Close
Faqja 30 prej 33 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 330
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga strider Lexo Postimin
    Ca forumni tjeter thua ti mer wahabist,nuk shkruaj ne asnje forum tjeter une.

ps.ne po shesim shamit e grave tuaja, do paguajne 1000€,dhe per ate qe ngrini bithen ne xhami do paguani,do paguani shtrenjt ngritjen e bythes perpjet
    Pse vetem juve dini per : sy per sy dhemb per dhemb

Pse a sjetojn 3 miljon krishter ne Egjypt , 20 miljon ne Indonezi ? Siri , Jordan , Liban , Kosov , Turqi , Malajzi , Irak ...

Shum e ke te veshtir ta largosh muslimani nga besimi i tij , por krishteret shum leht hjekin dor nga besimi i tyre , sepse e kan te dobt ...
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Pse vetem juve dini per : sy per sy dhemb per dhemb

Pse a sjetojn 3 miljon krishter ne Egjypt , 20 miljon ne Indonezi ? Siri , Jordan , Liban , Kosov , Turqi , Malajzi , Irak ...
    Sa bukur e ke renditur Kosoven, me Egjiptin, Indonezine, Sirine, Jordanine, Libanin, Turqia, Malajzia, Iraku.

Per temen, secili shtet e di vete se ca ligjesh ben. S'do ti marri leje njeriu aq me pak mullaheve. Mullaheve iu eshte dhene e drejta te jetojne ne Hollande. Po nuk u pelqeu Hollanda me ligjet e saj, thembrat perpjete e drejt e ne shkretetire nga kane ardhur. Sot talebanet ne Evrope vejne shamite dhe percet dhe po u le dore te lire te sjellin dhe gamilen ndonje dite ne mes te qytetit
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2009
    Postime
    46
    Indonezia ne fakt eshte shume "tolerante" ndaj te krishtereve, s'eshte cudi qe u shuan nga termetet. Ka nje drejtesi hyjnore.

ne Dhjetor 2006, komuniteti protestan ne nje nga qytetet qe u demtua me rende nga tsunami, kerkoi leje prej autoriteteve lokale te perdornin nje nga sallat kryesore ne ate qytet per sherbesen e Krishtlindjes, cka iu mohua. Ata gjeten nje hotel larg, ne maje te nje kodre te larte, ku me autobuza u nisen ate mengjes Krishtlindjeje, kur vetem pak kohe me vone vendi u godit nga tsunami. Te gjithe shpetuan. Kur e kam lexuar kete histori nga njeri prej organizatave qe shkuan ne vend me dhenien e ndihmes, jam mahnitur.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga kripa Lexo Postimin
    historia na tregon dicka tjeter ne lidhje me sllavet. Sllavet qe zbriten si popuj pagane mbushen kishat qe braktisen shqiptaret e konvertuar ne Islam. Dhe ka qene pikerisht politika e tyre per te nxitur Islamin tek shqiptaret, ne menyre qe t'i mbushin mendjen botes se shqiptaret nuk jane autoktone, sepse kishat me te hershme (dikur te shqiptareve) qenkan sllave. Gjej shesh e bej pershesh i thone ketij muhabeti. Keshtu eshte kur shtepine e ke me dritare vetem nga Arabia, ta bejne historine arabet!!
    se, pari une jam shqiptar musliman , elhamdylila,

ku e more at hisrori une nuk e di, edhe sme vyn me dit,

lexo pak histori te perendimit e jo te shkruar per qejfi .

qka mendon ti per skenderbeun ku historija gjermane , thok ka luftu per krishterizem dhe jo per shqiptarizem , je dakord me ket histori ?

je dakord me historin turke , ku skenderbeun se permendin kerku , edhe nese epermendin sikur ni cub, qe ka plaqkit karavane te ushqimit ?

apo ndoshta historija shqiptare ku thot, disa vet ja kan bajt shpaten e skenderit , se shum e rand asht kan.

ska vend per nenqim ketu, por asht problemi i historis, nga kush e merr.

me mir nese i kthehem temes.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga pejani34 : 03-10-2009 mė 09:54

Citim Postuar mė parė nga kripa Lexo Postimin
    [/B]

te sharat nuk kam pse t'i mbaj. Nese beson se Zoti eshte Ai qe i takon hakmarrja dhe gjykimi, lehtesohesh nga barra per t'u bere si te tjeret. Zoti qe une besoj thote qe ben qe te linde dielli mbi te pabesin dhe te drejtin. Ai thote te mos hakmerremi per veten, sepse hakmarrja i takon atij. Me mire se sa Ai une nuk di te merrem as me ty dhe as me ndonje njeri tjeter ketu, prandaj eshte e mencur dhe e duhur t'ia le Atij ne dore. Dikur nje i aferm me shau per besimin tim, dhe i thashe qe me mire preferoja te isha nje budalla nese keshtu e quante ai besimin tim. Filloi te shante Zotin mbare e prape. Ate pasdite tek doli te luante futboll, demtoi kemben aq rende, sa per vite te tera ka vuajtur nga ajo kembe. I ati i tha "mos u merr me Zotin o bir" kurse ai u sforcua te merrte nje pozicion mosperfilles, edhe pse dukej qe i kishte hyre frika. Zoti shpesh nderhyn qe te kuptojme marrezine tone dhe te kthjellohemi, kete nuk e ben nga inati por nga dashuria, ashtu si nje prind qe e korrigjon femijen e vet, sepse do me te miren per te dhe e mbron kur luan me gjera te rrezikshme.

Jezusi tha qe ata qe do ta ndiqnin, do te shaheshin dhe perndiqeshim, madje edhe do te vriteshin ne emer te Zotit (sic benin ju), por ai tha te mos kishim frike nga ata qe vrisnin trupin, por jo shpirtin. Keshtu qe nese me shan ti a te tjere, kjo nuk eshte e re.

Polikarpin, para se ta digjnin ne furren e druve per besimin e tij, e luten ta mohonte Krishtin. Perandori e pyeti:

Cfare te kushton ta mohosh dhe keshtu shpeton veten tende?

Ai u pergjigj: Per 80 vite me radhe Jezusi nuk me ka braktisur kurre, si mund t'i them jo.

Dhe u dogj neper flake duke kenduar himne. Ai njeri dinte dicka, kishte perjetuar dicka, nje marredhenie personale me Perendine qe ti ndoshta nuk e ke perjetuar kurre. Ai kishte pare aq shume nga dora e Jezusit ne jeten e tij sa te mos kishte frike te shkonte mes flakeve.

Islami mund te perhapet me tej (si ngritja e Antikrishtit) por ama kjo eshte nje beteje qe eshte humbur me kohe dhe une kam fituar jo sepse jam i/e mire sic thua ti apo prej narcizmit, por thjesht sepse kam zgjedhur te jem ne anen e fituesit.

tung
    Shume bukur !

Ju "faleminderi" per kete perallė.

Nese ke mundesi, gjithmone andej kah or 23:00 te me postosh nga nje peralle

qe te me zen gjumi.

Rrofsh sa malet !
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga strider Lexo Postimin
    Ca forumni tjeter thua ti mer wahabist,nuk shkruaj ne asnje forum tjeter une.

ps.ne po shesim shamit e grave tuaja, do paguajne 1000€,dhe per ate qe ngrini bithen ne xhami do paguani,do paguani shtrenjt ngritjen e bythes perpjet
    O strideros, do i paguajme krejt, hic mos ki dert.

Nese keni ndonje te mire bjereni se e paguajme sa te thoni ju, nuk

pyesim per pare ne.

Te mjeret ju qe keni dale ne shitje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 03-10-2009 mė 10:54
    Ndrysho Firmėn

Desert Eagle Maska e 'MAGNUM'
    Anėtarėsuar
    22-05-2009
    Vendndodhja
    Gefangen in Raum und Zeit
    Postime
    124
    Taksė prej 1000 Eurove grave muslimane
    IN-SHA-ALLAH se shpejti edhe ne trojet shqiptare nje ligj i tille.

O sallam o lekun ........... zgjidhe njeren se t'vrava
    Kosova kurre nuk ka patur armik me te rrezikshem se PDK e Hashim Thaqit a.k.a. Hashim Kompromisit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga 'MAGNUM' Lexo Postimin

ne cilat troje e ke fjalen se kemi shum
    Jetė e rėndė.......!!!

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anėtarėsuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar mė parė nga 'MAGNUM' Lexo Postimin

aty ska shanc , se bahet luft.

tani psojn keq romaket,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    O strideros, do i paguajme krejt, hic mos ki dert.

Nese keni ndonje te mire bjereni se e paguajme sa te thoni ju, nuk

pyesim per pare ne.

Te mjeret ju qe keni dale ne shitje.
    do te ti sjell te gjitha jevgat muslimane,pasi te ken paguar paret e ferexhese

Faqja 30 prej 33 FillimFillim ... 202829303132 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •