mir ja paska bo SARKOZY
ahhahaha
POshT ferxhistave heheh LoL
hajt se veshin naj gjo tjeter tash ka ardh koha e minifundave duhet me perparu kan mbet mbrapa edhe ashtu jun kon LoL
bohet mir edhe ferexhistat mbushen men najher hoho LoL
![]()
ajo gjoja qe vejn ato nkok esht budalliku me i madh qe kam pa naiher.
hajde diskutim hajde!
Sarkozi nuk eshte i detyruar te theje ligjet laike te Frances,behet fjale per vende publike dhe jo per ndalimin total!
E njejta gja vlen edhe per ne Shqiperi e Kosove!
dikush mundohet te citoje Koranin apo Biblen,harroni qe te dy Librat kane dale nga e njejta shpelle,,,,!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
O shoke turp per juve qe krahasoni Biblen me librin fashist arabo-saud Kuranin (te cilin presim qe ne Europe te ndalohet sa me shpejt, ne te ardhmen me pranimin e realitetit edhe ne Kosove, Shqiperi e Maqedoni). Bibla nuk i lejon ato qe i lejon Kurani, as nuk i thote ato qe i thote Kurani. Urrejtja, ndarja, lufterat e 'shenjta', vrasjet e atyre qe nuk besojne etj. dhe mijera tjera te keqija, kjo s'osht cka mesohet ne Bibel. Kjo do te ishte fazhizem, e kjo gjendet ne sharian islame.
Poshte fazhizmi, lirie popullit!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 01-09-2009 mė 16:39
D'Oh!
o homeru ,mos me ve re mua ,sepse un kam ik nga shqiperia kur kam qen 10 vjeē ,dhe shkollen e kam mbaru ne itali.8 vitet e fundit kam shkuar ne shqiperi gjithsei 5 dite.shiko shkrimet tuaja ,sepse ti mbahesh ne forum per nacionalist i flakte ,dhe as gjuhen tende nuk din ta shkruash vaj medet per ta kuptuar.
Ndoshta keshtu jane duke vepruar shume te tjere ne perendim ,por ka nje ndryshim te madh ne karhasim me shqiperine e kosoven.Nese ato jane nje produkt i krishtere e tashme po i largohen asaj(gabim apo mire , koha do ta tregoje), ne, jemi nje produk islamik apo dhe ateiste komuniste, te pa pranueshem, per bashkesine europiane, dhe ne se do te braktisim dhe biblen, do te thote se nuk do te beme asnje perpjekje per tu integruar ne kete komunitet. Pra do te mbetemi dhe per nje kohe shume te gjate njerez te dores se dyte.
Femres nuk i lejohet te hyje ne xhami pa vene shamine, mbasi xhamija eshte institut fetar qe hec mbi parimet dhe ligjet e veta, dhe nuk ka raste qe ndonje femer qe refuzon te mbulohet te insistoje te hyje ne xhami si e tille, ose ta beje kete si ceshtje, kjo nuk mund te ndodhe se ne boten islame nuk mund te marish avantazh nga ligji islamik se i teri eshte i mbushur me disavantazhe per individin, ndersa ne vendet demokratike, islamiket shume lehte zemrohen dhe revoltohen po u diskutua per nonje ligj qe ndalon shamine neper institutet e arsimit. Ata e pelqejne ligjin e tyre qe ndalon shume gjera normale qi i takojne njerzimit, por nuk u pelqen kur ndonje vend demokratik u ndalon dicka te tyren. Kjo me ngjan ne hipokrizi dhe standarde te dyfishta. Islamiket nuk duhet te dalin ne protesta per te drejtat e tyre sepse ne esence ata perdorin ligjin demokratik perendimor (te cilin e percmojne) per te mbrojtur ligjin e tyre islamiko lindor i cili ne terenet e veta nuk e perfill demokracine.
Krijoni Kontakt