Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 99
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Problemi eshte se ai Indonezjani 44 vjeçar qe ka martu at vajzen 12 vjeçare nuk denohet ne Indonezi ateher qe ne Europe e kalbin ne burg. =)
    Ne indonezi ky pedofili "is also the head of an Islamic boarding school" =)

Meqe pedofilia denohet me denim kapital:

Çfare quajne "pedofili" shtetet islamike ???

Poshte çfare moshe, martesa me nje femij çuhet pedofili ne kto shtete ???

Mos ki merak se ne çdo postim do te sjell pedofila legal nga çdo vend islamik, kyt here lajmi vje nga kushrinjte tuj, afgan. =)

Ketyre kushrinjve tuj do u japim dhe nga nje medalje qe te bahet Tema dhe ma terheqese. =)

Pedofili i Bronzit:
    Mohammed Fazal, 45 vjeç, bashk me dy grate e tij. Majtas, Majabin 12 vjeçe.

Pedofili i Argjendit:
    Faiz Mohammed, 40 vjeç, gruja Ghulam, 11 vjeçe.

Pedofili i Arit:
    Said Mohammed, 55 vjeç, qe merr per nuse te dyte Roshan, 11 vjeçe.

Linku Top 3: Pedot e Afganistanit

To be continued ...

sa qenke lodhur me keto fotot... jane foto qe kane dale para 3 vjetesh tek new york times. ti i lidhe keto njerez me fene islame??? psh. i pari e ka marre vajzen si pagese e nje basti te humbur nga i ati (me sa di une bastet jane te ndaluara nga feja islame).
    raste te tilla nuk kane te bejne me asnje fe. jane thjeshte tradita prapanike te vendeve te ndryshme te botes. po ne etiopi ku feja me e perhapur eshte krishterimi, a e di se me sume se gjysma e vajzave martohen pa mbushur 15 vjec???????????????????????????
    a mund te them une qe per kete eshte faji i krishterimit??? JO
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    homer, meqe te pelqeka new york times lexoje pak kete artikull qe flet per martesat e vajzave te mitura ne malawi (75% te krishtere): http://www.nytimes.com/2005/11/27/in...pagewanted=all

ne keto rast nuk merret njeri me fene e krishtere (shume mire bejne), ndersa ne afganistan ato rastet e tu, ti dhe shume te tjere i lidhni me fene islame. nuk me duket e drejte...
    mendoj se ne pergjethesi ne kete forum duhen te respektohet me shume feja e tjetrit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    homer, meqe te pelqeka new york times lexoje pak kete artikull qe flet per martesat e vajzave te mitura ne malawi (75% te krishtere): http://www.nytimes.com/2005/11/27/in...pagewanted=all

ne keto rast nuk merret njeri me fene e krishtere (shume mire bejne), ndersa ne afganistan ato rastet e tu, ti dhe shume te tjere i lidhni me fene islame. nuk me duket e drejte...
    mendoj se ne pergjethesi ne kete forum duhen te respektohet me shume feja e tjetrit.
    Ka nje ndryshim shume te madh the admiral. Bota e krishtere nuk e mohon qe ka funderina pedofila, por ama i denon, gje qe nuk ndodh ne vendet islamike.
    Pastaj pse ato rastet e pleqve muslimane te martuara me minorene nuk duhet te lidhen me fene muslimane, kurse ata te vendeve te krishtera duhet? Ata funderina qe bejne veprime te ulta si keto nuk kane fe, se po te kishin nuk do i benin.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nje vajze 12 vjecare nga Jemeni vdes gjat lindjes .
    Vajza ish martuar nje vit me pare me detyrim nga prinderit me nje burre shume here me te madh se vetja,kjo sepse familja e vajzes kish probleme financiare dhe i ati i vajzes vuante nga veshkat.........
    Martesa te tilla me detyrim ne Jemen jane te zakonshme
    Psh: Para nje viti nje vajze 8 vjecare mori dvorcin........Ajo hodhi ne gjyq te atin i cili e kish detyruar te marohej me nje burre 20 vjec me te madh.........

Kur do behen njerez keta kafshet

se paku kjo nuk eshte hera e pare qe vdesin grate gjate lindjes pa mare parasyshe moshen, eshte proces normal,por nuk eshte proces normal qe vajzes sate ti lindish femije dhe ta mbashe ne izolim nje jete te tere .

mos u habiteni me te huajat por habiteni me tuajat

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    e keni haruar ta postoni foton e FRITZLIT dhe atij AMERIKANIT dhe besoj qe do kompletohet tema

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    e keni haruar ta postoni foton e FRITZLIT dhe atij AMERIKANIT dhe besoj qe do kompletohet tema

foton e fritzit e ke diku ne faqen nr 2 pasaj aman se na e shpifet me keta manjak dhe analfabeta
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga _-^VLoNjate^-_ Lexo Postimin
    foton e fritzit e ke diku ne faqen nr 2 pasaj aman se na e shpifet me keta manjak dhe analfabeta
    Na u shpif me tere mend duke pare lloj lloj kafshesh qe martohen me vajza kaq te vogla
    Ndryshuar për herë të fundit nga *suada* : 15-09-2009 më 10:20

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Ptuuu ju .. rracen.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ptuuu ju .. rracen.
    Shfarrosesha thuaj me mire.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Ptuuu ju .. rracen.
    Ktyre eshte tamam tjua ... rracen ku e kan! Po si ore ka mbet vajza e vogel 12 vjec shtatzane?

Po pse sjua fut Amerika noj bombe berthamore ktyre fisderrave, po rrim e degjojm perdite kshu aktesh makabre.. Pthuuuu fare e keqe paskan qene.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •