Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 57
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    E ku marrin vesh fshataret e matit per legjistratura e mandate e budalliqe te tilla.
    Perderisa i kane ndaluar , tregon qe kane pase dicka qe e fshehin.

Kjo pyetje duhet ngrit , e jo pse Ai i grupit europian nuk kishte mandat e blah blah blah te tilla.
    Nqs jane thjesht thashetheme apo akuza te kota , atehere shteti shqiptar e bashke me fshataret e atij fshati , duhet ti sqarojne e ti hedhin poshte ato me kolaborim , e jo me bllokada rrugesh.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    ca flet mer kokerr injoranti.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Me mua e ke mor limbaq?
    Une opinionin tim do e shpreh , te pelqen a ste pelqen ty.

kapish?

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    kurse un po t'boj konstatim live qe je kokerr injoranti mer pederush. gjersa sdike gjona elementare per punen e Gurres. qe dmth opinionin merre fute ke veni se sje tu fol per dashurine tate per meshkujt ktu.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une e di se vetem plakat e keqija te bejne rezil , apo eshte bere e modes edhe per meshkujt andej nga ju??

bebushat lehin , e une skam nder mend te ulem ne rangun tend. Por do ishte me e mire sikur ta pastroje ate goje te nemur , se une nuk eshte trimeri te ofendosh te tjeret.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    po ti vec faktit qe je injorant, ke dhe opinion. gjo qe tbo dyfish injorant. kshu qe shif te mesosh i here gjona para se te flasesh si klysh serbi heres tjeter

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    E ku marrin vesh fshataret e matit per legjistratura e mandate e budalliqe te tilla.
    Perderisa i kane ndaluar , tregon qe kane pase dicka qe e fshehin.

Kjo pyetje duhet ngrit , e jo pse Ai i grupit europian nuk kishte mandat e blah blah blah te tilla.
    Nqs jane thjesht thashetheme apo akuza te kota , atehere shteti shqiptar e bashke me fshataret e atij fshati , duhet ti sqarojne e ti hedhin poshte ato me kolaborim , e jo me bllokada rrugesh.
    jo more fshataret e matit nuk merrkan vesht nga legjistratura e mandate po qonkan aq te zot sa te bokan transpantime organesh te qindra e qindra serbve? shum llogjik e bukur lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Gazetari amerikan i radio BBC-së 4,M.Montgomery rrëfimin për vjedhje organesh nga trupat e srbve të zënë rob e kishte bërë në vitin 2003,kurse një vit më vonë më 2004 një grup (!!!) nga UNMIK-u dhe Tribunali Ndërkombëtar për Krime Lufte në ish-jugosllavi kishin shkuar në vend të ngjarjes (në Shqipëri) dhe që nga at'herë e deri sot kurrë nuk konfirmuan zyrtarisht se ka ndodhë një gjë e tillë,pra transplantimi i organeve nga trupat e srbve të zënë rob!

Nëse gazetari amerikan Montgomery thotë se këtë rrëfim e bazon në dëshminë e dy burrave (!!!) dhe se këta dy dëshmitarët i mbronë (nuk i publikon emrat e dy dëshmitarëve) për shkak të kërcënimeve të mundshme,shtrohet pyetja pse nuk u ngritë aktakuza ndaj atyre për të cilët kan dëshmuar k'ta dy burra e të cilët i dinë emrat e "ekzekutorëve" të transplantimit të organeve trupore të srbve!?

Rrëfimi i Montgomery-t,bëhet aktual përsëri më vonë,kur carla del ponte e paraqet në librin e saj këtë rrëfim,ndërsa,dihet që carla del ponte është vrima e fundit në këtë rrëfim,sepse kjo vetëm e ka përshkruar atë që ka pohuar Montgomery!

Pra,tregimi është i Michael Montgomeryt ,i cili poashtu e aktualizon këtë tregim pa asnjë dëshmi shtesë (këtë vit 2009) dhe e paraqet këtë tregim përsëri në media (së bashku me dy korrespodentë shqiptarë të BBC nga Shqipëria) ende pa marë formën zyrtare nga Tribunali i Hagës dhe Unmiku.

At'herë,nëse nuk ka marrë formën zyrtare ky farë tregimi për t'u ngritur në aktakuzë nga Tribunali,përse duhet ardhë çdo gjashtë muaj lloj-lloj komisione nga Europa për hulumtin?

Ky komision dhe komisione të tjera le të ngritin zyrtarisht aktakuzë në Tribunalin për krime lufte kundër "ekzekutorëve" të transplantimit të organeve,ku për bazë do të kenë tregimin e Montgomeryt dhe tregimin e dëshmitarëve të tij si dhe të Srbisë!

Deri atëherë k'ta vëzhgues nuk kanë të drejtë që të shqetësojnë banorët e këtyre fshatrave duke u'a bërë shtëpit dhe tokat e tyre rrëmujë me arsyetim,se kan lexuar diku ne gazeta se këtu kan ndodhë diçka e tmerrshme!
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    kane bere shume mire qe i kane bllokuar ... eshte e drejta e tyre se jane ne shtepi te vet ...
    i derguari i keshillit te evropes ka qene pa asnje lloj mandati ....
    perderisa nuk kane pase as edhe nje cope leter nga organet hetuese shqiptare perse duhet ti linin te cenonin pronen private ...?! do te doja te shikoja se c'do bente ai zvicerani nese do ti prezantoheshin shqiptaret te dera e shtepise se tije per te bere nje kontroll .... kane shku pa asnje lloj mandati nga Prokuroria e Shqiperise ....

Ne territorin e Republikes se Shqiperise ka jurisdiksion vetem ligji Shqiptar dhe organet e saj ... pike!
    Jam plotesisht dakord me ate qe thoni.bile mos ti lejonin fare te hynin...
    Por Serbet jane mjeshtra per te hedhur akuza mbi viktimat
    Sa per Dick Marty:
    http://sc.tagesanzeiger.ch/dyn/news/schweiz/843745.htm
    Kaq mua me mjafton,me shkolle apo jo,edhe:
    http://ora-online.ch/index.php/wisse...ist-dick-marty
    dhe ne fund:
    http://www.ora-online.ch/index.php/w...ler-dick-marty
    Kush ka durim ta perktheje.
    Ky zoteria me ate injorancen time,duhet te merrem me krimet serbe ne rradhe te pare.
    Shendet.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    .kto jane pallavra serbe, krimet ata i kan kryer e tani faji iu mbetet shqiptarve..;une do i kisha perzen nga shqiperia keta horra, le te shkojne te kerkojne njehere kufomat e shqiptarve neper serbi, qe ndoshta ata vete e kane bere kete pune, pra ne duhet te akuzojmi serbet per trafike te organeve te viktimave shqiptare gje qe eshte e mundur qe e kane bere kete dhe per tu pastruar ata na akuzojne neve...parase ti akuzojmi, do thote se ata kane droje se mos po hulumtojmi ne serbi.
    Pra duhet derguar hulumtues neper serbi...
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •