o xhami shqiptari ku je bre
JO SEKS PARA MARTESE
Nji Pyetje Kisha Per Hapsin E Temes Dhe Mbeshtesve Te Tij Mos Valle Fan Noli e Gjergj Fishta nuk Ishin Shqiptare E Atdhetare?
Ju Ndjeheni Me Shqiptare Se Ata?
A Mos Ishte Me Shqipar Enver Hoxha qe Ishte I Pa Fe ?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Colomba : 05-09-2009 mė 09:46
Kush po e thote kete gje???Enveri e kishte nje fe,a ishte mysliman ai????????Ta kesh te qart se ai ka qene servil I BS prandj ndaloj dhe praktikimin e fese ne shqiperi,ket punen e Enverit moj goce kemi diskutuar qekur,disa veta qe e quajne vete ateista e lidhin dhe me shporrjen e fese,une per vete jam indiferent ndaj fese,nuk e urrej thjesht shte nje zgjedhje e eimj mos ta ndjek sic eshte e juaja per ta praktikuar,po ju po ti linit tere keto luftera fetare dhe te na shani dhe te lavderonit fene nuk do arrinim ne gjithe keto konflikte,si besimatret ashtu dhe ateistat te respektojne zgjedhjet e njeri-tjetrit por kemi te drejte te replikojme mendimet e tyre ,ky eshte shqiptari e vertete pertej ateizmit dhe fese
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
o byrazer un nuk e ngatarroj veshjen tradicionale shqiptare me te arabe.porse sot ne shqipri kush perdor veshje tradicionale shqiptare?kush eshte veshja tradicionale shqiptare?
disa kan zgjell veshje tradicionale perendimore ,ndersa disa kan zgjell veshje tradiconale islamike.tani ēka e beri kete debilinme siper me te mri se un ?sepse ai veshet me dolce gabana ,e un me tuta te prera siper kaviljes?
po jam nga kavaja.
Nuk bėhet debati, duke e shėndrruar debatin nė njė problem matematikor, dhe premisat t'ja caktoni ashtu siē doni ju, nė mėnyrė qė rezultati tė jetė siē e dėshironi ju.A Mos Ishte Me Shqipar Enver Hoxha qe Ishte I Pa Fe ?
Jo-shqiptarėsia e tij bazohet nė veprat e tij mizore.
Jo-shqiptarėsia e juaj bazohet nė kulturėn e juaj jo-shqiptare.
Krijoni Kontakt