ke pyt at' hoxhėn ke lagjia, se bėn vaki dhe ėshtė mrekulli kurani ajo e zemrės, po tė tronditet besimi kam frykė.
    nuk kam nevoj te pyes njeri te gjalle une, e as te besoj ne gjera te tilla.
    Islami ka mrekulli kur'anin i cili do te mbetet mrekulli deri ne fundin e njerezimit
    ai eshte vete shkenca..kk
    I'm MUSLIM and I'm proud

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=16

Postuar me pare nga B3s1

Ti sa duket shume i perzin sendet, paisjet qe i kane shpikur arabt, sot perdoren neper universitet e Oxfordit, Kembrixhit, Bolognes, El-Azharit...etj..etj..
    Une ne shtepine time nuk kam paisje te shpikur nga arabt,por kam dije qe kam mesuar nga arabt,porsaqesisht e kam 1 dije ne shtepi qe nuk krahasohet me dijet e njerzve,e kam KUR'ANIN qe eshte DIJE MBI DIJE,sepse nga dija e Kur'anit jane shpikur teleskopt,anijet kozmike, makina jote qe shkon ne pune, kompjuterin qe shkruan,dhe shume gjera te tjera....mos te harroj edhe mobilin...
    O barcelonist,ti je B3s1

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Barcelonist (mund ta vereni nga sek 25) me Allahloget e tjere (sic thote edhe Juliusi) , dijetaret e vertete te kohes!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga GL_Branch Lexo Postimin
    Barcelonist (mund ta vereni nga sek 25) me Allahloget e tjere (sic thote edhe Juliusi) , dijetaret e vertete te kohes!

http://www.youtube.com/watch?v=1bEbd...layer_embedded
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aha lol boll na shkaterrove brinjet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 15-11-2009 mė 17:32

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    minchia ē'kercete ai xhaja.

hahahahaha

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah aha lol boll na shkaterrove brinjet
    na shkaterrove thu ti,me jane thyer te gjitha
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •