Close
Faqja 73 prej 106 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 1060
    i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >UFO-t besoj ti kem pare edhe une. Them besoj ngaqe ishte vetem nje cast i shkurter qe e pashe nderkohe qe me pas nje objekt me pengoi shikimin. Ishte i verdhe ne formen e nje trekendeshi dhe po ecte shume ngadale. Kjo mund kete ndohur ne 1995 besoj.
    >Qe atehere kam kerkuar vazhdimisht te gjej nje pergjigje per ate qe pashe por nuk ka qene e lehte. Kane kaluar afersisht 15 vjet dhe informacioni qe kam marre me ka kushtezuar ne ate qe kam besuar per cfare kam pare.
    >Ne fillim isha i sigurt qe ishin jashte tokesor ndoshta ishte dhe deshira qe te ishin. Ndoshta adoleshenca kerkonte te arratisej nga ai realitet i keq qe na rrethonte ne ato vite dhe deshirone te besonte se kishte dicka te mire pertej.
    >Pastaj me vone pasi u njoha me disa te verteta gjerat po i shihja me sy tjeter. Nje objekt qe fluturon me shpejtesi te madhe nuk do te thote qe te jete patjeter teknologji jashtetokesore.
    >Sot i bindur mund te them qe nuk eshte teknologji jashtetokesore.
    Mjafton te marresh ne konsiderate qe shoqerite sekrete kane ne dore teknologji te atij rendi qe po ta vene ne shfrytezim, mases se gjere do ti duken mrekulli.
    Po te shohesh kohet e fundit shume kanale televizive kryesore merren me UFO-t dhe duket sikur po pergatisin terrenin per nje kontakt direkt me ta.
    Duket sikur ka prova dhe ka deshmi qe UFO-t kane qene prezent para shume kohesh ne toke , para se njerzit te kishin mundesi te njihnin teknologjine e ketij niveli. Nuk di c'te them per kete por nje hije dyshimi e kam. Historia manipulohet nga ata qe e kane manipuluar vazhdimisht deri tani. Nuk e di a eshte i tepert skepticizmi im per faktet e gjetura ne shpella, ne piramidat e Egjiptit apo ne pikturat e mesjetes por aftesia e mashtrimit eshte jashte imagjinates per ata qe kane interes qe kjo gje te besohet. Edhe sikur levizje objektesh te tilla te jene pare me pare ne fillimet e eres sone mos harroni qe edhe shtrigat fluturonin me te vertete por nuk ishin aliene. Thjeshte kishin shitur shpirtin te ligut dhe kishin marre ne shkembim edhe kete aftesi. Ndoshta duken perralla por sot me shume se kurre mund te thuhet se realiteti e tejkalon imagjinaten. Shume gjera po perputhen gjithmone e me shume me parashikimet e bera nga besime te ndryshme. Figurat qe profetet perdoren per te treguar te ardhmen tani marrin kuptim. Ndoshta jemi brezi per te cilin u shkruajten ato profeci.
    Me pak fjale ato objekte ekzistojne dhe mund te vi nje cast qe do ti shohim me qarte gjerat pamvaresisht se te kamufluara me histori tjeter te ndryshme nga ajo qe thashe une.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 26-10-2009 mė 17:00
    La verita' ti rendera' libero!

Po te shohesh kohet e fundit shume kanale televizive kryesore merren me UFO-t dhe duket sikur po pergatisin terrenin per nje kontakt direkt me ta.
    Pothuajse te gjitha forumet me te medha ne bote, gjithe studiuesit nga me dinjitozet te ketij fenomeni sot ne bote jane shprehur per nje disclosure te fenomenit. Ne te kaluaren ka patur momente te ngjashme por asnjehere me densitetin qe kane tani. Te shohim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Darius,si gjithmon shkrimet tua jan interesante,te pergezoj per punen e ber.
    Mua personalisht kjo tem me sjell knaqesi ,gjithmoin shikoj dokumentaret lidhur me ket teme,jam nga ata qe besoj se ne gjithsi nuk jemi te vetmuar por sa i perket UFO ve dhe origjines jashtoksore nuk dij cka te them ,s e kam iden se si mund te na vizitojn ata nga ato largesi(vjet drite)

