Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 99
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Epo mendoj se ka shume rendesi. Nuk mund te gjykohet njesoj nje nene 12 vjecare me nje 24 vjecare.

Dakord, cila paska me shume te drejt per te vrar bijën e saj sipas teje ? Ajo qe ka 12 apo ajo 24 ? Me befasove tani,

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Dakord, cila paska me shume te drejt per te vrar bijën e saj sipas teje ? Ajo qe ka 12 apo ajo 24 ? Me befasove tani,
    Nuk ka te drejte asnjera, por e para quhet minorene, dhe nuk denohet njesoj si ajo tjetra. Mbase per ty nuk ka ndryshim, por per mua e para eshte nje femije qe ben femije, e paafte fizikisht, psikologjikisht e menderisht per te krijuar nje familje, e jo me per te sjelle femije ne jete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 13-09-2009 më 20:12
    Feelings change - memories don't.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Artikullin e sjella per qellim, qe Preencedi te kuptoj qe njerez te pamoralshem dhe te pa shpirt, jetojn ne katër anet e botës ! Jo çdo kush qe lind ne nje besim, eshte doemos besimtar ! Po te kishin qen te gjithe besimtar te ndershem, nuk do kishte sot kaq shume vrasje e malltretime familjare. Preenecedi i akuzoi jemenet si "Kafshë që s'bëhen njerëz", e ti thua shiqo shqiptaret nga Maqedonia ? Cfar i bie kjo ? Që shqiptarët jan kafshë që s'arrijn te bëhen njerez ? Kështu mendon ti ?
    R'posa kot me t'pyt mos je avokati i gjith shteteve islamike ne bote ?!
    Je i pari me u dal zot ktyre vendeve primitive, ku ndodhin fenomene te panumerta inhumane nga pikpamja e nje njeriu te civilizum.

Kam nje pytje per ty meqe ke gjithmon pergjigjen ne maje t'gojes sa her qe flitet per shtete islamke:
    A e denojne me ligje shtetet islamike martesen me te mitura ( pedofiline ) ???
    Nqs i denojne, çfare ligji i kap pedofilat ne kto shtete ???

Sa per shqiptaret e Maqedonis qe bajne kshu martesash, i quaj clona arabie.

Po dal pak jasht-teme por desha t'ju tregoj dhe nje rast tjeter te nje islamiku indonesian 44 vjeçar qe ka martu nje 12 vjeçare, linku Ketu:

D'Oh!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Mos ja fut kot. Edhe pse tema eshte krejtesisht paragjykuese, pa burime dhe totalisht anti-islame,... autori nuk ka harruar te cek, se ky rast eshte i izoluar dhe eshte ber per arsye ekonomike. Askush nuk tha qe eshte ber ne emer te fejës, apo që feja urdhëron martesën ne moshë kaq të re ! A urdheron feja krishtere qe vajzat ti vrasin ne moshen dy vjecare ? Sipas postimit tend, un lirisht mund te konkludoj që po ! Sepse raste te tilla jan te shpeshta ne francë ! Rasti i fundit ishte kur dy prindërit kishin ngrir tre femijet e tyre nga "fuqia" që ata kishin ndier ndaj atyre. Pse i autorizoi kisha per krime te tilla ?
    1-tema nuk ka asnje qellim anti-islam sic kerkoni ta paraqisni ju *i nderuar*
    sepse edhe burimi nga ku eshte mare nuk percakton kujt besimi i perket kjo vajza.........(burimi eshte zougla.gr) mund ta lexosh po te duash
    2-po eshte e vertete se rasti i siperpermendur i referohet arsyeve ekonomike, por pak me poshte do te lexosh se:
    Martesa te tilla me detyrim ne Jemen jane te zakonshme
    keshtu qe mos u mundo ta mbulosh m.utin me sh.urre...
    se te gjithe derrat nje turi kane
    3-nuk eshte faji im qe ju i pari i dhate ngjyrim fetar temes.......perse ju djek atehere

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    me duket e cuditshme qe hapen kaq shume tema qe trajtojne ngjarje inhumane te cilat nodhin ne vende arabe. qellimi i vetem eshte denigrimi i fese islame (ai qe e mohon kete, nuk eshte gje tjeter vec nje hipokrit). doni te lidhni cdo gje me fene...

sipas "U.S. Department of Justice" ne shtetet e bashkuara cdo 2 minuta perdhunohet ne grua.
    si do iu dukej nese edhe nje gje e tille te lidhej me fene e krishtere, meqe amerika eshte vend i krishtere??? do ju dukej e drejte ti vihej faji bibles per keto ngjarje???

mendoj se eshte e gabuar qe te gjitha gjerat negative qe ndodhin ne bote, te lidhen me fene (cila do ajo qofte).
    Vasudhaiva Kutumbakam

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Je i pari me u dal zot ktyre vendeve primitive, ku ndodhin fenomene te panumerta inhumane nga pikpamja e nje njeriu te civilizum.

Kam nje pytje per ty meqe ke gjithmon pergjigjen ne maje t'gojes sa her qe flitet per shtete islamke:

Sa per shqiptaret e Maqedonis qe bajne kshu martesash, i quaj clona arabie.

Po dal pak jasht-teme por desha t'ju tregoj dhe nje rast tjeter te nje islamiku indonesian 44 vjeçar qe ka martu nje 12 vjeçare, linku Ketu:

Skandal ky rasti.... Une se di, nuk arrij te kuptoj ku i con mushka keta. Vec kafshe jane.....

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    qellimi i vetem eshte denigrimi i fese islame (ai qe e mohon kete, nuk eshte gje tjeter vec nje hipokrit). doni te lidhni cdo gje me fene...

sipas "U.S. Department of Justice" ne shtetet e bashkuara cdo 2 minuta perdhunohet ne grua.
    kush po flet per gra ketu mor zoteri ............ketu po flitet per foshnja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Sa per shqiptaret e Maqedonis qe bajne kshu martesash, i quaj clona arabie. : )

Oh-oh-oh Tash, jo tash me myte krejt lol,

Po si mos te behem avokat kurse ne te gjithe inondezin, ke zbuluar nje burr i cili eshte martuar me nje vajz te re, dhe ky lajm si duket paska dal ne mbar boten

Po ky dragueja, mos ishte edhe ky "musliman" Me gjej me te keq se ky ! Dhe tani lejoja vetes per gjykime hamendse.

Sa i perket pyetjes tende, ne shtetet islamike abuzuesit qofshin Pedofila, Homo apo edhe Hetero te dhunshëm ndaj grave ne gjeneral,... kan dënimin Kapital ! VDEKJËN !

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

Sa i perket pyetjes tende, ne shtetet islamike abuzuesit qofshin Pedofila, Homo apo edhe Hetero te dhunshëm ndaj grave ne gjeneral,... kan dënimin Kapital ! VDEKJËN !
    Problemi eshte se ai Indonezjani 44 vjeçar qe ka martu at vajzen 12 vjeçare nuk denohet ne Indonezi ateher qe ne Europe e kalbin ne burg. =)
    Ne indonezi ky pedofili "is also the head of an Islamic boarding school" =)

Meqe pedofilia denohet me denim kapital:

Çfare quajne "pedofili" shtetet islamike ???

Poshte çfare moshe, martesa me nje femij çuhet pedofili ne kto shtete ???

Po si mos te behem avokat kurse ne te gjithe inondezin, ke zbuluar nje burr i cili eshte martuar me nje vajz te re, dhe ky lajm si duket paska dal ne mbar boten
    Mos ki merak se ne çdo postim do te sjell pedofila legal nga çdo vend islamik, kyt here lajmi vje nga kushrinjte tuj, afgan. =)

Ketyre kushrinjve tuj do u japim dhe nga nje medalje qe te bahet Tema dhe ma terheqese. =)

Pedofili i Bronzit:
    Mohammed Fazal, 45 vjeç, bashk me dy grate e tij. Majtas, Majabin 12 vjeçe.

Pedofili i Argjendit:
    Faiz Mohammed, 40 vjeç, gruja Ghulam, 11 vjeçe.

Pedofili i Arit:
    Said Mohammed, 55 vjeç, qe merr per nuse te dyte Roshan, 11 vjeçe.

Linku Top 3: Pedot e Afganistanit

To be continued ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 14-09-2009 më 18:21
    D'Oh!

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    E vura re qe 2 nga 3 Mohammedat afgan qe solla ne foto paskan te njejtin mbiemer ... shpresoj qe mos te ken martu mbesat e tyre ...
    Pedofili & Incest = Remix Taliban
    D'Oh!

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •