Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 124
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    une e njoh Italine me mire se vendin ku jetoj.
    me te mirat dhe te kqijat.
    me kujtohet ne 1995 me kane ndaluar te gjith llojet e policise qe jane atje ,pervec zjarrfikseve.
    me ne fund i thashe: ou jemi ne liban ktu apo cfare??
    hahahaha... epo ato ishin vitet e bum-it te emigranteve.. nuk ishin mesuar akoma italianet...
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga andirago Lexo Postimin
    Ah sikur të isha reinkarnim i Enver Hoxhës, do të zhdukja me themel këtë farën tënde, që kaq shumë ka frikë "imazhin e prishur" para pedofilëve të Evropës.

Po de keta evropianet jane "engjej", vetem shqiptaret jane "kafshe". Eshte pikerisht snobizmi dhe tradita kolonialiste e tyre per t'i paraqitur gjithmone me te ulet, me barabar, kriminel popujt tjere perreth, sidomos ata qe vine nga sistemet komuniste. Thu ti qe ata/o jane me te mire

Nje akt i ngjashem qe behet nga nje shqiptar dhe "evro-perendimor", gjithmone merr jehone me negative kur behet nga nje shqiptar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Po që na vranë djemtë tanë, më 17 e 18 mars 2004? 10 shkurt 2007?

Çfarë imazhi kanë këta?

I vetmi shpjegim është që ka njerëz me probleme private pra me komplekse të pashërueshme që kanë pasur fatin të kenë një PC në shtëpi, andaj nuk mund të presësh më tepër nga ta, gjithsesi ndonjëri nga këta që shkruajnë mund të jetë edhe Fatos Lubonja, ose Ardian klosi.

Nuk janë kot shkrimet që solla nga gazetat më prestigjioze LOL

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Tjetra është se këta nuk do dënohen fare se kanë qenë të dehur totalisht, dmth e kanë bërë pa vetëdije.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Çfarë imazhi kanë këta?

I vetmi shpjegim është që ka njerëz me probleme private pra me komplekse të pashërueshme që kanë pasur fatin të kenë një PC në shtëpi, andaj nuk mund të presësh më tepër nga ta, gjithsesi ndonjëri nga këta që shkruajnë mund të jetë edhe Fatos Lubonja, ose Ardian klosi.

Nuk janë kot shkrimet që solla nga gazetat më prestigjioze LOL
    ahahahahah i madh je i madh

po puna asht se shqipar si ti po na pirshin imazhin ahahahahah
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Jo jo ata jane engjej, ani cka qe mesatarisht cdo vit, ka vrasje masive te nxenesve neper shkolla. Ata kane imazh te perkryer

Tamam puna shqiptari te guxoje t"i kundervihet asaj race "superiore" - e ata shqiptaret po, mund ti trajtojne si te duan, si nje "gje e pavlefshme"...... ncncncncnccnc
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 30-09-2009 më 18:25

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anëtarësuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    si duket paska kthyer borgjin qe un personalisht kam perjetuar ne portin e Barit qe pa asgje si nje qen u rraf nje shtetas Shqiptar mu para syve te mi qe dit ma te rend ne jeten time skam pas,,nga disa doganier,per nje fjal goje qe i beri ni pytje doganieres( ke koh qe ben telefon na harrojte neve kemi 2 ore qe presim) dhe ja stupci,,,,,,,,,aty kam par se qfar race e e keqe

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Pas rrahjes masive, 4 kosovarë të lënduar dhe 11 të arrestuar

Garlate (Lecco), 1 tetor (E.Koliqi) - Edhe një rrahje naive dhe masive e kosovarëve në Lombardi. Mërgimtarët kosovarë në rrethin e Breshës janë rrahur masivisht për çështje pune në ndërtimtari, për çështje të komandimit dhe kontrollimit të punës dhe për çështje të marrjes së kantiereve për të kryer punët në ndërtimtari. Siç bëjnë me dije mediat e shkruara dhe ato elektronike, ngjarja ka ndodhur më 29 shtator, në Coccaglio të Brescia s, ku janë rrahur klanet e familjes Hoti (rezidentë në Rovato të Brescia s dhe ata të familjes Vrushtaj, rezidentë në Coccaglio. Sipas mediave, konflikti shpërtheu jo vetëm për kantieret punuese aty, por edhe për kantiere në mbarë hapësirën e Lombardisë. Epilogu përfundimtar i kësaj rrahjeje është: gjashtë të lënduar (dy lehtë e katër më rëndë. Me këtë rast kanë ndërhyrë karabinierët dhe kanë arrestuar 11 mërgimtarë kosovarë të përfshirë në rrahje, të moshave prej 19 deri në 36 vjeç - tetë nga Rovato dhe tre nga Coccaglio.

Qendra për Informim e Kosovës (QIK)
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    Shumë mirë pra, Italia qenka bërë tokë shqiptare.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Çfarë imazhi kanë këta?
    c'fare imazhi do kene kur nena vret femijen, vajza ther per vdekje nenen dhe vellain e keshtu me rradhe .... megjithate edhe ne keto raste kane tentuar me ja hedh fajin shqiptareve .... kane tentuar ... se pastaj e mori vesh gjithe bota si ishin te vertetat ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •