I ceke 4-ter ne gjithe globin dhe me foto, sa i perket "Islamit,,
Un s'kam foto, kam numra, jo numra qe numrohen ne gishtat te dores, sic ben ti per ta gjeneralizuar nje fe, jo !
Un kam miliona per ty, nder ta, i ke edhe Prifterinjt te cilt abuzojn femit e besimtareve.
E njejta gje ka ndodhur edhe ne shqiperi, te krishter te huaj qe ua mesojn fejen, nuk kan munguar ti abuzojn as femit e shqiptareve.
Per ty ndoshta eshte normale, por per mua eshte mese alarmante dhe si musliman i keti shteti kam per detyr te ngris padi kunder kishes katolike qe sjell kultura seksuale ne trojet tona te lashta !
Ah harrova numrin qe pata per ty,
Sipas nje studimi te John Jay College of Criminal Justice te New Yorkut, ka konluduar qe 4'4oo PRIFTA-PEDOFILA ne SHBA mes 195o dhe 2oo2-tes per 11'OOO mijë viktima te shkaktuar mbi fëmijë ! Numri i pedofilëve ne Kishen Katolike te Irlandes, tejkalon 4ooo-mijshin aktualisht, ketu duke mos i numruar aspak priftat-pedofila te gjermanis, frances, italis, spanjes, portugallis, polonis, shqiperis, kosoves, malit te zi, kroacis e shume shtete ku PRIFTAT egzistojn !
Edhe dicka, ketu ti ceka vetem Prifeterinjt, qe jan njerez me autoritet fetar, se sa per numrin e atyre qe s'jan prifta por vetem te krishter............. > Thuhët qe numri i tejkalon 6 milionshin vetem ne Evrope, hic pa inumruar kontinentin afrikan, amerikan e te tjer ku numri i pedofilave te krishter eshte shume me i tmerrshem !
kam lexuar shumicen e postimeve ne kete teme por edhe ne te tjera dhe pershtypja qe kam per ju r'posa eshte se i shikoni shume ceket gjeratEdhe dicka, ketu ti ceka vetem Prifeterinjt, qe jan njerez me autoritet fetar, se sa per numrin e atyre qe s'jan prifta por vetem te krishter.............
mundoheni te gjeni sa me shume shembuj te priftrinjeve apo te kristianeve pa i pare gjerat ne thelb...................... kaq keq te paska verbuar kurani ty
pedofilia denohet nga bibla . A e ben te njejten gje kurani......
ky eshte nje problem themelor sepse te gjithe keta *kristian* qe permendni ju denohen per veprimet e jashtligjeshme ndersa ne Jemen(te pakten kete lexojme ketu dhe nuk di gje per shtete te tjera arabe) .......keto gjera behen diten me diell ........dhe jo vetem qe nuk denohen por edhe mburren per keto veprime
ndersa ty vajze e mbare uroj zoti mos te te dhente kurre femijPostuar më parë nga MIRIAM
Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
Ndryshuar për herë të fundit nga katjushka : 15-09-2009 më 07:51
Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio
Bibla denon dhunimet seksuale ? Moj goc, ti se paske lexuar biblen !
Krijoni Kontakt