Lexoji kete temen se ndoshta sqarohesh se skam kohe per momentin
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=111363
Lexoji kete temen se ndoshta sqarohesh se skam kohe per momentin
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=111363
"Shoku Mjekesise"
Fillimisht shko bej detyrat e shtepise , e pastaj takohemi kur te kesh qef ti . Por sic e thash me lart shko bej detyrat e shtepise, lexo dhe studjo fiziken, biologjjine dhe krahasoj njohurite e reja qe do ti fitojsh me ato qe shkruhen ne Bibel.
Mendo mire se si eshte e mundur qe Toka te perplaset me yje dhe perseri te mbijetoj!!!! THINK Mess4ever THINK!!!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
un e kam lexuar qe per sumeret Enlil ishte zoti i eres.porse marduk ishte zoti i gjithsis dhe e krijoj njeriun nga trupi i nje zotereshe qe e ndau ne dy pjese.dhe krijoj burrin dhe gruan.ndersa sa per zotat tjere sumeret me se shumti i shikonin si sherbetore te Marduk.do pys nje profesor historie.
ty me sa duket te pelqen te flasesh vetem se ka par ne pasqyr se ke goje.
me dogji se me quajti **** e un nuk e quajta ****.
sa per kundervenje ,ai nuk nuk ka aq tru sa per nje pergjigje normale.un i kerkova te na tregoj kush jan veshjet tradicionale shqiptare ,per te cilat po behet propagande ne forum ,qe duhet te perdoren ,hajt tye na itregoj kush jan keto veshje tradicionale ,meqe muslimanet po i prishkan keto veshje?hajde bujrem edhe ti na i sjell
shiko te jesh i sigurt per nje gje.nese nje i huaj vjen dhe lexon ne forum ,do kishte pershtypjen se ne shqiperi po behet nje lufte civile fetare me masakra te papapme.ndersa ne realitet nuk eshte keshtu.ne shqipri per sa iperket jeteses ēdo gje shkon ne rregull.un personalisht nga shoqeria ime e vjeter ,te cilen e kam ruajtur,kam ateista,shumica ish burgaxhi,dhe ortodoksa.dhe nuk kampar ne kavaje per shembull asgje nga ajo qe tregohet ne forum.
Me fjal apo me vepra ???
Tu sha e ofendu gjithe diten ne forum apo duke dal jashte ne realitet e me "luftu" keto gjera ??
Vertet mendon se ben ndonje gje ti ose ai tjetri nese vini e shani gjithe diten ne forum a?
Mbasi e merrni veten kaq patriota pse sdeli jashte virtualitetit dhe te na perzesh neve qe besojm ??? Apo keni frik ???? Nje trim qe flet gjithe diten sbesoj se duhet te kete frik ???
Krijoni Kontakt