Në vend që të merrte shumën e lekëve, gruaja, e cila ishte shefja e personelit të lokalit, ka marrë nga njëri prej tyre një grusht të fortë që e ka lënë të trullosur përtej banakut..
Në vend që të merrte shumën e lekëve, gruaja, e cila ishte shefja e personelit të lokalit, ka marrë nga njëri prej tyre një grusht të fortë që e ka lënë të trullosur përtej banakut..
D'Oh!
Po cfar miri o kushe, qitash paragjykohen krejt shqiptaret nga racistet, e ky thote mire. E paguajme krejt indirekt. Mire po keshtu izolohet nje popull, trajtohet si agresive, si barbare etj. a po ju merr lakmi Romuneve a? Hajde shko edhe ti ne Itali e rrahi karabinierat, edhe do futesh ne burg per 'ca kohe' e thuaj mire ja kom bo.![]()
a dihet gja sa kan me i denu
JO SEKS PARA MARTESE
Natyrisht qe citova shprehjen tende, pasi ti kerkon t'ja veshesh keto shafqe te dhunes kesaj epoke te re te demokracise.Ti je nostalgjik i kohes se diktatures, por a nuk kishim dhune dhe atehere ku njera pale e kuqe, dhunonte tjetren?6000 te pushkatura ne 6 vjet.Pra shqipetaret jane te prirur per dhune.
Nje tjeter thote se "bashke me te thatin digjet dhe i njomi".-Me vjen keq se dhe kjo shprehje nuk i shkon sjelljes se shqipetareve,pasi presupozon nje pakice negative.Eh, kjo nuk eshte e vertete, ne jemi nje shumice me edukim nen minimalen.
Nje tjeter thote se jane me origjine nga majmuni, por une deri me sot s'kam pare nje majmun qe te jete kaq agresiv, sidomos me nje femer.
Dikush thote se mire ja kane bere.-Ky grupim s'ka lene asnje hapesire per debat, s'kam se c'te them.Zoti na rujte me pase pune me to.
O tii 55-sa siper, ka mundesi mos ta kthesh cdo teme ne politike se je bere me keq se Brari.
Thjesht u dashka te hapesh nje teme te tille per te pare se cfare llumi futet ne kete forum.
Nje rast qe di une :
E ndalon karabinieri e i kerkon dokumentat ne nje dite me shi, ja jep e shkon hipen ne makinen e tij (te mos lagej), jo i thote karabinieri rri ketu prane makines sime.
Tjetri priti sa priti ne shi dhe futet ne makine bashke me karabinierin, kush te tha te futesh ia kthen uficiali... jo ti po une....
dhe bam-bim-bum .... 6-muaj brenda...
Nuk e di ne eshte per te qare apo per te qeshur, por gjithsesi mire ia kane bere ketyre breshkaxhinjve, se boll na lodhen ne vend te vet![]()
La vita è bella...
ça i kan bo shqiptarve karabinjeret.
i futshin ne furgon dh e i pallojshin ne dru.
ska dokumenta ?? futja.
ju jeni te vegjel dhe me burse internacionale ,prandaj e keni llapen e gjate.
Krijoni Kontakt