Close
Faqja 939 prej 1135 FillimFillim ... 4398398899299379389399409419499891039 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,381 deri 9,390 prej 11341
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga paridi26 Lexo Postimin
    ty me sa duket te pelqen te flasesh vetem se ka par ne pasqyr se ke goje.

me dogji se me quajti **** e un nuk e quajta ****.

sa per kundervenje ,ai nuk nuk ka aq tru sa per nje pergjigje normale.un i kerkova te na tregoj kush jan veshjet tradicionale shqiptare ,per te cilat po behet propagande ne forum ,qe duhet te perdoren ,hajt tye na itregoj kush jan keto veshje tradicionale ,meqe muslimanet po i prishkan keto veshje?hajde bujrem edhe ti na i sjell
    Ta kthehu ne forme ironi mor shoku me te treguar se ti ngaterron veshjen tradicionale arabe me ate shqiptare,ironi eshte forma me e zgjuar per tu kundervene
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o xhami shqiptari ku je bre
    JO SEKS PARA MARTESE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    o xhami shqiptari ku je bre
    ahhaahha qe bre goldi tu u marr me do idiota ketu pari

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-08-2009
    Postime
    12
    shiko te jesh i sigurt per nje gje.nese nje i huaj vjen dhe lexon ne forum ,do kishte pershtypjen se ne shqiperi po behet nje lufte civile fetare me masakra te papapme.ndersa ne realitet nuk eshte keshtu.ne shqipri per sa iperket jeteses ēdo gje shkon ne rregull.un personalisht nga shoqeria ime e vjeter ,te cilen e kam ruajtur,kam ateista,shumica ish burgaxhi,dhe ortodoksa.dhe nuk kampar ne kavaje per shembull asgje nga ajo qe tregohet ne forum.
    Shoke burgu hee ?
    hahaa lol

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga kepiroti Lexo Postimin
    Shoke burgu hee ?
    hahaa lol
    O Parido kavajs je ti me????
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar Maska e Colomba
    Anėtarėsuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    IT
    Postime
    660
    Nji Pyetje Kisha Per Hapsin E Temes Dhe Mbeshtesve Te Tij Mos Valle Fan Noli e Gjergj Fishta nuk Ishin Shqiptare E Atdhetare?
    Ju Ndjeheni Me Shqiptare Se Ata?
    A Mos Ishte Me Shqipar Enver Hoxha qe Ishte I Pa Fe ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Colomba : 05-09-2009 mė 09:46

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga klara2009 Lexo Postimin
    Nji Pyetje Kisha Per Hapsin E Temes Dhe Mbeshtesve Te Tij Mos Valle Fan Noli e Gjergj Fishta nuk Ishin Shqiptare E Atdhetare?
    Ju Ndjeheni Me Shqiptare Se Ata?
    Kush po e thote kete gje???Enveri e kishte nje fe,a ishte mysliman ai????????Ta kesh te qart se ai ka qene servil I BS prandj ndaloj dhe praktikimin e fese ne shqiperi,ket punen e Enverit moj goce kemi diskutuar qekur,disa veta qe e quajne vete ateista e lidhin dhe me shporrjen e fese,une per vete jam indiferent ndaj fese,nuk e urrej thjesht shte nje zgjedhje e eimj mos ta ndjek sic eshte e juaja per ta praktikuar,po ju po ti linit tere keto luftera fetare dhe te na shani dhe te lavderonit fene nuk do arrinim ne gjithe keto konflikte,si besimatret ashtu dhe ateistat te respektojne zgjedhjet e njeri-tjetrit por kemi te drejte te replikojme mendimet e tyre ,ky eshte shqiptari e vertete pertej ateizmit dhe fese

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ta kthehu ne forme ironi mor shoku me te treguar se ti ngaterron veshjen tradicionale arabe me ate shqiptare,ironi eshte forma me e zgjuar per tu kundervene
    o byrazer un nuk e ngatarroj veshjen tradicionale shqiptare me te arabe.porse sot ne shqipri kush perdor veshje tradicionale shqiptare?kush eshte veshja tradicionale shqiptare?

disa kan zgjell veshje tradicionale perendimore ,ndersa disa kan zgjell veshje tradiconale islamike.tani ēka e beri kete debilinme siper me te mri se un ?sepse ai veshet me dolce gabana ,e un me tuta te prera siper kaviljes?

po jam nga kavaja.

Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,837
    o byrazer un nuk e ngatarroj veshjen tradicionale shqiptare me te arabe.porse sot ne shqipri kush perdor veshje tradicionale shqiptare?kush eshte veshja tradicionale shqiptare?

disa kan zgjell veshje tradicionale perendimore ,ndersa disa kan zgjell veshje tradiconale islamike.tani ēka e beri kete debilinme siper me te mri se un ?sepse ai veshet me dolce gabana ,e un me tuta te prera siper kaviljes?

po jam nga kavaja.
    Si nuk kam shkuar nje her ne Kavaje edhe pse kam kaluar afer por nuk jam futur kurr atje,thojne qe atje ka fanatizem fetar,eshte e vertete kjo Parido??????

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008

Nuk ėshtė feja nė vetvete ajo qė dėmton shqiptarinė, por ėshtė ēdo gjė e huaja.

Feja ėshtė e huaj, komunizmi ėshtė i huaj, etj.

Sidoqoftė, Enveri sulmohet pėr shkak se ėshtė sjellė keq me popullin e vet, ka prerė e vra shqiptarė.

Jo-shqiptarėsia e tij bazohet nė veprat e tij mizore.

Jo-shqiptarėsia e juaj bazohet nė kulturėn e juaj jo-shqiptare.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •