atehere ti qenke nje nga ata juristet e mire, meqe thua qe kjo gje thyen normat kushtetuese...
une nuk e di se cilen norme kushtetuese thyen.
pastaj cilat jane ato vlera te tjera te islamit te cilat duhen ndaluar??? jam kurioz.
atehere ti qenke nje nga ata juristet e mire, meqe thua qe kjo gje thyen normat kushtetuese...
une nuk e di se cilen norme kushtetuese thyen.
pastaj cilat jane ato vlera te tjera te islamit te cilat duhen ndaluar??? jam kurioz.
aaaaaaaaaaaaa sakuzi sakuzi sakuzi, ste pyt kush farre.
vala e madhe te perbin.
Ninxhat dojne me kqyr te tjeret, e ato si rrospia qe jane, nuk dojne kurkush me i kqyr. Po heki krejt prej France kete rod magjupesh.
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Nqoftese dojne me marr patenta makinet kto femera, e hekun mbulesen apo jo ?
Nqoftese po, po ti ndali polici a jan te gatshme tia tregoine fetyren thjeshte qe ai/aio ti verifikoin?
@ARB: shume mendim i pjekur... m'u deshen 20 minute per te kuptuar ate qe deshe te thoje. bravo.
@Gjelosh PRekaj: sipas fese nuk duhet te mbulohet fytyra. nuk ka aspak problem te identifikohen njerezit. ajo qe thua ti eshte BURKA. perdoret vetem na afganistan. informohu me mire!!!
me bejne te qesh ato qe thone qe eshte problem te identifikohen....
po nje transeksual qe ne karte te identitetit eshte mashkull dhe kur e sheh te duket si grua, e identifikoni dot??????????????????????????????????????????
si nuk eshte hedhe kurre ky problem?? po patjeter. shqiptaret tani u bene aq liberale dhe aq demokrate saqe u duket e keqe nje grua e mbuluar dhe i mire nje trans. jini pak me koherente me ato qe thoni.
te pakten une them secili te vishet si te doje. vetem te mos dale komplet lakuriq. ai eshte kufiri.
eshte mashkull dhe do vishet si grua? OK. KUJT I PLASI
eshte grua dhe te vishet me minifund? OK. KUJT I PLASI
eshte grua dhe do ve farexhe? OK. KUJT I PLASI
per disa ketu 2 te parat jane ne rregull. kurse e treta eshte gabim. bravo iu cofte!!!
Jo. Juristet e mire thash jane ata te cilet keshillojne parlamentin francez. Jo ata qe mohojne bartjen e ferexhes. Lexo sakte fjalite, qe te dihet se nuk po diskutojne nxenes te shkolles fillore.
Ato te cilat i ceka me larte si katalog. Ishin me duket kater.une nuk e di se cilen norme kushtetuese thyen.
Meso te lexosh sakte. Nuk thash se duhen ndaluar. Por UNE si person i shoh 99 % (perafersisht) te tyre si te gabueshme. Nuk sheh dallim ne mes te ketyre dy shprehjeve? Apo mos je mesuar ne familje te quash mamin moter e t'i thuash pastaj e njejta eshte.pastaj cilat jane ato vlera te tjera te islamit te cilat duhen ndaluar??? jam kurioz.
Nuk thash se shkel te drejte te individit, por thash se bie ne konflikt me norma tjera kushtetutore. Nder to me te drejtat e njeriut te tjereve. Kthehu mrapa lexo. Edhe nje gje. Tani me duket mua biseda ka kaluar ne nje nivel ne te cilin kisha propozuar per ty dhe besimtaret tjere musliman te pauzoni pak. Nuk keni kerkese ju te ju drejtojme ne juve qindra keqkuptimet qe u bini viktime cdo te dytin postim. Nuk jemi ne shkolle ketu, nuk keni kerkese te bllokoni dhe kaosizoni biseden me keqkuptimet e panumerta te postimeve qe i beni. Personalisht e kam bindjen se biseduesi "the general" eshte i informuar fare mire mbi ceshtjen qe diskutojme, njeh argumente qe e cojne biseden me tej, jane konstruktive deri tani, e them kete edhe pse nuk ndan mendimin tim, dhe te propozoj ju xhemati te lexoni me shume se sa te shkruani. I beni mire te gjitheve. Edhe vet fese tuaj.
Eshte e padyshimte qe eshte problem te identifikohen. Por na ofro se pari nje pamje te ferexheve qe te kemi te qarte se per cfare diskutojme.
Te them qe tani se dy rastet e para tua nuk jane te krahasueshme me rastin e fundit. Shpjegimi me vone. Pasi qe ke ofruar foto te ferexheve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 03-07-2009 mė 18:26
tani me trego mua! ku eshte e keqja e tyre??? pse nuk duhet te lejohen? je perseri i mendimit qe eshte antikushtetuese????????
Krijoni Kontakt