Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 99
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Na ke mungu shum.
    haha! shiko se do te te behet hunda si e pinokut
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    haha! shiko se do te te behet hunda si e pinokut
    Nuk t`morra vesh...

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Nuk t`morra vesh...
    e kisha fjalen: mos rrej se te rritet hunda
    Vasudhaiva Kutumbakam

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Oh-oh-oh Tash, jo tash me myte krejt lol,

Po si mos te behem avokat kurse ne te gjithe inondezin, ke zbuluar nje burr i cili eshte martuar me nje vajz te re, dhe ky lajm si duket paska dal ne mbar boten

Po ky dragueja, mos ishte edhe ky "musliman" Me gjej me te keq se ky ! Dhe tani lejoja vetes per gjykime hamendse.

Sa i perket pyetjes tende, ne shtetet islamike abuzuesit qofshin Pedofila, Homo apo edhe Hetero te dhunshëm ndaj grave ne gjeneral,... kan dënimin Kapital ! VDEKJËN !
    Kete rastin e kemi pare ketu. Tmerr...........incest pas incesti. Kafshe si keta ne litar i pafsha (perfshire edhe ato qe martohen me goza te vogla si ky rasti i 12 vjecares)

Njerez keshtu te peshtirosin.

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    E vura re qe 2 nga 3 Mohammedat afgan qe solla ne foto paskan te njejtin mbiemer ... shpresoj qe mos te ken martu mbesat e tyre ...
    Pedofili & Incest = Remix Taliban
    I ceke 4-ter ne gjithe globin dhe me foto, sa i perket "Islamit,,

Un s'kam foto, kam numra, jo numra qe numrohen ne gishtat te dores, sic ben ti per ta gjeneralizuar nje fe, jo !

Un kam miliona per ty, nder ta, i ke edhe Prifterinjt te cilt abuzojn femit e besimtareve.

E njejta gje ka ndodhur edhe ne shqiperi, te krishter te huaj qe ua mesojn fejen, nuk kan munguar ti abuzojn as femit e shqiptareve.

Per ty ndoshta eshte normale, por per mua eshte mese alarmante dhe si musliman i keti shteti kam per detyr te ngris padi kunder kishes katolike qe sjell kultura seksuale ne trojet tona te lashta !

Ah harrova numrin qe pata per ty,

Sipas nje studimi te John Jay College of Criminal Justice te New Yorkut, ka konluduar qe 4'4oo PRIFTA-PEDOFILA ne SHBA mes 195o dhe 2oo2-tes per 11'OOO mijë viktima te shkaktuar mbi fëmijë ! Numri i pedofilëve ne Kishen Katolike te Irlandes, tejkalon 4ooo-mijshin aktualisht, ketu duke mos i numruar aspak priftat-pedofila te gjermanis, frances, italis, spanjes, portugallis, polonis, shqiperis, kosoves, malit te zi, kroacis e shume shtete ku PRIFTAT egzistojn !

Edhe dicka, ketu ti ceka vetem Prifeterinjt, qe jan njerez me autoritet fetar, se sa per numrin e atyre qe s'jan prifta por vetem te krishter............. > Thuhët qe numri i tejkalon 6 milionshin vetem ne Evrope, hic pa inumruar kontinentin afrikan, amerikan e te tjer ku numri i pedofilave te krishter eshte shume me i tmerrshem !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga suadabolzano Lexo Postimin
    Kete rastin e kemi pare ketu. Tmerr...........incest pas incesti. Kafshe si keta ne litar i pafsha (perfshire edhe ato qe martohen me goza te vogla si ky rasti i 12 vjecares)

Njerez keshtu te peshtirosin.

i/e regjistruar Maska e katjushka
    Anëtarësuar
    25-04-2009
    Vendndodhja
    athens
    Postime
    131
    Edhe dicka, ketu ti ceka vetem Prifeterinjt, qe jan njerez me autoritet fetar, se sa per numrin e atyre qe s'jan prifta por vetem te krishter.............
    kam lexuar shumicen e postimeve ne kete teme por edhe ne te tjera dhe pershtypja qe kam per ju r'posa eshte se i shikoni shume ceket gjerat
    mundoheni te gjeni sa me shume shembuj te priftrinjeve apo te kristianeve pa i pare gjerat ne thelb...................... kaq keq te paska verbuar kurani ty
    pedofilia denohet nga bibla . A e ben te njejten gje kurani......

ky eshte nje problem themelor sepse te gjithe keta *kristian* qe permendni ju denohen per veprimet e jashtligjeshme ndersa ne Jemen(te pakten kete lexojme ketu dhe nuk di gje per shtete te tjera arabe) .......keto gjera behen diten me diell ........dhe jo vetem qe nuk denohen por edhe mburren per keto veprime

Postuar më parë nga MIRIAM
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    ndersa ty vajze e mbare uroj zoti mos te te dhente kurre femij
    Ndryshuar për herë të fundit nga katjushka : 15-09-2009 më 07:51
    Nella tua gioia io mi ritrovo...nella tua malinconia io mi ci specchio

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mire ja bane r posa ,,vrasja e nje femije eshte mekat kurse martesa e vajzave te vogla nuk eshte ,sepse per kete na udhezon kurani i madheruar,Allahu e din ma se miri ,ai nuk udhezon gjera qe jane te keqija per njerezimin.
    nuk jam dijetar i madh i fese islame, por nuk besoj se Kurani udhezon per martesat me femije 12 vjec...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Bibla denon dhunimet seksuale ? Moj goc, ti se paske lexuar biblen !

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po a jeni ndopak te informuar se cfare behet neper bote apo jo? e dini cfare behet ne azine jug-lindore. une sapo u ktheva nga tailanda dhe atje e pashe me syte e mi se cfare benin europjanet dhe amerikanet. sidomos italianet. sipas jush ajo cka bejne ato ne azine jug-lindore dhe ne karaibe duhet te lidhet me fene e krishtere??????? une them se jo.

Sono più di 80 mila gli italiani coinvolti nel turismo sessuale. Le vittime di questo tipo di sfruttamento sono per la maggior parte ragazzi di età compresa tra i 13 e i 17 anni (60%), ma sono numerose anche le vittime tra i 7 e i 12 (30%), mentre il restante 10% hanno meno di 6 anni. Una prestazione sessuale costa in media 15 euro, ma in alcuni Paesi, come Brasile o le Filippine, può scendere fino a 5 euro.

A distanza di un mese un altro italiano è stato arrestato in Thailandia per crimini legati allo sfruttamento sessuale dei minori. È accaduto ieri a Pattaya, nota località balneare thailandese, dove la polizia ha arrestato un sessantenne con l’accusa di aver tentato di avere rapporti sessuali con un bambino. Il 21 gennaio un altro italiano era stato arrestato per sfruttamento sessuale di bambini: era al suo terzo arresto per reati simili. Colto in flagrante mentre faceva sesso con un bambino di 12 anni.

PEDOFILIA IN KENIATALIANI AL PRIMO POSTO !!

Cambogia, arrestato pedofilo italiano
    "Ha molestato sei bambini"

merruni me keto raste sepse jane 100 here me te shpeshta se ato qe jepni ju......p.s. u mora me italianet sepse ne tailande ishin ate qe me rane ne sy me shume.
    te meremi ne ?? pse ska kush meret ?? kesaj i thone shiko ku pikon catia e botes !!
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •