kam qen njihere turist ne Itali dhe me kan majt 7 ore ne karabinjeri.
me dhane dhe" foglia di via" idjotet.
tani urrejtja eshte si ajo puna e murit.
kam qen njihere turist ne Itali dhe me kan majt 7 ore ne karabinjeri.
me dhane dhe" foglia di via" idjotet.
tani urrejtja eshte si ajo puna e murit.
Me duket habi se si karabinieret italiane qenkan kaq te dhunshem. Kam degjuar se jane nga me te 'butet' qe mund te egzistojene. Drague mbase ti e ke nga pervoja personale, nuk e di. Kam degjuar qe ne Greqi jane shume me keq...Megjithate nuk eshte per tu mburrur me gjeste te tilla, por per te ardhur keq. Nuk e di si mund te jene ligjet ne Itali, ose me mire si i zbatojne ne ate vend..., por mendoj qe nuk do e kene te lehte qe t'ia hedhin me pak keta patriotet tane.
Oh si nuk kam nje grusht te forte e ti bie ne zemer malit qe s'bezan...
Oh Sa Ditë E Madhe Për Neve.
U Rrëzua Miti 'karabinier". Mos Ta Nigjoj Më Dikënd Duke Thënë Karabinierët Janë Të Fortë.
Ata Janë Kërmij Të Pavlefshëm.
Gjithmon jemi kon TRIMA,edhe kemi me kon,bravo për këta Çuna..
Nga arritët në këtë konkluzion i nderuar mësues?!
Besoj se diçka që nuk ndjej as nuk mund t'a kem shprehur askund.
Mgjth mendimi është i lirë, por do t'ju thosha që unë jo, unë nuk jam raciste as me shqipëtarët as me askënd dhe sidomos me njerëzit e pafuqishëm të kësaj bote. Por jam raciste e përbetuar me ç'do lloj injorance dhe me të gjithë ata që duan të mbesin skllevër në injorancë!
I çfare date eshte ky lajm ?
Se une s'gjeta gje tek "IL GAZZETTINO"
http://carta.ilgazzettino.it/LeggiGiornale.php
Mire jau paskan be,asgje tragjike.Alkooli keto efekte ka.
Injoranca njerëzore thyen çdo barikad. Dhe ja ku duket fare qart, prek uniformën e shtetit duke ju kundëpërgjigjur me grushta. Po dhe ata duar tharë paskan qën që nuk i kan bërë të han dhe, e mos të ngrinin kokë për një jetë të tërë. Po fundja futi një plumb kokës se kot i rëndon tokës gjë e padobishme kur ngre dorë ndaj një femre dhe shkon e merret me policët.
Krijoni Kontakt