Close
Faqja 1090 prej 1135 FillimFillim ... 9059099010401080108810891090109110921100 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,891 deri 10,900 prej 11341
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Keta i bejne te gjitha ne emer te Allahut , vrasin, vjedhin, rrahin grate, i perdhunojne , tradhetojne etj.Une di qe Zoti i vertete nuk i lejon keto gjera.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Keta i bejne te gjitha ne emer te Allahut , vrasin, vjedhin, rrahin grate, i perdhunojne
    Nga i nxore kto te dhena?

Un akoma skam degjuar ne TV qe u kap nje hajdut mysliman qe vidhte shtepi apo portofola, ose nje mysliman ka rrahur gruan e tij , apo nje mysliman ka perdhunuar nje vajze!!

Ca jan kto trillime?

Date a Cesare quello che č di Cesare e a Dio quello che č di Dio ..
    Besoj se e kuptove per ca e kam fjalen. Myslimanet nuk jan aspak kshu sic the ti me lart.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin

.....
    “Nuk gjen njerėz qė besojnė nė All-llahun dhe nė Ditėn e Kiametit, e tė ushqejnė dashuri ndaj atyre tė cilėt kundėrshtojnė All-llahun dhe tė Dėrguarin e Tij, madje qofshin ata (kundėrshtarėt) edhe etėrit e tyre, ose bijtė e tyre, ose vėllezėrit e tyre, ose farefisi i tyre.” (El-Muxhadele: 22)

Besoj se te kam sjell pergjigjje.
    Suhejbi!
    NUk besoj se ti e kupton vertet ate qe eshte shkruar dhe mesazhi qe perēon kjo shure, perndryshe do t'i rrij ashume larg asaj!!!!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nga i nxore kto te dhena?

Un akoma skam degjuar ne TV qe u kap nje hajdut mysliman qe vidhte shtepi apo portofola, ose nje mysliman ka rrahur gruan e tij , apo nje mysliman ka perdhunuar nje vajze!!

Ca jan kto trillime?

Date a Cesare quello che č di Cesare e a Dio quello che č di Dio ..
    Besoj se e kuptove per ca e kam fjalen. Myslimanet nuk jan aspak kshu sic the ti me lart.
    Njeriu mundet edhe me gabu ndoj here. Nese tij po thu se e ka gabim, atehere nese je burre, fale se nuk bane ma keshtu.
    Na vjen mire te gjitheve nese ky eshte mendim i gabuar.
    JU NJE HAP - PUNA DY...

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Bardhi Lexo Postimin
    Njeriu mundet edhe me gabu ndoj here. Nese tij po thu se e ka gabim, atehere nese je burre, fale se nuk bane ma keshtu.
    Na vjen mire te gjitheve nese ky eshte mendim i gabuar.
    Nuk eshte puna per te fal njeri, sepse su be qameti. Cdo njeri ka mendime te gabuara ndoshta edhe nga keqinformimi. Por sdo te thote qe u be nami. Gocen vetem sa e informova pak, pastaj se sa do me besoje ajo, eshte pun tjeter, mua sme prish asnje terezi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Citim Postuar mė parė nga Suhejbi Lexo Postimin
    Nuk gjen njerėz qė besojnė nė All-llahun dhe nė Ditėn e Kiametit, e tė ushqejnė dashuri ndaj atyre tė cilėt kundėrshtojnė All-llahun dhe tė Dėrguarin e Tij.” (El-Muxhadele: 2)
    “Nuk gjen njerėz qė besojnė nė All-llahun dhe nė Ditėn e Kiametit, e tė ushqejnė dashuri ndaj atyre tė cilėt kundėrshtojnė All-llahun dhe tė Dėrguarin e Tij, madje qofshin ata (kundėrshtarėt) edhe etėrit e tyre, ose bijtė e tyre, ose vėllezėrit e tyre, ose farefisi i tyre.” (El-Muxhadele: 22)

Besoj se te kam sjell pergjigjje.
    Suhejbi!
    NUk besoj se ti e kupton vertet ate qe eshte shkruar dhe mesazhi qe perēon kjo shure, perndryshe do t'i rrij ashume larg asaj!!!!!
    Edhe une mendoj si Jarigas. Nuk mund te besoj se Suhejbi do i mohonte prinderve, vellezerve, kusherinjeve te tij dashurine, nese keta nuk zbatojne kete apo ate ligj te Kuranit. Edhe pse kjo sure e meson te bej ashtu.

Sidomos neve bashkekombaseve te tij te dashur kafira nuk do na mohonte dashurine per kete gje. Apo jo Suhejbi! Trego qe na do shume. : D

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Nese supozojme ekzistencen e zotit qe eshte nje pse ka kaq shume fe te ndryshme(se bashku me te gjitha sektet dhe nensektet e tyre)kaq kontradiktore me njera tjetren(dhe brenda seciles fe sekte totalisht kontradiktorme njeri tjetrin).pra kush sekt esht ai i verteti,une jam agnostik,ma mbushni mendjen te behem pjestar i sektit tuaj
    Realishte egezistone vetem nje ZOT(ALLAHU) dhe vetem nje fe (Islame),por ne bote ka shum... njerez dhe shum prejt tyre besojne ne shum ideolgji te njerezeve tjere qe me vone i kan emruar si "fe".
    Edhe une pajtohem me ty,ZOTI eshte nje,dhe nje fe duhet te jete.por ce ti beshe ka njerez me sy por nuk shofine,ka njerez me vesh por nuk degjojne,dhe per kete arsye jan gjithe keto bindje ideologjike,qe disa njerez faqezi,injorant,i emertojne si "fe".

Ehhhhhhhh te shkretit ta kishin dite se cfare jan duke besuar
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anėtarėsuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Kjo ide apo kjo kultur e re makabre shtazore e egersirave te Saharas eshte shfaq ne viset e bijve te shqipes nuk eshte per ta len anash.

Per qka i perket Islamizimit te ““RI““ ne viset shqiptare e kam nji ndjen se po na e ndrrojn doket e zakonet mirpo edhe po ngacmojn ne Komb e identitet

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    O vella ti shaka po bene,po si thua qe paganet besokan ne ALLAH?!!

Edhe ne coftese ata besojne ne diell,hene,gure etj,sdo te thote qe besokan ne zota,sepse keta nuk jan zota.d.m.th,ata nuk besojne ne ZOT,ata besojne ne gjera te kota.
    Disa sa di un paganet besojn ne Perendin e Diellit Perendin e Qiellit e kesi stili te besimit kan, jo nuk them qe kan diqka me Zotin e Arabve por para qe te behet njesh Allahu nga Muhamedi ne Arabi kan qen paganet dhe njeri zot i tyre ka pasur emnin disi te njejt me Allahun

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Domethėnė Allahu ju kėrkon qė ateistėt ti merrni me tė mira me shpresėn qė ti konvertoni nė Islam?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •