Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 123
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Nese e shoh ne mes te mences se studenteve (kujtoj shume raste te tilla) te puthet sot me nje nigjerian dhe pas nje muaji me nje togolez, mos eshte nevoja ta njoh nga afer qe te bej percaktimin se per cfare malli behet fjale?

Pavaresisht se nuk kisha muhabet me nje pjese te madhe, nuk mund te me shpetonin pa i pare me sy shume gjera. Fundja hanim ne nje mense, leviznim nga nje konvikt tek tjetri, jepnim provimet nga nje salle tek tjetra. Shkonim ne te njejtat kinema, ne te njejtat diskoteka etj etj

Un po te flas pa te genjyer asgje. Nuk me intereson fare te ul imazhin e femrave jashte shtetit. Madje i pohoj me keqardhje keto qe kam pare.
    Te vjen inat ty se ja ka var nigerianit ajo, dhe jo ty? Se je Shqiptar mos duhet ta varte ty? Mund te kete pare tek ai dicka qe ti se ke loooooool. Kur s'te ngjit, s'te ngjit; s'ke ci ben..............
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 10-09-2009 më 14:14
    Feelings change - memories don't.

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Nese e shoh ne mes te mences se studenteve (kujtoj shume raste te tilla) te puthet sot me nje nigjerian dhe pas nje muaji me nje togolez, mos eshte nevoja ta njoh nga afer qe te bej percaktimin se per cfare malli behet fjale?

Pavaresisht se nuk kisha muhabet me nje pjese te madhe, nuk mund te me shpetonin pa i pare me sy shume gjera. Fundja hanim ne nje mense, leviznim nga nje konvikt tek tjetri, jepnim provimet nga nje salle tek tjetra. Shkonim ne te njejtat kinema, ne te njejtat diskoteka etj etj

Un po te flas pa te genjyer asgje. Nuk me intereson fare te ul imazhin e femrave jashte shtetit. Madje i pohoj me keqardhje keto qe kam pare.
    dhe ketu ti dole ne perfundimin qe 4 nder 5 shqiptare shkojne me zezake.. pra gjithe bota u rrotulloka tek nje mense universiteti..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Une nuk po akuzoj njeri ketu qe po genjen apo po thot te verteten. Eshte thjesht nje debat qe behet mes nesh, sidomos te rinjve ne kete forum rreth nje fenomeni qe fatkeqesisht eshte shume i perhapur.

Te them te drejten me vjen mire qe paske pasur shume shqiptare ne universitet edhe pse nuk e di se ne c'shtet ke qene, sepse ne universitetin ku shkova vete, kishte vetem nje djale shqiptar. Dhe me ate thjesht jam njohur ne vitin e 4-te ne computer lab se po flisja me familjen ne celular nja dy minuta ne shqip dhe ishim ulur ngjitur me njeri-tjetrin. Dhe me ate djale, thjesht pime nje kafe aty ne shkolle dhe folem per shkollen nja 30 minuta dhe me pas kur e shikonim njeri-tjetrin ne shkolle, thjesht nje pershendetje. Dmth, me aq sa folem, nuk mund te them se e njihja ate apo ai mua.

Por ama, ti perseri po i pergjitheson te gjitha gocat shqiptare jashte me ate nje rast apo raste qe ti ke pare ne shkollen tende, dhe kjo nuk me duket aspak e drejte.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Te vjen inat ty se ja ka var nigerianit ajo, dhe jo ty? Se je Shqiptar mos duhet ta varte ty? Mund te kete pare tek ai dicka qe ti se ke loooooool. Kur s'te ngjit, s'te ngjit; s'ke ci ben..............
    dhe ketu ti dole ne perfundimin qe 4 nder 5 shqiptare shkojne me zezake.. pra gjithe bota u rrotulloka tek nje mense universiteti..
    Sa per inat qe sma ka var mua ajo, eshte pallogjike se gjysmen e botes te me jepje asaj as doren nuk ja jepja, jo gjera tjera qe sdo me ndalej e vjellura per nje muaj..

Maryp, mos me detyro te perseris 1000 here cfare kam shkruajtur me siper. Une nuk po flas se cfare ndodh ne vende tjera, po flas per cfare kam pare me syte e mi. Pa asnje egzagjerim, pa asnje genjeshter. Ne mense, ne konvikte, ne pune, ne diskoteka, ne kinema, ne festa, ne koncerte, - ne te gjitha evenimentet qe kam marre pjese, kjo me ka bere pershtypje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Meriamun : 10-09-2009 më 14:40
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2009
    Postime
    42
    Paragjykimet nuk vlejne,varet nga personi,pra nga femra,personalisht jam ndier i preferuar nga femrat e pakta Shqiptare qe me ka rene rasti te takoj,doja dhe te thoja qe kam pare dhe femra qe shkojne me kto rracat e ulta...che schifo.

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Une nuk po akuzoj njeri ketu qe po genjen apo po thot te verteten. Eshte thjesht nje debat qe behet mes nesh, sidomos te rinjve ne kete forum rreth nje fenomeni qe fatkeqesisht eshte shume i perhapur.

Te them te drejten me vjen mire qe paske pasur shume shqiptare ne universitet edhe pse nuk e di se ne c'shtet ke qene, sepse ne universitetin ku shkova vete, kishte vetem nje djale shqiptar. Dhe me ate thjesht jam njohur ne vitin e 4-te ne computer lab se po flisja me familjen ne celular nja dy minuta ne shqip dhe ishim ulur ngjitur me njeri-tjetrin. Dhe me ate djale, thjesht pime nje kafe aty ne shkolle dhe folem per shkollen nja 30 minuta dhe me pas kur e shikonim njeri-tjetrin ne shkolle, thjesht nje pershendetje. Dmth, me aq sa folem, nuk mund te them se e njihja ate apo ai mua.

Por ama, ti perseri po i pergjitheson te gjitha gocat shqiptare jashte me ate nje rast apo raste qe ti ke pare ne shkollen tende, dhe kjo nuk me duket aspak e drejte.
    Nuk po pergjithesoj te gjithe gocat shqiptare. Une po flas per ato qe kam pare dhe fatkeqesisht kam pare shume. Pse i jepni debatit nota tendencioze. Nuk eshte llogjike dhe e drejte, te flas se si jane vajzat shqiptare ne Londer, New York etj kur une nuk kam jetuar asnje dite atje.

Une po flas per nje vend ku kam jetuar vete per 5-6 vite.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Postime
    324
    As une nuk i flas shqiptareve qe nuk njoh.

Kur jemi ne shqiperi, a i flasim çdokujt rruges? Jo.
    Atehere pse jashte duhet ti flas çdo shqiptari?

Shqiptarve jashte shtetit eshte mire ti rrish larg, me perjashtim te disave qe mund ti kesh te besuar.
    Sa kam pasur ca përvojë gjatë luftës se isha në Perëndim, dhe poashtu sa kam dëgjuar nga të tjerët, shqiptari jashtë, të ha shpirtin.

Ndoshta ka një shpjegim psikologjik për këtë, por mgjtht keq.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    s'ma ha mendja t'i denoje opinioni, se ndryshe nuk do kishin ate sjellje qe thua ti...

Kush vepron ka mendjen e vet e nqs behet fjale per nje mik/mike timin edhe une nuk do e lavderoja. Gjithsesi miku/mikja nqs dashurohen nuk pyesin fort per fjalet qe mund apo s'mund t'i themi ne se e kane bere mend mire, perderisa po e lalfosin ate muhabet.
    La vita è bella...

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anëtarësuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    Citim Postuar më parë nga andirago Lexo Postimin
    Sa kam pasur ca përvojë gjatë luftës se isha në Perëndim, dhe poashtu sa kam dëgjuar nga të tjerët, shqiptari jashtë, të ha shpirtin.

Ndoshta ka një shpjegim psikologjik për këtë, por mgjtht keq.
    po ju shqiptare jeni se nuk po e kuptoj,apo e konsideroni veten perendimore

a mund te na e thuash shpjegimin psikologjik apo e perdor ne hava kete fjale

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nese e shoh ne mes te mences se studenteve (kujtoj shume raste te tilla) te puthet sot me nje nigjerian dhe pas nje muaji me nje togolez,
    Mos paska ngaterruar te dashurin kjo rastesisht? :0)

Duhet te jesh rene ne nivel nentokesor te cmosh kete lloj femre. Jo shqiptare, por edhe e bija e Zotit te ishte. Te shkretet zezake cfare u paska rene hise (shpresoj qe te kem qelluar shijen e vajzave te Perendimit me kete mendim).

*

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •