Dmth jetojne sikur te jetonin e Arabi,asnje femer mos te shohesh rruges,hmmmmmm,.....................ehu pertoj te shkruaj,qe nuk lejohet qe nje myslimane te martohe me nje ktolik etj,fanatizem pra nuk ja ke iedne ti kshu????epo cafre te pyes une ty kur e di vete pergjigjen por doja te te provokoja pak se e di qe Kavajsit jane fanatike.......se dola dhe nga tema
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
O zotri me gjithe respektin per ju dhe idete tuja ,ju jeni i lire te besoni apo jo,un nuk jam askush ti diskutoj zgjedhjet tuaja vec i respektoj dhe nuk thashe asgje mbi ateizmin megjithse e mendoj ndryshe nga ju.por sikur une nuk kam te drejte t'ju gjykoj ju per mosbesimin tuaj ,as ju nuk keni te drejte te gjykoni ke beson e aq me pak ta quani "jo shqiptar! mendoj se nuk ka asnje lidhje besimi apo jo besimi me te qenit shqipetar dhe atdhetar besnik.sepse ne mos gaboj nji ateist ka vene ne dyshim qenien jo shqipetare te besimtareve ,dhe kjo eshte nji fyerje zoteri,ju kerkoni respektimin e ideve dhe zgjedhjeve te njeri-tjetrit por vet titulli i temes tregon munges respekti dhe debati lind qe prej aty.Megjithate Zoti i ndimofte gjithe shqipetaret pa perjashtim.
SHQIPTAR MUSLIMAN , bon qysh nuk bon
shumica keshtu jan.
Mundet tė jesh edhe Shqiptar edhe besimtar bashkė ?
Po more,asgje nuk pengon.
Shqiptari me i mire eshte ai qe beson All-llahun xh.sh
Paramendo se ēfare shqiptare beri komunizmi.
Ndrysho Firmėn
Nuk ke pytja ashtu nuk e ke kuptu mir e ka pas fjalėn nese nji Shqiptar besimtar musliman a mundet me qen bashk me atė te sekteve tjera fetare ose i pa fe...
une tash ta boj njė pytje :
a mund tė jen njji Shqiptar Katolik bashk me nji Shqiptare Muslimane !? (e di qe te ju e kunderta bon) veq qekjo spo ma merr mendja ...Shqiptar i mire eshte ai qe ka veprat e mira dhe qe e ka virtytin e bestytnisė dhe krejt karakteristikat e mira qe i ka nji person ,nuk ka lidhje se kė beson a po n`ēfar beson.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gordon Freeman : 05-09-2009 mė 12:03
Pak tallje me fetaret me citime mendjemprehta:
"Vuan nje njeri nga paranoja, quhet semundje psiqike. Vuajne shume njerez nga paranoja, quhet religjion"
Robert M. Pirsing
"Lutjet religjioze do te thone te lutesh qe te mposhten ligjet e Gjithesise per nje njeri te vetem."
Ambrose Bierce
"Te gjitha fete jane e njejta: Ndjenja fajesie me dite festive te ndryshme."
Cathy Ladman
Mendimi prapa formulimit "feja e shqiptarit eshte shqiptaria" sic duket nje dite do te behet religjion boteror. E mira ndaj njeriut tend eshte ajo qe do Zoti nga ti, jo relikte te mesimeve e ndodhive arkaike preracionale. Zoti ne kuptim autark te fjales. Jo Zoti i feve te sotshme. Zoti i panjollosur.
*
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 06-09-2009 mė 05:22
Krijoni Kontakt