Kjo eshte nje veper e perkryer, meriton te ua mesojme femijeve neper shkolla.
Postuar mė parė nga dijetari
Bashksija Evropiane gabimin mate madhe historik e ben nese ne parlamentin evropian nuk pranon hoxhallar,e kjo kupton nese nuk e pranon shqiprin dhe turqin ne parlamente ateher nuk dote shpetohet civilizimi evropjan sepse ne evrop po humbet civilizimi i mirfillt.
Nje njeri qe vetquhet "dijetar", nuk mund te thoshte vetem kryvepra.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gerrard73 : 15-11-2009 mė 15:17
Duhet me lujt pak demokratikisht me allahologėt...
Pasi postohet njė temė... t'i lėmė "ta aprovojnė" njėherė, pastaj tė qeshim.
Vetėm ky allahologu qė ka bėrė vėrejtjen duhet tė na thotė me sa postime aprovohet tema, se mos na shkon e qeshura dėm ymėr pastė Allahu z.zh.ē.
Ore barcelonist, po je i sigurtė qė nuk ėshtė mrekulli? a e ke pyt at' hoxhėn ke lagjia, se bėn vaki dhe ėshtė mrekulli kurani ajo e zemrės, po tė tronditet besimi kam frykė.
Ezekiel 25-17.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...5&postcount=16
O barcelonist,ti je B3s1Postuar me pare nga B3s1
Ti sa duket shume i perzin sendet, paisjet qe i kane shpikur arabt, sot perdoren neper universitet e Oxfordit, Kembrixhit, Bolognes, El-Azharit...etj..etj..
Une ne shtepine time nuk kam paisje te shpikur nga arabt,por kam dije qe kam mesuar nga arabt,porsaqesisht e kam 1 dije ne shtepi qe nuk krahasohet me dijet e njerzve,e kam KUR'ANIN qe eshte DIJE MBI DIJE,sepse nga dija e Kur'anit jane shpikur teleskopt,anijet kozmike, makina jote qe shkon ne pune, kompjuterin qe shkruan,dhe shume gjera te tjera....mos te harroj edhe mobilin...![]()
Barcelonist (mund ta vereni nga sek 25) me Allahloget e tjere (sic thote edhe Juliusi), dijetaret e vertete te kohes!
minchia ē'kercete ai xhaja.
hahahahaha
Krijoni Kontakt