Infinity©,
Te pergezoj per temen por besoj se ne vend te mashkullit Shqiptar duhet te kishe vene "kokekatrorin dhe ed-durrsakun"
Emigracion eshte nje ralitet i hidhur si per mashkullin ashtu edhe per femren nuk ka te fituar. C'do dite po degjojme e po shkojme neper dasma e fejesa dhe rastet me te rralla jane ato qe lidhen dy persona ne emigracion qe kane te njejtin nivel edukimi apo kulture, shumica nga te dy palet ose po kethen ne trojet meme ose po zgjedhin vendasit.
Problemi qendron se emigrimi nuk ka numra te barabarte sipas asaj qe verj une ka me shume meshkuj ne emigrim sesa femra, megjithese me shumice ne numra, shumica e meshkujve nuk jane te shkolluar nderkohe qe 99% e vajzave jane.
E mire apo e keqe, kultura jone eshte e tille qe djemte pothuaj qe te gjithe bredhin, nderkohe qe vajzat e tilla jane shume te rralla. Nderkohe qe ti, une e disa te tjere perpiqemi ti japim zgjidhje fenomeneve duke lexuar, analizuar apo duke shkruar ketu ne forum ata te tjeret jane duke u zhgenjyer diku ne ralitet.
Ne dashuri eshte e veshtire te biesh kur nuk e njeh, nuk kalon kohe me dike; keshtu qe te gjithe atyre te tjereve une ju uroj fat.
Krijoni Kontakt