Keta i bejne te gjitha ne emer te Allahut , vrasin, vjedhin, rrahin grate, i perdhunojne , tradhetojne etj.Une di qe Zoti i vertete nuk i lejon keto gjera.
Keta i bejne te gjitha ne emer te Allahut , vrasin, vjedhin, rrahin grate, i perdhunojne , tradhetojne etj.Une di qe Zoti i vertete nuk i lejon keto gjera.
Nga i nxore kto te dhena?Keta i bejne te gjitha ne emer te Allahut , vrasin, vjedhin, rrahin grate, i perdhunojne
Un akoma skam degjuar ne TV qe u kap nje hajdut mysliman qe vidhte shtepi apo portofola, ose nje mysliman ka rrahur gruan e tij , apo nje mysliman ka perdhunuar nje vajze!!
Ca jan kto trillime?
Date a Cesare quello che č di Cesare e a Dio quello che č di Dio .. Besoj se e kuptove per ca e kam fjalen. Myslimanet nuk jan aspak kshu sic the ti me lart.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Edhe une mendoj si Jarigas. Nuk mund te besoj se Suhejbi do i mohonte prinderve, vellezerve, kusherinjeve te tij dashurine, nese keta nuk zbatojne kete apo ate ligj te Kuranit. Edhe pse kjo sure e meson te bej ashtu.
Sidomos neve bashkekombaseve te tij te dashur kafira nuk do na mohonte dashurine per kete gje. Apo jo Suhejbi! Trego qe na do shume. : D
Realishte egezistone vetem nje ZOT(ALLAHU) dhe vetem nje fe (Islame),por ne bote ka shum... njerez dhe shum prejt tyre besojne ne shum ideolgji te njerezeve tjere qe me vone i kan emruar si "fe".
Edhe une pajtohem me ty,ZOTI eshte nje,dhe nje fe duhet te jete.por ce ti beshe ka njerez me sy por nuk shofine,ka njerez me vesh por nuk degjojne,dhe per kete arsye jan gjithe keto bindje ideologjike,qe disa njerez faqezi,injorant,i emertojne si "fe".
Ehhhhhhhh te shkretit ta kishin dite se cfare jan duke besuar![]()
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Kjo ide apo kjo kultur e re makabre shtazore e egersirave te Saharas eshte shfaq ne viset e bijve te shqipes nuk eshte per ta len anash.
Per qka i perket Islamizimit te ““RI““ ne viset shqiptare e kam nji ndjen se po na e ndrrojn doket e zakonet mirpo edhe po ngacmojn ne Komb e identitet
Domethėnė Allahu ju kėrkon qė ateistėt ti merrni me tė mira me shpresėn qė ti konvertoni nė Islam?
![]()
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Krijoni Kontakt