Nese marrim parasysh mundesine e ekzistences se dimensioneve te tjera dhe universeve paralele atehere nuk ka nevoje qe largesia te jete me vite drite. Ky eshte njeri nga shpjegimet e mundeshme.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >Kam lexuar dicka per dimensionet e tjera pervec atyre qe njohim ne.
    Tre dimensione jane ato te hapesires dhe koha, qe me sa kuptova une, keto kohet e fundit koha po konsiderohet me shume si nje drejtim sesa nje dimension i katert i hapesires.
    Nga ajo qe kam kuptuar deri tani keto dimensione shtese jane virtuale dhe kane te bejne me shume me alternativat qe zgjedhim ne ne jete. Nuk e di a mund te na sherbejne dimensionet e tjera per te kaluar ne nje pike tjeter te hapesires per nje kohe shume me te shkurter sesa ajo normalja.
    >Eshte pak e veshtire ta imagjinosh sesi mund te ndrydhet ose kurbezohet hapesira por kjo eshte e vertetuar tashme. Kam lexuar qe toka me gravitetin e saj ndrydh hapesiren rreth saj. Per te krijuar ato tunelet hapesinore kam pershtypjen se do duhet nje gravitet goxha i madh per te bere te mund nje kercim te tille ne hapesire. Kush mund te na shpjegoje dicka me shume ne lidhje me kete gje le te na i thote.

Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>Po sjell deshmine e nje shokut tim qe edhe ai ka pare nje UFO kur ishte ne nje nga ato ditet pa drita ne taracen e pallatit te vet ne Durres. Ishte bashke me shokun e tij nderkohe qe fare prane tyre kaloi nje objekt pa leshuar asnje zhurme me tre drita nga poshte ne ngjyre kafe.
    >>Kam vene re qe nuk para ka qef te flasi per ate qe ka pare. Ndoshta ngaqe ishte trembur shume dhe jane larguar te tmerruar saqe as me njeri tjetrin nuk flisnin me per ate qe pane. Por kam pershtypjen se ka deshire ta harroje ngaqe nuk gjen shpjegim per cfare ka pare.
    Nuk e di a mund te shtohet ne kete teme ndonje sondazh se me sa po shoh nuk jane pak deshmite edhe brenda forumit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 29-10-2009 mė 16:23

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    A eshte e vertete qe me dhjetera mijera amerikane ne vit pagojne takse kundra alien abduction?

A eshte e vertete qe vetem ne kalifornia mbi 2 milione veta kane deshmuar qe kane rene pre e alien abduction?

Ndonjehere te ben cudi qe ky shtet me te tille njerez eshte superfuqia e botes.

Mese e vertete po nuk eshte takse, eshte siguracion. Fakti qe jane mbi 2 milion vetem ne California duhet te te thote dicka. Ne vend te habise negative qe te krijon mundohu te mendosh te kunderten; si ka mundesi qe vetem ne nje shtet te kete 2 milion qe deklarojne te njejten gje? Kaq shume njerez me probleme psiqike paska vetem ne nje shtet te Amerikes? (ne shkalle kombetare numri eshte shume shume here me i madh). Ja nje foto qe te provoj vertetesine e sigurimit qe paguhet
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Nuk e di a mund te shtohet ne kete teme ndonje sondazh se me sa po shoh nuk jane pak deshmite edhe brenda forumit.
    Shume interesante po me duket kjo , por sa do te jemi te gatshem ti ndajme ato me njeri-tjetrin ne forum !?

Faqja 73 prej 106 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Makinė fluturuese? Jo mė imagjinatė por realitet
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-06-2010, 11:16
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Serbia i kthen Kosovės nė 2007 objektet e rrėmbyera
    Nga Lioness nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2007, 17:21
  4. Pse nuk kanė shqiptarėt objektet e tyre tė kultit nė Greqi?
    Nga DYDRINAS nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 23:32
  5. Historianėt: Objektet e kultit qė u dogjėn ishin ilire
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-03-2004, 02:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •