Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 124
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Në vend që të merrte shumën e lekëve, gruaja, e cila ishte shefja e personelit të lokalit, ka marrë nga njëri prej tyre një grusht të fortë që e ka lënë të trullosur përtej banakut.
    .
    D'Oh!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    nuk ka me te poshter se karabishat italjane.

mire ja kan bo.
    Po cfar miri o kushe, qitash paragjykohen krejt shqiptaret nga racistet, e ky thote mire. E paguajme krejt indirekt. Mire po keshtu izolohet nje popull, trajtohet si agresive, si barbare etj. a po ju merr lakmi Romuneve a? Hajde shko edhe ti ne Itali e rrahi karabinierat, edhe do futesh ne burg per 'ca kohe' e thuaj mire ja kom bo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    a dihet gja sa kan me i denu
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Eshte llumi njerezor qe Shqiperia prodhon sot e kesaj dite me shumice qe na prish pune te gjitheve.

Natyrisht qe citova shprehjen tende, pasi ti kerkon t'ja veshesh keto shafqe te dhunes kesaj epoke te re te demokracise.Ti je nostalgjik i kohes se diktatures, por a nuk kishim dhune dhe atehere ku njera pale e kuqe, dhunonte tjetren?6000 te pushkatura ne 6 vjet.Pra shqipetaret jane te prirur per dhune.
    Nje tjeter thote se "bashke me te thatin digjet dhe i njomi".-Me vjen keq se dhe kjo shprehje nuk i shkon sjelljes se shqipetareve,pasi presupozon nje pakice negative.Eh, kjo nuk eshte e vertete, ne jemi nje shumice me edukim nen minimalen.
    Nje tjeter thote se jane me origjine nga majmuni, por une deri me sot s'kam pare nje majmun qe te jete kaq agresiv, sidomos me nje femer.

Dikush thote se mire ja kane bere.-Ky grupim s'ka lene asnje hapesire per debat, s'kam se c'te them.Zoti na rujte me pase pune me to.

O tii 55-sa siper, ka mundesi mos ta kthesh cdo teme ne politike se je bere me keq se Brari.

Thjesht u dashka te hapesh nje teme te tille per te pare se cfare llumi futet ne kete forum.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    Nje rast qe di une :
    E ndalon karabinieri e i kerkon dokumentat ne nje dite me shi, ja jep e shkon hipen ne makinen e tij (te mos lagej), jo i thote karabinieri rri ketu prane makines sime.
    Tjetri priti sa priti ne shi dhe futet ne makine bashke me karabinierin, kush te tha te futesh ia kthen uficiali... jo ti po une....
    dhe bam-bim-bum .... 6-muaj brenda...

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Natyrisht qe citova shprehjen tende, pasi ti kerkon t'ja veshesh keto shafqe te dhunes kesaj epoke te re te demokracise.Ti je nostalgjik i kohes se diktatures, por a nuk kishim dhune dhe atehere ku njera pale e kuqe, dhunonte tjetren?6000 te pushkatura ne 6 vjet.Pra shqipetaret jane te prirur per dhune.
    Nje tjeter thote se "bashke me te thatin digjet dhe i njomi".-Me vjen keq se dhe kjo shprehje nuk i shkon sjelljes se shqipetareve,pasi presupozon nje pakice negative.Eh, kjo nuk eshte e vertete, ne jemi nje shumice me edukim nen minimalen.
    Nje tjeter thote se jane me origjine nga majmuni, por une deri me sot s'kam pare nje majmun qe te jete kaq agresiv, sidomos me nje femer.

Dikush thote se mire ja kane bere.-Ky grupim s'ka lene asnje hapesire per debat, s'kam se c'te them.Zoti na rujte me pase pune me to.
    Po ti ku e fut veten????
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    hajt mer se dy milic kan rreh.nuk kan qit top.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Nuk e di ne eshte per te qare apo per te qeshur, por gjithsesi mire ia kane bere ketyre breshkaxhinjve, se boll na lodhen ne vend te vet
    La vita è bella...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ça i kan bo shqiptarve karabinjeret.

i futshin ne furgon dh e i pallojshin ne dru.

ska dokumenta ?? futja.

ju jeni te vegjel dhe me burse internacionale ,prandaj e keni llapen e gjate.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •