Close
Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 123 prej 123
    i/e regjistruar Maska e davidd
    Anëtarësuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    As une nuk i flas shqiptareve qe nuk njoh.

Kur jemi ne shqiperi, a i flasim çdokujt rruges? Jo.
    Atehere pse jashte duhet ti flas çdo shqiptari?

Shqiptarve jashte shtetit eshte mire ti rrish larg, me perjashtim te disave qe mund ti kesh te besuar.

pajtohem me kete. dhe ky ka qene pak a shume parimi im.
    krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    - Pse femrave shqiptare ne perendim ju jepen epitete nga me te ndryshmet qe nuk jane aspak reale?
    - Pse keto femra pergjithesohen me raste te vecanta dhe shifen si nje pushtim qe nuk realizohet dot nga shume meshkuj shqiptar?
    - Pse nuk mundet nje vajze shqiptare, ne cdo cep te botes qofte ajo, te zgjedhi dike te nivelit te saj, qofte dhe per nje kafe, pa u share mbrapa kraheve?
    - Pse nje femer shqiptare tashme e pavarur dhe e zonja e vetes shikohet si nje dicka e pakapshme nga keta meshkuj?

Dhe pse mos te shikoj jeten e saj ajo femra shqiptare pa u marr me thashetheme dhe pa e vrar mendjen se ca mendojn te tjeret?

Si shume pyetje beke ti.

Ajo femer qe rrespekton veten nuk ndikohet shume nga gjera te tilla...nga epitetet qe u vihen femrave jasht shtetit apo nga opinioni qe kan ca njerez. Ata njerez jan te nivelit ulet. Merruni me njerez te nivelit tuaj dhe cdo gje do jet ne vend.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Per shkak te devijimit qe mori tema duke u shndrruar ne nje arene ku ka vetem fyerje dhe fjalor te pahijshem nga disa e mendoj te arsyeshme qe kjo teme te mbyllet ketu!!
    U paralajmeruat disa here nga te dy moderatoret e ketij nenforumi.
    Respektoni rregullat e ketij forumi ku dy nga te cilat jane respekti ndaj njeri_tjetrit dhe diskutimet pa u ofenduar!

Faleminderit per mirekuptimin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 16-09-2009 më 09:41
    "Carpe Diem"

Faqja 13 prej 13 FillimFillim ... 3111213

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •