Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782

Besimtarët Katolik ofendojn Muslimanet dhe Orthodoksët Shqiptar !

Te dashur besimtar, me çfar te drejte besimtaret katolik kan guximin te shajn Zotin e vertet dhe te nxisin konflikte nderfetare, ashtu sic din ata mese miri ?

Per ke besojn keta ? A duhet dislokuar sektin katolik nga trojet shqiptare per t'evituar çdo rrezik qe i kanosët kombit Shqiptar ?

Niveli i rrezikut ka arritur kulminacionin e tij, nje njeri i cili shitet "fetar,, dhe qe punon per kishën katolike shqiptare ja se si shprehët :

Citim Postuar më parë nga Chino
    Une si kulturat ashtu edhe religjionet turko-arabe, greke dhe serbe i pshu**i ne goje. Si Allahun, si sveti Saven, Si Anastasat e Co.

*

Cfar te presim nga besimtaret qe ky "njeri" udhezon ? Paqe ? Mirësi ? Jo, kjo nuk eshte paqe, keto qe po lexoni jan deklarata lufte ! Hekuri shtypët me hekur ! Ne nuk lejojm kesi lloj ofendimesh ne porten Islamike !

Duhet dhen fund nje here e pergjithmon te çmendureve te Papes !

V per Vendeta Maska e ORIONI
    Anëtarësuar
    10-12-2003
    Vendndodhja
    Shkup-Prishtine-Ulqin-Tirane-Cameri
    Postime
    919
    Kto jane vdeksina mer lal.Vdesin nga pordha vet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    epo si duket e kan kuptuar qe po u vjen fundi

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

Te dashur besimtar, me çfar te drejte besimtaret katolik kan guximin te shajn Zotin e vertet dhe te nxisin konflikte nderfetare, ashtu sic din ata mese miri ?
    Nese ky besimtar katolik ka nxitur konflikt nderfetar me ane te pohimit qe ka thene, ju çfare jeni duke bere me kete postim dhe me kete teme? Po jepni kontributin tuaj te vyer per harmonine nderfetare? Nese po, ju pergezoj, po tregoni se toleranca fetare tek ju ka arritur shkallen maksimale.

Per ke besojn keta ? A duhet dislokuar sektin katolik nga trojet shqiptare per t'evituar çdo rrezik qe i kanosët kombit Shqiptar ?

Niveli i rrezikut ka arritur kulminacionin e tij, nje njeri i cili shitet "fetar,, dhe qe punon per kishën katolike shqiptare ja se si shprehët
    E para punes ju nuk mund te dislokoni askend nga trojet shqiptare se nuk jeni pronar te askujt. Para se te jemi katolik, mysliman, ortodoks apo.... ne jemi shqiptare dhe nga trojet tona s'ka burre nene te na "dislokoje".
    E dyta punes nese katoliket ju duken te rrezikshem atehere shmanguni prej tyre dhe e zgjidhni problemin, evitoni dhe rreziqet qe ju kanosen.
    E treta punes nese ky person "shitet fetar", ju çfare shiteni?
    E katerta punes... te jesh i krishtere katolik nuk eshte pune dhe besimtaret katolik nuk jane te punesuar sepse ne fund te muajit askush nuk merr rroge sikurse mund te bejne ca e ca... eshte thjeshte besimtare dhe mbi te gjitha eshte njeri dhe njeriu mbart ne vetvete te miren e te keqen, arsyetim te drejte dhe arsyetim te gabuar... dhe duhet gjykuar per veprimin qe ben, jo per personin qe eshte, perkatesine fetare qe ka, per rracen apo per kombin te cilit i perket. Mundohuni t'i shihni gjerat si duhet dhe jo si ju leverdisin ju.

Hekuri shtypët me hekur ! Ne nuk lejojm kesi lloj ofendimesh ne porten Islamike !
    Nese nuk doni qe te tjeret t'ju ofendojne atehere mos ofendoni as ju, nese doni qe te tjeret te respektojne fene tuaj atehere mesoni te respektoni dhe ju bindjet fetare qe kane te tjeret.

Cfar te presim nga besimtaret qe ky "njeri" udhezon ? Paqe ? Mirësi ? Jo, kjo nuk eshte paqe, keto qe po lexoni jan deklarata lufte !
    Me falni po shenimi me poshte i bere nga ju çfare deklarate eshte? PAQEJE???

Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708

Niveli i rrezikut ka arritur kulminacionin e tij, nje njeri i cili shitet "fetar,, dhe qe punon per kishën katolike shqiptare ja se si shprehët :

Cfar te presim nga besimtaret qe ky "njeri" udhezon ? Paqe ? Mirësi ? Jo, kjo nuk eshte paqe, keto qe po lexoni jan deklarata lufte ! Hekuri shtypët me hekur ! Ne nuk lejojm kesi lloj ofendimesh ne porten Islamike !

Edhe lisi me i mire mund te kete ndoj deg te thate. Duhet hequr vetem dega e thate.
    ======================
    JU NJE HAP- PUNA DY...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Cfar te presim nga besimtaret qe ky "njeri" udhezon ? Paqe ? Mirësi ? Jo, kjo nuk eshte paqe, keto qe po lexoni jan deklarata lufte ! Hekuri shtypët me hekur ! Ne nuk lejojm kesi lloj ofendimesh ne porten Islamike !-Keter fraze besoj se ke seriozisht

Ka nje ndryshim te madh, se ne ju presim plot dashuri si delja si delja e humbur, ju ne librin tuaj mesoheni qe te vrisni c'do jo besimtare ose besimtarete nje feje tjeter ti trajtoni ne nje status sekondare..Keto probleme kane dale sot me te vtemen arsye sepse pikerisht sot Shqipetaret fituan per here te pare lirine.Perjashtojme periudhen e mbretenise kur shteti i sapo formuar nuk kishte civilizimin e duhur, apo aspiratat e soteme te popullit shqipetare.Ne nuk fyejme shqipetaret mysliman, por fene percarese qe injektoi pushtuesi.Ne nuk themi te zgjidhni nje fe, por te riktheheni atje ku qete.Pa nderruar dhe emrat, pa qene i detyrueshem per nje devotshmeri si besimtare i krishtere.Boll te largojme kete besim.Faktet po tregojne se dhe ne kosove po degjeneron muslimante besimtare duke i org. ne akte terroriste,brenda dhe jashte kosoves.Raste kemi plot.Dhe une qe flas nuk jam besimtar i devoteshem, pasi me ka munguar ky edukim.Eshte e pa pranueshme te themi se urrejme muslimanet, kur pjesen me te madhe te shokeve e miqeve i kemi te ketij besimi.A nuk do te ndjehemi me te lirshem ?Rriten miqesite , pranohen martesat,fisnohemi me njeritjetrin pra unifikohemi.Ne vizionin nderkombetare , krijojme besim s po hecim ne nje rruge te devoteshme, drej vllaznimit dhe paqes aq te enderuar per kombintone.Asgje nuk eshte me detyrim.Problemi i Turqise ka mbarue, ajo ska me ndikim as per mire e as per keq te ne.Sot jemi ne te gjithe sebashku me te dy besimet dhe eshte c'do gje ne doren tone.Kurre se ka pase populli yne kete mundesi.Kur Muzaka shprehet se po humbet besime , keni humbur cdo gje , nuk e ka fjalen se nuk mund ta fitosh me ate, por nuk do te gjeni me ato gjera qe keni humbur. Ps. Ne nuk mund te gjeme breznine e krishtere te Naim Frasherit,I. Qemalit, Isa Boletinit, por dhe tendit e te tjereve muslimane ne forum.Pra ju mund te rigjeni fene, por humbet fisin.E fisi juaj mund te jem dhe une ndoshta Albo e te tjere nga te krishteret e kosoves, pra ka vend ketu per te qene te percare, per tu luftuar nga grupe xhihadiste? Per krujozitet , perpara nje jave me vjen nje burre i vjetr ne shtepi dhe me thote se une jam kusheri me ty, per nga mbiemri.Filloi te me tregonte historine e shpernguljes, por qe nuk kombinonte me te mijte , por mbiemri ishte i njete.Por ky ishte kthyer ne musliman rastesisht ne gjendjen civile (Lame Cali)Me siguri qe kete pune ja kishte bere vjerri i tij qe ishte dervish.Per mbiemer i kishte lene, Cali(calaman pasi i jati kishte pas prere kemben)Keshtu mbeta per kaq vite me tha e nuk di se cfar te bej.Ne kishen e fshatit i kemi te gjitha te shkruara breznite e fisit, e mua me tha me vjen keq qe te ndahem nga kjo dege.E kishte biseduar me femijet ne Itali por ato i kishin thene se nuk mund te rikonvertoheshin pasi ishte problemi i dokumenteve italiane.E pra cfar duhet te beje Lamja?Skam arsye me tha te vdes me nje emer dhe nje mbiemer te ndryshem nga ai qe me ka vene babai im.Ndoshta duhet te beje shtesa ne emrin dhe mbiemrine tij.Prandaj porblemi i rikonvertimit shihet si nje proces por jo si nje lufte me muslimante, por me islmin, qe nuk eshte besimi yne i pare.Dikush flet per paganet,pasi kerkon te argumentoje qendrimin ateist te tij, por kur flasim per besimin e pare presupozojme ate fe e cila futi ne nje disipline popullin e saj me te gjitha regjistrimet e mundeshme te trungut dhe gjenalogjise famijare, e per te shkuar me tej dhe te pronesise dhe ofiqeve.Pra turqia pervec te tjerave shkaterroi fiset.Tashti dhe Testimi kur merret me analizen e ADN i del e shtremet,e nuk gjen ngjashmerine me te paret e vet.Mire u ndigjofshim
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 03-09-2009 më 09:25

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    chino nuk eshte more katolik kuku ej ti r`posa krejt je palidhje fijen e lidhjes nuk e ki besom edhe e dyta qka po te intereson a eshte katolik a jo kqyre punen tande nese ki naj problem dretjohu me emrin chino e jo me "besimtari katolik"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 03-09-2009 më 10:22

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    more ky arposi sado qi asht turk ne ket tem e ka ni far te drejte

jan do ekstermista katolik ne neper forum qe sen si lejn mrapa talebanve.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ne jemi Shqiptar nuk eshte kombi yne katolik, musliman kto qeshtje jan shum personale bile qaq qe jon personale as nuk duhet me diksutu sepse eshte si per gjera private me diskutu edhe per fe poashtu edhe nuk i definon ti njerzit ky o besimtar musliman e ky o besimtar katolik thjesht feja nuk te perfaqeson posaqerisht kombin Shqiptar

Sic thot Agustin Uka nuk e kem vlla as romen e as stambollin
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 03-09-2009 më 10:27

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ti çojm ne turren e druve!

LOL

Lini budalliqet fetare se per kto fe jan vrare njerzit historikisht. As Hoxha as Papa nuk duan tja dine se kush jeni, juve per ata jeni thjesht nje numer ne nje kope me njerez te cilet ndjekin kta te dy. Ju per ata jeni ZERO.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •