Close
Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 330
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2006
    Postime
    2
    Zoti ynė ėshtė ai qė i kryjoj qyejt dhe tokėn dhe ēdo gjė ėshtė e pėrcaktuar nga Ai deri me njė kohė tė caktuar dhe njė ditė tek Ai do tė japim llogari deshtėm apo nuk deshtėm.

Tani pėrshkruanja zotin tuaj:

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Ti me te vertete je degjenerimi i inteligjences. Ti kujton se na kercet ne se ti je ne koktej apo ti je inxhinjer kur ti nuk di te lidhesh dy fjale shqip nuk di te shqiptosh LINUX por e kthen ne lenux ti nuk di ca UBUNTU edhe i thua DUBUNTU ti nuk e di ca eshte FEDORA edhe i thua FJODORA. Ti per mendimin tim gjynaf qe harxhon oksigjenin per ata qe ja vlen te marin kete oksigjen. Ti mundohesh te na mbushesh ne mendjen se ti di dicka po ti ne te vertete nuk di jackshit. kjo eshte tipike per arabomagjypet qe kujtojne se me mburje do fitojne dicka po je gabim zotrote mja bere copypaste edhe fole me aq sa di mbase ne kete menure kupton se ca po flet.

Ardi
    af uljeminderit, kjo eshte kapaciteti juaj, dhe nuk e ve d enyshim... ne rregull, u dogji forte, dhe tash mundoineh me gjuajtje fjalesh te nebi krekosje, hahaha. me vjen emuhskeq qe mesjeta e la europen ne erresire, dhe saptaj darvini ju beri majmune,rop jeta eshte e tille, dikujt iodn dh disfata dhe dikujte duhet ti dhumbsen njerezit qee kane rene ne ketesid fate... me ju me dhimbset koet ah diskutoj, sepse, e kam shume tefelv shme, vertete, sikur te kisha mindesi tiu shifja si keni reaugar kur keni lexuar pyetjen per mesjeten< Dhe tanirkhs uani ē'te doni, por, vetem kot ia fual intles, sepse keto argumente nuk p i obejne muslimanet por vete erepndimoret. ndersa ep i asrket aftesive te mia profesionale,j u faleminderit per permiresime,s epse nuk ishit vetem ju me te cilet diskutoja, por, pa u fyer asnjehehd eer gjithmon duke qene krenare ne ate qe kam zgjedh, ju persednseh butesisht me citatin " dhn ne sollem argumente te qarta per Zotet e mendjes"..

oms u lodhni, kloni bukur, shnetxa hes,,,
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Njoni-ch, te falenderoj shume per pergjigjen dhe shpjegimin, e vleresoj shume (me tamam). Nese do te ndiqje biseden, do te kuptoje repliken time me explorer. Nese kur flasim per gjera shpirterore, explorer thote qe ajo qe besoj une eshte perralle, atehere nuk ka pse te prese qe une te quaj shkence e fakt ato qe ju besoni e qe thua se jane mrekulli.

Profetet ne te vertete jane dalluar nga mrekullite qe i kane shoqeruar, cfare ka qene vula afirmuese nga Perendia, pervec se kane thene psh: kam kete mesazh nga Zoti.

Edhe une po te dal sot e te them kam mesazh nga Zoti, nuk ma var kush, nese ajo qe them nuk plotesohet apo nese nuk ka asnje shenje e mrekulli tjeter qe me shoqeron dhe verteton qe eshte xhenuine.

psh kur Moisiu apo Musai, u shfaq me shenja e mrekulli, per faraonin, ato nuk ishin asgje, sepse magjistaret e tij bene te gjitha mrekullite e Moisiut, pervecse njeres. Ajo njera, qe ata nuk e bene dot, ishte vula qe ai po fliste nga Perendia.

Une nuk besoj se Muhamedi paska patur nevoje te caje henen ne dy pjese thjesht duke i thene henes cahu, perndryshe na del qe Muhamedi na paska qene Zoti- vetem Zoti flet dhe gjeja behet. (nje atribut tjeter qe ka shoqeruar vetem Jezusin dhe qe eshte nje prove tjeter per hyjnine e tij)

cdo te mire
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kripa : 05-10-2009 mė 08:00

Citim Postuar mė parė nga strider Lexo Postimin
    do te ti sjell te gjitha jevgat muslimane,pasi te ken paguar paret e ferexhese:

Une thash : Te mjeret ju qe keni dale ne shitje.

Nuk thashe jevget, o ėrtėtup. Nese "Ju" jeni jevg atehere Flm per oferten, nuk

me pelqen.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 05-10-2009 mė 07:59
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    nuk e di si eshte puj anuaj, dhe ēfare dallimi keni me sereq teb na prene e na vrane, ata ha enmishine derrit, ju jnejte, ata pine rakine ju njejte, ndersa pyetjeve te mia kuniu jeni pergjigjur dhe per ate kohe asnjehrit agn ju nuk ua pash postimet, ehdtolerancen fetare ne trojet tok e aneni ne saje te shumices muslimane kis esur te ishin trojet tona katolik, shqipt terado flisnin italisht dhe do asimilohnihse, kete e kam verejtur me prifterit e juaj te eltic mezi i lidhin dy fjale shqip, poi set hin ortodoks, do asimilohnihse ne serb ose grek , si e bejne p[er leke tash, dhe hsatpak si me e re, ne protestan, tper tiu hy ne qejf pakez amerikaneve, dhe kuptohet per pak kohe po flasia nnglisht dhe mezi kinse po ua qellojne fjaleve ne shqip.
    Miku me i mire i cili n'shoqrin e tij vazhdimisht ngritesh n'piadestal te jetes eshte Kurani Fisnik

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    98
    me falni per shk nimirpor dikush me sulmon me virus, keshtu qe me ka rrjedh gimbae....

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga belive-god Lexo Postimin
    Po bre aq shume kan luftu, sa qe po ka pasoja edhe mbas lufte
    mamir se me trathtu poipullin me ik, UCK kan luftu maseshumti prej qe egziston populli shqiptar.

dhe pa ju, ju keni dezertu.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin
    af uljeminderit, kjo eshte kapaciteti juaj, dhe nuk e ve d enyshim... ne rregull, u dogji forte, dhe tash mundoineh me gjuajtje fjalesh te nebi krekosje, hahaha. me vjen emuhskeq qe mesjeta e la europen ne erresire, dhe saptaj darvini ju beri majmune,rop jeta eshte e tille, dikujt iodn dh disfata dhe dikujte duhet ti dhumbsen njerezit qee kane rene ne ketesid fate... me ju me dhimbset koet ah diskutoj, sepse, e kam shume tefelv shme, vertete, sikur te kisha mindesi tiu shifja si keni reaugar kur keni lexuar pyetjen per mesjeten< Dhe tanirkhs uani ē'te doni, por, vetem kot ia fual intles, sepse keto argumente nuk p i obejne muslimanet por vete erepndimoret. ndersa ep i asrket aftesive te mia profesionale,j u faleminderit per permiresime,s epse nuk ishit vetem ju me te cilet diskutoja, por, pa u fyer asnjehehd eer gjithmon duke qene krenare ne ate qe kam zgjedh, ju persednseh butesisht me citatin " dhn ne sollem argumente te qarta per Zotet e mendjes"..

oms u lodhni, kloni bukur, shnetxa hes,,,
    Edhe pse ke shkruar shkel e shko, po te japim miresine e qellimit......
    Nese ti vertet je inxhenjer, pra nje njeri qe ka studiuar te pakten 16 vjet , fraza:"mesjeta la Evropen ne erresire" apo " Darvini ju beri majmune", deshmojne per nje nivel teper te ulet njohurish shkencore, shoqerore apo natyrore.....
    Pastaj te lexosh:"kjo eshte kapaciteti", ku kapaciteti eshte gjinia mashkullore, le shume dyshime edhe mbi shqipen.......
    Sidoqofte, une te kam thene disa here, do te te jap me deshire pergjigje, atehere kur do te jesh be gjendje te besh nje pyetje.....
    Kurse ai citati, i shkon shume per shtat "mendjeve" si ajo e jotja.......qarte???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga Ksovari Lexo Postimin
    nuk e di si eshte puj anuaj, dhe ēfare dallimi keni me sereq teb na prene e na vrane, ata ha enmishine derrit, ju jnejte, ata pine rakine ju njejte, ndersa pyetjeve te mia kuniu jeni pergjigjur dhe per ate kohe asnjehrit agn ju nuk ua pash postimet, ehdtolerancen fetare ne trojet tok e aneni ne saje te shumices muslimane kis esur te ishin trojet tona katolik, shqipt terado flisnin italisht dhe do asimilohnihse, kete e kam verejtur me prifterit e juaj te eltic mezi i lidhin dy fjale shqip, poi set hin ortodoks, do asimilohnihse ne serb ose grek , si e bejne p[er leke tash, dhe hsatpak si me e re, ne protestan, tper tiu hy ne qejf pakez amerikaneve, dhe kuptohet per pak kohe po flasia nnglisht dhe mezi kinse po ua qellojne fjaleve ne shqip.
    ksovari, mire e ke se ju te gjithe flisni turqisht e arabisht. Te shkosh ne Prizren, edhe shqiptari te flet turqisht se i duket vetja si mondanet e vjeter qe flisnin frengjisht!! Turku e arabi quhen vellezer, por shqiptari katolik e ortodoks jo. Ata jane kaurret!

gjuha shqipe nuk u ruajt dhe as po ruhet prej myslimaneve- mjafton t'i hedhesh nje sy dokumenteve te hershme shqipe e gjuhes se shkruar shqipe. Te ishte per myslimanet do ishim asimiliuar me kohe qe kur iu asimilua dhe besimi i tyre nga turqit. Ju edhe sot e kesaj dite na luteni e pershendeteni ne arabisht.

Dhe jo vetem gjuhen- ju futet veshjet turke e arabe (duke filluar qe nga citjanet- dimijat), ushqimin, zakonet, muziken etj sa vetem ndonje etnolog mendjeholle mund te gjeje ku mbeten rrenjet e shqiptarise.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kripa : 06-10-2009 mė 17:13

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Akoma nuk i zgjidhet ceshtjet fetare dhe zgjidhjen e problemit te gjirit persise ju???
    se vajten 319 postim dhe akoma ne piken e nisjes me duket tema, nje m*t te madh kam marre vesh
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Faqja 32 prej 33 FillimFillim ... 2230313233 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •