Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 99
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    Aferim o Miriam..., me gjithe emrin e bukur qe mban ne avatar...
    Vera hiku, dielli u zbeh, rrezet ultra vjolet nuk bejne me viktima..., po njerezit vazhdojne te kene probleme dhe shume serioze bile..., bah ça kohesh po kalojme!

Po si eshte e mundur te merrni per kapital ç'do postim, po pse or njerez, pse rrohet per inat te botes? Nuk mund te mendohet qe ç'do postim eshte me tendence, pasi keshtu nuk shkohet perpara, e pra perveç shqipes tjeter gje nuk kemi, kur flasim edhe ate e kemi perçart, nuk merremi vesh fare.
    Shendet te thote njeri, e tjeri, plaç!
    Po si ka mundesi qe te mendohet gjithmone keq..., i thote nje fjale e urte;"njeriu i keq mendon keq!"

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Dakord, cila paska me shume te drejt per te vrar bijën e saj sipas teje ? Ajo qe ka 12 apo ajo 24 ? Me befasove tani,
    Ti o i semure psiqik,duhet ta dish qe 1 ne c'do 4 vajza ne Jemen martohen poshte moshes 15-vjec.Dhe per deshire s'behet fjale.
    I blejne me para juve.

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    jam musliman, por kuranin se kam lexuar kurr dhe nuk mund ta besoj kete qe thot ky.
    mund te me pergjigjet sakt ndonjeri qe ka lexuar kuranin dhe nuk ben interpretime sipas gustos se tij?

po te jete e vertete kjo qe thot ky tipi, une qe sot, ne kete nate te madhe te ramazint deklarohem publikisht qe nuk i takoj me fese islame!
    shihemi n´gjykate

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga deqanas Lexo Postimin
    jam musliman, por kuranin se kam lexuar kurr dhe nuk mund ta besoj kete qe thot ky.
    mund te me pergjigjet sakt ndonjeri qe ka lexuar kuranin dhe nuk ben interpretime sipas gustos se tij?

po te jete e vertete kjo qe thot ky tipi, une qe sot, ne kete nate te madhe te ramazint deklarohem publikisht qe nuk i takoj me fese islame!
    Qe ti ta besosh kush jane tifozat e xhihadit:
    http://www.wienerzeitung.at/DesktopD...wzo&cob=409288
    Kjo vajza ketu poshte,ka qene 8 vjece dhe ka bere kerkesen per ndarje.
    Komentet po ti kursej se ka femij ne forum:
    http://www.welt.de/politik/article19...idung_ein.html
    tung
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    o zot......... keta kafshet se kan problem te shkojne dhe me femijet e tyre
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

i/e regjistruar Maska e noel*
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    120
    Litarin kane hakut keta mjekraxhinjte edhe pak e kane

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po a jeni ndopak te informuar se cfare behet neper bote apo jo? e dini cfare behet ne azine jug-lindore. une sapo u ktheva nga tailanda dhe atje e pashe me syte e mi se cfare benin europjanet dhe amerikanet. sidomos italianet. sipas jush ajo cka bejne ato ne azine jug-lindore dhe ne karaibe duhet te lidhet me fene e krishtere??????? une them se jo.

Sono più di 80 mila gli italiani coinvolti nel turismo sessuale. Le vittime di questo tipo di sfruttamento sono per la maggior parte ragazzi di età compresa tra i 13 e i 17 anni (60%), ma sono numerose anche le vittime tra i 7 e i 12 (30%), mentre il restante 10% hanno meno di 6 anni. Una prestazione sessuale costa in media 15 euro, ma in alcuni Paesi, come Brasile o le Filippine, può scendere fino a 5 euro.

A distanza di un mese un altro italiano è stato arrestato in Thailandia per crimini legati allo sfruttamento sessuale dei minori. È accaduto ieri a Pattaya, nota località balneare thailandese, dove la polizia ha arrestato un sessantenne con l’accusa di aver tentato di avere rapporti sessuali con un bambino. Il 21 gennaio un altro italiano era stato arrestato per sfruttamento sessuale di bambini: era al suo terzo arresto per reati simili. Colto in flagrante mentre faceva sesso con un bambino di 12 anni.

PEDOFILIA IN KENIATALIANI AL PRIMO POSTO !!

Cambogia, arrestato pedofilo italiano
    "Ha molestato sei bambini"

merruni me keto raste sepse jane 100 here me te shpeshta se ato qe jepni ju......

p.s. u mora me italianet sepse ne tailande ishin ate qe me rane ne sy me shume.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 15-09-2009 më 06:28
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    po a jeni ndopak te informuar se cfare behet neper bote apo jo? e dini cfare behet ne azine jug-lindore. une sapo u ktheva nga tailanda dhe atje e pashe me syte e mi se cfare benin europjanet dhe amerikanet. sidomos italianet. sipas jush ajo cka bejne ato ne azine jug-lindore dhe ne karaibe duhet te lidhet me fene e krishtere??????? une them se jo.
    Na ke mungu shum.

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    s'kemi ca themi me mo.......na mbaruan dhe fjalet.....aq shume cudirash po degjojme....
    "Më e mira është armike e së mirës"

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •