Close
Faqja 439 prej 1135 FillimFillim ... 339389429437438439440441449489539939 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,381 deri 4,390 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    kisha dasht me i lene ofendimet ok nese ka mundesi te bejm nje bisedd siq ka hije ose ne msn flasim nese ben...
    ti tash po thu mos ofendo kur ti vet fillo e kercenohesh jo msn e jo jam ka te gjej e derrt verrt

msn nuk ia ap turli fal mangupi un vec me thuj ne rast se je femen athere ta ap
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Hapja e kesaj teme me kujton njehere e nje kohe ish-sigurimsat e shtetit, fuksat dhe 80 lekshat e asaj kohe. Qe jeta e ketyre njerezve ishte te spiunonin gjithe diten dhe te merreshim me ca tha njeri e ca tha tjetri. Nuk ju duket e turpshme nje teme e tille?!
    SHi shi mos e permen se duket sikur 80 nuk ka qen pak athere
    hej JACK

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ti tash po thu mos ofendo kur ti vet fillo e kercenohesh jo msn e jo jam ka te gjej e derrt verrt

ama ti msn e flasim une e ti si duhet une mundem me ardh ne Han te Elezit

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga kleos Lexo Postimin
    Pikerisht se jane ligje mesjetare nuk i perdorin ato vende te cilat ne mundohemi ti perngjajme .

Meqe si njeh ligjet , mundohu te lexosh ca me shume .

Une arsimin e kam ne fushen e ligjeve kshu qe............

E ke degjuar ndonjehere shprehjen 'Te drejtat e lirite themelore te njeriut' .

Cjane keto prerje duarsh e kokash more , na bete sikur jemi Afganistan.
    Po pikerisht ata qe shesin mend me keto ligje dhe te drejtat e njeriut sot jane vetem pluhur syve hedhin ku me pelqen mua thirrem ne to ku sme pelqe s me intereso per to , tani une ta beje nje pyetje ku jane keta te drejtave dhe lirive te njeriut kur deri tani jane vrare 500 mije civil ne Irak nga ana e bushit & co , ku jane keta qe nuk e ngrisin zerin per Palestin e shume e shume gjera por ky ligj eshte i njeriut andaj theje si te duash , jemi krenar qe per ne i vetmi Ligj i pranuar tek ne eshte Ligji i Krijuesit dhe jo i krijeses , jemi krenar qe pranojm vetem Ligjin e te Gjithedijshmit, te Drejtit dhe Sunduesit te Dites se Gjykimit .
    Pershendetje
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    ama ti msn e flasim une e ti si duhet une mundem me ardh ne Han te Elezit
    merr vesht ti se shka po t'tham un a smerr vesht

nuk va ap msn personave pa kurfar rensije per mu, hajt balit shko e falu se po t'ik koha

rrencin e nxuna.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Qite at kallash mer bac se ky ...............................

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219

A nuk po e ndjek moden a ? Te na tani a leju prej kushetutes te kufrit edhe me u martu gay -at , lesbet
    Pershendetje
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    O kisha dasht me te njoft o ti insan sepse ti din vetem te ofendojsh apo qfar kam me ti gjetur ip ne han te elezit une jam afer dhe njo une njerez qe kan iinternet ne han te elezit dhe te gjej mos ki gajle se kam nje shok ne forum qe e miremban dhe mi jep ip ok

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-07-2008
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    A nuk po e ndjek moden a ? Te na tani a leju prej kushetutes te kufrit edhe me u martu gay -at , lesbet
    Pershendetje
    Eldonel ti nuk e di me qfar njeri beduin eshte ky hahahahahha
    kisha dashur ta njo dhe inshaAllah ka ,e njoft vetem ne te vazhdon ky....

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Po pikerisht ata qe shesin mend me keto ligje dhe te drejtat e njeriut sot jane vetem pluhur syve hedhin ku me pelqen mua thirrem ne to ku sme pelqe s me intereso per to , tani une ta beje nje pyetje ku jane keta te drejtave dhe lirive te njeriut kur deri tani jane vrare 500 mije civil ne Irak nga ana e bushit & co , ku jane keta qe nuk e ngrisin zerin per Palestin e shume e shume gjera por ky ligj eshte i njeriut andaj theje si te duash , jemi krenar qe per ne i vetmi Ligj i pranuar tek ne eshte Ligji i Krijuesit dhe jo i krijeses , jemi krenar qe pranojm vetem Ligjin e te Gjithedijshmit, te Drejtit dhe Sunduesit te Dites se Gjykimit .
    Pershendetje
    Ajo qe po behet ne Palestine eshte e padrejte por kjo nuk do te thote qe ti presesh doren te vrasesh me gure dike eshte gje e mire.
    Ligjin e Krijuesit? Ato jane ligje te 600-es qe i ka krijuar njeriu dhe qe nuk duhet te aplikohen me

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •