Close
Faqja 940 prej 1135 FillimFillim ... 4408408909309389399409419429509901040 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,391 deri 9,400 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Si nuk kam shkuar nje her ne Kavaje edhe pse kam kaluar afer por nuk jam futur kurr atje,thojne qe atje ka fanatizem fetar,eshte e vertete kjo Parido??????
    varet se ēfare kutpn ti me fanatizem fetar.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    varet se ēfare kutpn ti me fanatizem fetar.
    Dmth jetojne sikur te jetonin e Arabi,asnje femer mos te shohesh rruges,hmmmmmm,.....................ehu pertoj te shkruaj,qe nuk lejohet qe nje myslimane te martohe me nje ktolik etj,fanatizem pra nuk ja ke iedne ti kshu????epo cafre te pyes une ty kur e di vete pergjigjen por doja te te provokoja pak se e di qe Kavajsit jane fanatike.......se dola dhe nga tema
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    ,une per vete jam indiferent ndaj fese,nuk e urrej thjesht shte nje zgjedhje e eimj mos ta ndjek sic eshte e juaja per ta praktikuar,po ju po ti linit tere keto luftera fetare dhe te na shani dhe te lavderonit fene nuk do arrinim ne gjithe keto konflikte,si besimatret ashtu dhe ateistat te respektojne zgjedhjet e njeri-tjetrit por kemi te drejte te replikojme mendimet e tyre ,ky eshte shqiptari e vertete pertej ateizmit dhe fese
    O zotri me gjithe respektin per ju dhe idete tuja ,ju jeni i lire te besoni apo jo,un nuk jam askush ti diskutoj zgjedhjet tuaja vec i respektoj dhe nuk thashe asgje mbi ateizmin megjithse e mendoj ndryshe nga ju.por sikur une nuk kam te drejte t'ju gjykoj ju per mosbesimin tuaj ,as ju nuk keni te drejte te gjykoni ke beson e aq me pak ta quani "jo shqiptar! mendoj se nuk ka asnje lidhje besimi apo jo besimi me te qenit shqipetar dhe atdhetar besnik.sepse ne mos gaboj nji ateist ka vene ne dyshim qenien jo shqipetare te besimtareve ,dhe kjo eshte nji fyerje zoteri,ju kerkoni respektimin e ideve dhe zgjedhjeve te njeri-tjetrit por vet titulli i temes tregon munges respekti dhe debati lind qe prej aty.Megjithate Zoti i ndimofte gjithe shqipetaret pa perjashtim.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    SHQIPTAR MUSLIMAN , bon qysh nuk bon
    shumica keshtu jan.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga pejani34 Lexo Postimin
    SHQIPTAR MUSLIMAN , bon qysh nuk bon
    shumica keshtu jan.
    Qka thu ti nese ni SHqiptar katolik e merr ni muslimane kjo sbon apo jo.Apo shumica perzihet me pakicėn edhe krejt bohemi njejt pa dallim...qka po ta merr mendja?

Mundet tė jesh edhe Shqiptar edhe besimtar bashkė ?

Po more,asgje nuk pengon.

Shqiptari me i mire eshte ai qe beson All-llahun xh.sh

Paramendo se ēfare shqiptare beri komunizmi.
    Ndrysho Firmėn

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Mundet tė jesh edhe Shqiptar edhe besimtar bashkė ?

Po more,asgje nuk pengon.

Shqiptari me i mire eshte ai qe beson All-llahun xh.sh

Paramendo se ēfare shqiptare beri komunizmi.
    Nuk ke pytja ashtu nuk e ke kuptu mir e ka pas fjalėn nese nji Shqiptar besimtar musliman a mundet me qen bashk me atė te sekteve tjera fetare ose i pa fe...

une tash ta boj njė pytje :

a mund tė jen njji Shqiptar Katolik bashk me nji Shqiptare Muslimane !? (e di qe te ju e kunderta bon) veq qekjo spo ma merr mendja ...Shqiptar i mire eshte ai qe ka veprat e mira dhe qe e ka virtytin e bestytnisė dhe krejt karakteristikat e mira qe i ka nji person ,nuk ka lidhje se kė beson a po n`ēfar beson.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 05-09-2009 mė 12:03

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Je i ri nė forum, e ndoshta je i ri edhe nė gjėrat pėr tė cilat po flasim.

Duhet tė bėsh studim disa vjeēar, pėr ta kuptu, SKA RRUGĖ TĖ MESIT.

Ose e beson Kuranin ose jo. Ose e beson Biblėn ose jo.

Poqese e beson atėherė, do ti bėsh tė gjitha, e jo tė thuash kėtė du, e kėtė sdu.

Tė gjitha do ti bėsh, do vėsh ferexhe, do mbyllėsh gratė nė shpi, do lutesh arabisht, do tė shkosh pelegrin nė Arabi etj etj.
    Ti me dukesh me femi se ky .

Kush te thot tja veshesh ferexhen gruas ? Kush te thot ta mbyllesh ne shtepi ?? Arabishte lutesh vetem gjate namazit , ne Arabi shkon nese i ke te gjitha kushtet tjera te rregulluara dhe nuk le asgje keq me udhetimin tende .

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga heneu Lexo Postimin
    jo Shqiptar i vertet eshte vetem ai qe beson ne fuqin e kombit te vete ,ai qe ben gjera te mira per komb te vete ,e jo ata qe pallin per fe te huaja derdhin lot korkodili per arabi e per greqi e ketu ne forum tregohen patriot duke ngritur kultura te huaja qe ska te bejne fare me ne ,kombi jone eshte feja jone drita jone e ardhmja e jone per femijet tane
    Correct
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pak tallje me fetaret me citime mendjemprehta:

"Vuan nje njeri nga paranoja, quhet semundje psiqike. Vuajne shume njerez nga paranoja, quhet religjion"
    Robert M. Pirsing

"Lutjet religjioze do te thone te lutesh qe te mposhten ligjet e Gjithesise per nje njeri te vetem."
    Ambrose Bierce

"Te gjitha fete jane e njejta: Ndjenja fajesie me dite festive te ndryshme."
    Cathy Ladman

Mendimi prapa formulimit "feja e shqiptarit eshte shqiptaria" sic duket nje dite do te behet religjion boteror. E mira ndaj njeriut tend eshte ajo qe do Zoti nga ti, jo relikte te mesimeve e ndodhive arkaike preracionale. Zoti ne kuptim autark te fjales. Jo Zoti i feve te sotshme. Zoti i panjollosur.

*
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 06-09-2009 mė 05:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •