Close
Faqja 74 prej 106 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 731 deri 740 prej 1060
    Sondazhi ka qene dikur po gabimisht eshte fshire dhe nuk kam vendosur tjeter. Do perpiqem ta ribej megjithese nga sa me kujtohet, komuniteti i forumit ishte me shume skeptik sesa besimtar i ketij fenomeni.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >Cfare kuptimi ka kjo?
    Ata paguajne siguracion qe ne rast se rrembehen te demshperblehen?
    Por nese kjo vertetohet, verteton ekzistencen e UFO-ve apo e kam gabim?
    Sepse nje siguracion nuk ka lek teper per te paguar nese nuk e verteton kete gje apo jo?
    Pastaj per ta mbyllur me pyetjet si e vertetojne ata kete gje? Thjeshte nga deshmia?
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Mund te lexosh Librin e Dulces ne kete nenforum. Aty ke shume pergjigje per pyetjet e tua.
    >>> Darius, Libri i Dulces eshte shume i gjate dhe nuk eshte gjithcka.
    > Kjo teme mund te mbyllet nese nuk ka komunikim, thjeshte duke orientuar neper link apo tema te tjera.
    > Do ishte me bukur nje komunikim i shkurter sesa pa komunikim.
    > Gjithmone mund te nxirret nje esence nga ajo qe lexon. Kush do me shume hollesira le ti lexoje atje ku thua ti.
    La verita' ti rendera' libero!

Volsiv te lutem mos me trego si te mirembaj temat. Nese nuk je dakort me ate qe shkruaj une, ajo eshte e drejta jote po temat skam nder mend ti ngarkoj me komente te tilla pa vend. Pse perton ti lexosh kjo sdo te thote se te tjeret duhet te rilexojne me dhjetra here te njejtat komente. Per me teper vete kjo teme ka 37 faqe me informacion dhe diskutime. Mos valle edhe kete se lexon dot se eshte shume e gjate? E mbylla ketu kete argument.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anėtarėsuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582
    Pamvarsisht ngarkimit temes me video kjo ja vlen te shikohet, edhe ashtu nuk eshte diskutu shum per lidhjet e Nazisteve me UFO (nese jan te verteta).

Ne fakt kam postuar disa gjera ketu per lidhjet e nazisteve me ufot dhe idene qe disa prej tyre kane qene teknologji sekrete e Hitlerit. Ne kete teme kam dhene pak informacion si per haunebu ashtu dhe per kugelblitz. Arsyeja pse se kam zgjatur shume si subjekt eshte qe disa filmime te rralla qe ekzistojne jane konsumuar, pjesa tjeter ka kaluar kryesisht ne spekulime dhe skam dashur ta ngarkoj temen me gjera me te veshtira. Sidoqofte mire bere qe e solle.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-07-2009
    Postime
    4
    Citim Postuar mė parė nga Rrushi_CH Lexo Postimin
    Pamvarsisht ngarkimit temes me video kjo ja vlen te shikohet, edhe ashtu nuk eshte diskutu shum per lidhjet e Nazisteve me UFO (nese jan te verteta).

http://www.youtube.com/watch?v=G4oO_...eature=related
    UFO
    shume interesante
    po shtoj diqka sipas mendimit tim.
    gjithmone reth ufo-ve ka egzistuar dhe egziston nje mister.
    ka njerez qe nuk i pranojne dhe te tjere qe i pranojne.
    POR
    askush nuk thote nje ‘JO’ 100% i sigurt.
    si kunder dhe
    askush nuk thote nje ‘PO’ 100% i sigurt.
    une i kam pranuar qe shum heret dhe vazhdoj te kem pak a shum te njejtin qendrim, me disa dyshime te vogla, qe me kane lindur kohet e fundit.
    per vidion ne fjale do beja kete koment gjithmone nga pozicioni i pranimit te tyre.
    per deri sa pranojme qe ufot egzistojne, atehere mund te themi qe:
    ‘eshte e sigurt qe gjermanet ne ato vite (ndoshta edhe me vone) te kene patur kontakte.’
    aritjet teknologjike te ‘Rajhut III’ jane shume te avancuara ne krahasim me shtetet e tjera.
    po sjell nje shembull.
    trupat qe pushtuan gjermanine kane hasur ne teknologji qe nuk e kuptonin, ose per te qene me i sakte, qe e kuptuan dhe realizuan me shume vonese.
    edhe USA edhe BS realizuan ngritjen e raketes V-2 gati 10 vjet me vone, edhe duke perdorur pjese te mara ne gjermani.
    per te dy shtetet nuk ka justifikim ky realizim kaq i vonuar
    ne qofte se per BS do te perdorim argumentin justifikues demtimin nga lufta.
    kemi kunderargumentat qe:
    1-ata kishin aritur te perdornin nje lloj gjysem rakete siq ishin ‘katjushat’ qe gjate luftes ose
    2-realizimin e raketes se pare nga Ciollkovski.
    ndersa per USA ska nevoje, dihet qe nuk u demtua nga lufta.
    po e mbyll me nje falenderim te vecante per Darius per materialet teper interesante qe na i ben te njohura te gjitheve.
    Pershendetje nga Tisatar!
    p/s
    ky eshte shkrimi im i pare, ndersa forumin kam shume kohe qe e ndjek.

Nese kugelblitz eshte disi mit dhe ende i padokumentuar me detaje, haunebu ka qene i vertete dhe pjese e projektit te makines fluturuese Vril. Haunebu u avancua ne tre modele kryesore te cilat filluan me formen klasike te diskut me kupole katrore e me pas u perfeksionua ne diskun komplet te sheshte. Disa foto te atyre viteve tregojne epersine e teknologjise naziste dhe suksesin qe kishin arritur shkenctaret e saj.

Ndersa kjo foto eshte pjese e unitit te naviguesit qiellor te haunebu III.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Pothuajse te gjitha forumet me te medha ne bote, gjithe studiuesit nga me dinjitozet te ketij fenomeni sot ne bote jane shprehur per nje disclosure te fenomenit. Ne te kaluaren ka patur momente te ngjashme por asnjehere me densitetin qe kane tani. Te shohim...
    Osht fakt qe kohrat e fundit kan pas ni vemendje kogja te madhe te ktyne fenomeneve perveq ktyne qe ti i permende nuk e di sa ke mujt me e vrejt qe se Fundmi filmat Fantastiko Shkencore jon ne "trend" jon tu bo buj n'bot . A mos osht e mundun kjo me kon ni parapregaditje per njerzimin per ta kuptuar te verteten ??
    We are all Aliens

Faqja 74 prej 106 FillimFillim ... 2464727374757684 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •