Close
Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 330
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    1000 euro taks!!! Po prej nje budallai cfar mundemi me prit a ?!!!
    Ne duhet te gezohemi kur ky budallai nuk ka thene 10.000 euro ose me shum!!!!
    Se budallai eshte si puna e gomarit, ku di gomari se cfar eshte bari!!!

Por ajo qe eshte per tu gezuar eshte fakti se keto budallajnet si puane Gert Wildersit , edhe pak do te krahasohen me Mamutet, do te zhduken nga kjo Toke.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Darius !

Une sa here e kam thene se ardhmeria e Islamit do te jete ne perendim me shume se sa ne lindje. Ka shume arsye se

pse perendimi po e pranon Islamin si fe, keto arsye ne i dime te gjithe por ja qe disa interesa te kesaj bote nuk na lene

qe ti pranojme. E tani se kush do te jete shkaku i perhapjes se Islamit ne perendim ( a arabet, a emigracioni, a

dobesimi i krishterizmit),kjo eshte teme shume e pa rendesishme, fakt i gjalle eshte se Islami po futet thelle ne

gjenomin Europian sepse eshte fe me e mire dhe me e ndritur, qe ofron zgjidhje per cdo gje. Normalisht, disa pjestare

te qeverive Europiane me pretendime Naziste do te reagojne ashper sic dine ata vete te reagojne, por influenca e tyre

eshte e barbarte me ZERO, sepse qytetaret Europian jane aq te mencur sa te dallojne genjeshtren prej te vertetes, te

bardhen nga e zeza.

Darius, ne mund te themi sot e gjith diten talebane, arabe, injorante, turq e s'di cka, por karavani i Islamit po hec

perpara, njerezit e mencur masovikisht po perqafojne Islamin. Keto jane fakte , e para fakteve edhe Zotrat heshtin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 27-09-2009 mė 13:11
    Ndrysho Firmėn

Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Darius !

Darius, ne mund te themi sot e gjith diten talebane, arabe, injorante, turq e s'di cka, por karavani i Islamit po hec

perpara, njerezit e mencur masovikisht po perqafojne Islamin. Keto jane fakte , e para fakteve edhe Zotrat heshtin.
    Po ore, po ecen qe cke me te Te shkretet ju sa ju genjen mendja. Bota e civilizuar sot po i largohet gjithmone e me shume fese e ju akoma me perqafime masive te Islamit. Mua sme habit deshira juaj qe kjo te jete reale pasi i perkisini atij besimi dhe thoni ate qe ju ndjen zemra. Me habit verberia dhe menyra sesi ju pelqen te genjeni veten. Ti harron qe ata qe po na perqafokan masivisht islamin, ne pjesen me te madhe nuk perqafojne asgje por jane thjesht pjella e kontigjentit mysliman qe ka emigruar ne Europen Perendimore. Dhe nese ka disa tek e tuk qe konvertohen ne mysliman, kjo nuk eshte tregues i asgjeje. Historikisht njeriu ka kaluar nga njera fe ne tjetren sipas bindjeve personale. Po vazhduat me llogjiken e shifrave vetem genjeni veten. Nese ju pelqen te jetoni ne iluzion ai eshte problemi juaj por mos me shit krunen per miell se se gelltis dot.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Po ore, po ecen qe cke me te Te shkretet ju sa ju genjen mendja. Bota e civilizuar sot po i largohet gjithmone e me shume fese e ju akoma me perqafime masive te Islamit. Mua sme habit deshira juaj qe kjo te jete reale pasi i perkisini atij besimi dhe thoni ate qe ju ndjen zemra. Me habit verberia dhe menyra sesi ju pelqen te genjeni veten. Ti harron qe ata qe po na perqafokan masivisht islamin, ne pjesen me te madhe nuk perqafojne asgje por jane thjesht pjella e kontigjentit mysliman qe ka emigruar ne Europen Perendimore. Dhe nese ka disa tek e tuk qe konvertohen ne mysliman, kjo nuk eshte tregues i asgjeje. Historikisht njeriu ka kaluar nga njera fe ne tjetren sipas bindjeve personale. Po vazhduat me llogjiken e shifrave vetem genjeni veten. Nese ju pelqen te jetoni ne iluzion ai eshte problemi juaj por mos me shit krunen per miell se se gelltis dot.
    Kushtet per tu perhapur Islami edhe ne Europe, vec kane filluar te piqen.

1. Problemet e modernizimit qe po ngulfasin perendimin .
    2. Devijimet seksuale
    3. Semundjet e shekullit ( sem.seksualisht te transmetueshme, sem.psiqike-depresjoni, narkomania etje etj)
    4. Ramja e natalitetit dhe plakja e popullsise
    5. Problemet financiare si rreulltat i modelit ēifut.
    7. Ramja e imazhit te kishes te popullata perendimore (homoseksualizmi, kurorezimii homoseksualeve, bibla si liber me shume gabime e kundershtime etj. et.)
    8. Kryqezatat moderne (njerezit nuk jane te gatshemme qe te japin jeten e tyre per asgje)
    E shume faktore te tjere qe per momentin nuk me kujtohen.
    Kjo eshte nje situate qe do te detyroje Europianet e me gjere qe te gjejne Ilaēin. Ilaē eshte kalitja e besimit vetemse ne je Zot te vetem. Asnje njeri te menēur me nuk mund ta genjesh se njeriu mund te jete edhe Zot edhe njeri ne te njejten kohe, se Zoti po han e po pin, se Zoti po kryen nevojat fiziologjike. Asnje njeri nuk mund te mashtrosh dhe te besoje dhe te puthe kukullat. Europianet jane te lodhur me me kesi genjeshtrash.
    Grupet e emigranteve Muslimane ne keto vise do te jene vetemse disa lajmetare per Islamin, por punene me te madhe do ta bejne vete Europianet.
    Ky nuk eshte Iluzjon,ky eshte realiteti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 27-09-2009 mė 14:44
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Kushtet per tu perhapur Islami edhe ne Europe, vec kane filluar te piqen.

1. Problemet e modernizimit qe po ngulfasin perendimin .
    2. Devijimet seksuale
    3. Semundjet e shekullit ( sem.seksualisht te transmetueshme, sem.psiqike-depresjoni, narkomania etje etj)
    4. Ramja e natalitetit dhe plakja e popullsise
    5. Problemet financiare si rreulltat i modelit ēifut.
    7. Ramja e imazhit te kishes te popullata perendimore (homoseksualizmi, kurorezimii homoseksualeve, bibla si liber me shume gabime e kundershtime etj. et.)
    8. Kryqezatat moderne (njerezit nuk jane te gatshemme qe te japin jeten e tyre per asgje)
    E shume faktore te tjere qe per momentin nuk me kujtohen.
    Kjo eshte nje situate qe do te detyroje Europianet e me gjere qe te gjejne Ilaēin. Ilaē eshte kalitja e besimit vetemse ne je Zot te vetem. Asnje jeri te menēur me nukmund tagenjesh se njeriu mund te jete edhe Zot edhe njeri ne te njejten kohe, seZoti po han e po pin, se Zoti pokryen nevojat fiziologjike. Asnje njeri nukmund te mashtrosh me te besoje dhe te puthe kukullat. Europianet jane te lodhur me me kesi genjeshtrash.
    Grupet e emigranteve Muslimane ne keto vise do te jene vetemse disa lajmetare per Islamin, por punene me te madhe do ta bejne vete Europianet.
    Ky nuk eshte Iluzjon,ky eshte realiteti.
    po mire
    si i behet hallit qe une jam ne itali psh dhe nuk njoh akoma dhe nuk kam pare njeri te kthehet ne islam.
    se po te ishte e vertete ajo qe thua duhet ta kisha vene re apo jo?
    Ndryshon fakti nese flasim per "popullsi muslimane" se jane shtuar keta jevgjit egjiptian apo nuk bejne shume kalamanj si lepujt.

Hahahahhahahahhahahahah sa kam qesh...nice avatar x-files. Allahu ta shperblefte.

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    po mire
    si i behet hallit qe une jam ne itali psh dhe nuk njoh akoma dhe nuk kam pare njeri te kthehet ne islam.
    se po te ishte e vertete ajo qe thua duhet ta kisha vene re apo jo?
    Ndryshon fakti nese flasim per "popullsi muslimane" se jane shtuar keta jevgjit egjiptian apo nuk bejne shume kalamanj si lepujt.
    Po lene ti hallin e Italise, po sa me ke tutė me ate avatrin, thash se u ngrit

vampir ai pederi i Hollandise.

hehehehehe... ēfar qafiri qe je, bravo
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    explorer fol per kosoven e mos fol per europen se nuk din kurgja
    ti do kesh nej kusheri jashte qe thot se kena ba kyt e kena ba at po vec te rrejne
    une nuk e kam mohu asiher ketu qe jam musliman dhe te tham tan miqte i kam katolik apo ateista musliman thujse asnji skam sepse i urrej turqit e arabet qe nga njena ane te bajne moral islam e ka ana tjeter meten tu lan lekt neper bordele(sidomos per bajram)
    edhe neper universitete fillune me ba propagande po harrojne se rinia e sodit ka tjera telashe e jo mu marr me propaganda qe ban al andyli apo turku yilmaz
    na ne shqiperi e pjesa ma e madhe sjan tu ja var fese ma ti flet europa
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Po lene ti hallin e Italise, po sa me ke tutė me ate avatrin, thash se u ngrit

vampir ai pederi i Hollandise.

hehehehehe... ēfar qafiri qe je, bravo
    hahaha
    isha i sigurte qe do ju bente ate efekt prandaj e vura,
    flm per komplimentin, dhe ti islamist i zoti je

P.S. E shikon qe dhe ne qafirat nuk jemi aq te keq sa dukemi, pse doni ti ktheni te gjithe ne islamista, ka lezet bota e shumllojshme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 27-09-2009 mė 14:51

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    vjetore eshte kjo taksa kshu ? Lol

Faqja 13 prej 33 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •