Po de keta evropianet jane "engjej", vetem shqiptaret jane "kafshe". Eshte pikerisht snobizmi dhe tradita kolonialiste e tyre per t'i paraqitur gjithmone me te ulet, me barabar, kriminel popujt tjere perreth, sidomos ata qe vine nga sistemet komuniste. Thu ti qe ata/o jane me te mire
Nje akt i ngjashem qe behet nga nje shqiptar dhe "evro-perendimor", gjithmone merr jehone me negative kur behet nga nje shqiptar.
Po që na vranë djemtë tanë, më 17 e 18 mars 2004? 10 shkurt 2007?
Çfarë imazhi kanë këta?
I vetmi shpjegim është që ka njerëz me probleme private pra me komplekse të pashërueshme që kanë pasur fatin të kenë një PC në shtëpi, andaj nuk mund të presësh më tepër nga ta, gjithsesi ndonjëri nga këta që shkruajnë mund të jetë edhe Fatos Lubonja, ose Ardian klosi.
Nuk janë kot shkrimet që solla nga gazetat më prestigjioze LOL
Tjetra është se këta nuk do dënohen fare se kanë qenë të dehur totalisht, dmth e kanë bërë pa vetëdije.
Jo jo ata jane engjej, ani cka qe mesatarisht cdo vit, ka vrasje masive te nxenesve neper shkolla. Ata kane imazh te perkryer
Tamam puna shqiptari te guxoje t"i kundervihet asaj race "superiore" - e ata shqiptaret po, mund ti trajtojne si te duan, si nje "gje e pavlefshme"...... ncncncncnccnc
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 30-09-2009 më 18:25
si duket paska kthyer borgjin qe un personalisht kam perjetuar ne portin e Barit qe pa asgje si nje qen u rraf nje shtetas Shqiptar mu para syve te mi qe dit ma te rend ne jeten time skam pas,,nga disa doganier,per nje fjal goje qe i beri ni pytje doganieres( ke koh qe ben telefon na harrojte neve kemi 2 ore qe presim) dhe ja stupci,,,,,,,,,aty kam par se qfar race e e keqe
Pas rrahjes masive, 4 kosovarë të lënduar dhe 11 të arrestuar
Garlate (Lecco), 1 tetor (E.Koliqi) - Edhe një rrahje naive dhe masive e kosovarëve në Lombardi. Mërgimtarët kosovarë në rrethin e Breshës janë rrahur masivisht për çështje pune në ndërtimtari, për çështje të komandimit dhe kontrollimit të punës dhe për çështje të marrjes së kantiereve për të kryer punët në ndërtimtari. Siç bëjnë me dije mediat e shkruara dhe ato elektronike, ngjarja ka ndodhur më 29 shtator, në Coccaglio të Brescia s, ku janë rrahur klanet e familjes Hoti (rezidentë në Rovato të Brescia s dhe ata të familjes Vrushtaj, rezidentë në Coccaglio. Sipas mediave, konflikti shpërtheu jo vetëm për kantieret punuese aty, por edhe për kantiere në mbarë hapësirën e Lombardisë. Epilogu përfundimtar i kësaj rrahjeje është: gjashtë të lënduar (dy lehtë e katër më rëndë. Me këtë rast kanë ndërhyrë karabinierët dhe kanë arrestuar 11 mërgimtarë kosovarë të përfshirë në rrahje, të moshave prej 19 deri në 36 vjeç - tetë nga Rovato dhe tre nga Coccaglio.
Qendra për Informim e Kosovës (QIK)
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Shumë mirë pra, Italia qenka bërë tokë shqiptare.![]()
"They will not control us, We will be victorious"
Krijoni Kontakt