Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 99
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Një 12 vjeçare nga Jemeni vdes gjatë lindjes

Nje vajze 12 vjecare nga Jemeni vdes gjat lindjes .
    Vajza ish martuar nje vit me pare me detyrim nga prinderit me nje burre shume here me te madh se vetja,kjo sepse familja e vajzes kish probleme financiare dhe i ati i vajzes vuante nga veshkat.........
    Martesa te tilla me detyrim ne Jemen jane te zakonshme
    Psh: Para nje viti nje vajze 8 vjecare mori dvorcin........Ajo hodhi ne gjyq te atin i cili e kish detyruar te marohej me nje burre 20 vjec me te madh.........

Kur do behen njerez keta kafshet
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 13-09-2009 më 17:17

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    http://sud.france3.fr/info/languedoc...-57107005.html

15 vite burgim per Prindrit e nje vajze franceze !

o9.o9.2oo9

Babai doli përpara Audiences Herault, akuzohet se ka ngulfatur fëmijën e tij 21 muaj
    Melanijën, e vdekur në 9 shkurt 2006 në një dhomë hoteli Balaruc-les-Bains.
    Babai i vogëlushës akuzohet se ka ngulfatur të bijën e tij. Verdikti i gjykatës ra sonte ne orën 2oo, dhe dënimi për të është :
    15 vite burgim për babain ! Dhe 4 vite burgim për nënën, për të mos denoncuar abuzimet e shpeshta nga të dy ndaj fëmijës.

Kur do behen njerez keta kafshet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

o9.o9.2oo9

Babai doli përpara Audiences Herault, akuzohet se ka ngulfatur fëmijën e tij 21 muaj
    Melanijën, e vdekur në 9 shkurt 2006 në një dhomë hoteli Balaruc-les-Bains.
    Babai i vogëlushës akuzohet se ka ngulfatur të bijën e tij. Verdikti i gjykatës ra sonte ne orën 2oo, dhe dënimi për të është :
    15 vite burgim për babain ! Dhe 4 vite burgim për nënën, për të mos denoncuar abuzimet e shpeshta nga të dy ndaj fëmijës.
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    Mos ja fut kot. Edhe pse tema eshte krejtesisht paragjykuese, pa burime dhe totalisht anti-islame,... autori nuk ka harruar te cek, se ky rast eshte i izoluar dhe eshte ber per arsye ekonomike. Askush nuk tha qe eshte ber ne emer te fejës, apo që feja urdhëron martesën ne moshë kaq të re ! A urdheron feja krishtere qe vajzat ti vrasin ne moshen dy vjecare ? Sipas postimit tend, un lirisht mund te konkludoj që po ! Sepse raste te tilla jan te shpeshta ne francë ! Rasti i fundit ishte kur dy prindërit kishin ngrir tre femijet e tyre nga "fuqia" që ata kishin ndier ndaj atyre. Pse i autorizoi kisha per krime te tilla ?

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Cfare moshe kishte ajo nena qe vrau femijen?
    Feelings change - memories don't.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

E çuditshme si nuk e deno kyt martesen pedofilore neper shtete islamike ( normal ) por sjedh nje artikull krejt ndryshe per ti dhan drejtim tjeter Temes ...

Preencedi nuk ke nevoj me shku aq larg me kerku kshu fenomenesh ... Maqedonin ktu afer e kemi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 13-09-2009 më 18:38
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Cfare moshe kishte ajo nena qe vrau femijen?
    Nuk thuhet gje per moshen e nenes.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    O Zot i madh cfare nuk po degjojme dhe lexojme.

Kafsha kafshe ngelet......nje vret te bijen, nje tjeter marton femijen qe me pelena....
    Injoranca ska kufi. Mjere keta femije.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk thuhet gje per moshen e nenes.
    Epo mendoj se ka shume rendesi. Nuk mund te gjykohet njesoj nje nene 12 vjecare me nje 24 vjecare.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    E çuditshme si nuk e deno kyt martesen pedofilore neper shtete islamike ( normal ) por sjedh nje artikull krejt ndryshe per ti dhan drejtim tjeter Temes ...

Preencedi nuk ke nevoj me shku aq larg me kerku kshu fenomenesh ... Maqedonin ktu afer e kemi
    Artikullin e sjella per qellim, qe Preencedi te kuptoj qe njerez te pamoralshem dhe te pa shpirt, jetojn ne katër anet e botës ! Jo çdo kush qe lind ne nje besim, eshte doemos besimtar ! Po te kishin qen te gjithe besimtar te ndershem, nuk do kishte sot kaq shume vrasje e malltretime familjare. Preenecedi i akuzoi jemenet si "Kafshë që s'bëhen njerëz", e ti thua shiqo shqiptaret nga Maqedonia ? Cfar i bie kjo ? Që shqiptarët jan kafshë që s'arrijn te bëhen njerez ? Kështu mendon ti ?

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •