>UFO-t besoj ti kem pare edhe une. Them besoj ngaqe ishte vetem nje cast i shkurter qe e pashe nderkohe qe me pas nje objekt me pengoi shikimin. Ishte i verdhe ne formen e nje trekendeshi dhe po ecte shume ngadale. Kjo mund kete ndohur ne 1995 besoj.
>Qe atehere kam kerkuar vazhdimisht te gjej nje pergjigje per ate qe pashe por nuk ka qene e lehte. Kane kaluar afersisht 15 vjet dhe informacioni qe kam marre me ka kushtezuar ne ate qe kam besuar per cfare kam pare.
>Ne fillim isha i sigurt qe ishin jashte tokesor ndoshta ishte dhe deshira qe te ishin. Ndoshta adoleshenca kerkonte te arratisej nga ai realitet i keq qe na rrethonte ne ato vite dhe deshirone te besonte se kishte dicka te mire pertej.
>Pastaj me vone pasi u njoha me disa te verteta gjerat po i shihja me sy tjeter. Nje objekt qe fluturon me shpejtesi te madhe nuk do te thote qe te jete patjeter teknologji jashtetokesore.
>Sot i bindur mund te them qe nuk eshte teknologji jashtetokesore.
Mjafton te marresh ne konsiderate qe shoqerite sekrete kane ne dore teknologji te atij rendi qe po ta vene ne shfrytezim, mases se gjere do ti duken mrekulli.
Po te shohesh kohet e fundit shume kanale televizive kryesore merren me UFO-t dhe duket sikur po pergatisin terrenin per nje kontakt direkt me ta.
Duket sikur ka prova dhe ka deshmi qe UFO-t kane qene prezent para shume kohesh ne toke , para se njerzit te kishin mundesi te njihnin teknologjine e ketij niveli. Nuk di c'te them per kete por nje hije dyshimi e kam. Historia manipulohet nga ata qe e kane manipuluar vazhdimisht deri tani. Nuk e di a eshte i tepert skepticizmi im per faktet e gjetura ne shpella, ne piramidat e Egjiptit apo ne pikturat e mesjetes por aftesia e mashtrimit eshte jashte imagjinates per ata qe kane interes qe kjo gje te besohet. Edhe sikur levizje objektesh te tilla te jene pare me pare ne fillimet e eres sone mos harroni qe edhe shtrigat fluturonin me te vertete por nuk ishin aliene. Thjeshte kishin shitur shpirtin te ligut dhe kishin marre ne shkembim edhe kete aftesi. Ndoshta duken perralla por sot me shume se kurre mund te thuhet se realiteti e tejkalon imagjinaten. Shume gjera po perputhen gjithmone e me shume me parashikimet e bera nga besime te ndryshme. Figurat qe profetet perdoren per te treguar te ardhmen tani marrin kuptim. Ndoshta jemi brezi per te cilin u shkruajten ato profeci.
Me pak fjale ato objekte ekzistojne dhe mund te vi nje cast qe do ti shohim me qarte gjerat pamvaresisht se te kamufluara me histori tjeter te ndryshme nga ajo qe thashe une.
Krijoni Kontakt