Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 14-08-2009 më 13:13
Zotni mesues mos do te na mesosh se vihet drejtesia ne vend me dru?Une qe propozoj anen ligjore per njerez si ty pa tjeter jam i huaj.Duhet te kesh dru ne dore qe te jesh shqipetare.Por mos u cudit shume prej jush, nga diskutimet me jane dukur me dru ne dore dhe jo me mend ne koke.Ti dhe ato te drurit jeni Shqipetare made in Turqia, nje OMGJ e perkryer.
Ore perse ju duket cudi ju qe te kete ndodhe nje ngjarje e tille?Lufta eshte moment i cmendurise popullore.Ne lufte te gjitha ndodhin, por ketu problemi eshte se duke u shtjelluar ngjarja ne territorin shqipetare na implikon dhe ne.E pra ne nuk ishim ne lufte.E njeta gje sic ndodhi me minimin e gjiut te Vlores qe hapi konflikt me Angline.
Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 14-08-2009 më 13:14
Jo..........jo, nuk jam dakord. Bile malesori ka pritur edhe hasmin ne shtepi sepse i erdhi si mik, megjithese ishte i paftuar.
E c`del nga druri ne kete rast ? Asgje. C`ka vendosur evropa do te behet dhe nese pengohen sot nga fshataret (me te drejte), neser do te jene vete organizmat shqiptare qe do te angazhohen ne kete drejtim. Prandaj une propagandoj tolerancen ne kete drejtim....Fjala e mire zbut edhe gurin...
Une ketu flas ne interes te familjes se akuzuar... sepse po qe per shtetin shqiptar..aa.ai eshte nul
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 14-08-2009 më 13:09
Duaje te afermin tend si veten
Ata kane dashur nje dru, por nga ata drunjt me gjemba. Ku eshte pare ndonjehere te vij tjetri e te kontrolloj shtepine, pa kurrefare mandati apo leje?
Apo sepse jane perendimore ti leme te bredhin si te duan? S'ban vaki kjo pune
Ajo ka bere shume mire qe u ka treguar hurin por ka bere shum keq qe nuk e ka perdorur.
Mbasi ta hante nji dru dhembeve ai shalgjati ftyr saldum, i sojit edepsez qe kerkon per opingat e sheros ne p te arushes, ne gurre te madhe, atehere do isha i kenaqur.
Po ca lesh transplantesh te jene bere ne Gurre te madhe?
Une e di terrenin e atij fshati
Po a nuk i patë fshataret e shkrete se si zgurdullonin syte, kur i pyeste gazetarja per pallavra transplantesh, ata s'dinin ta shqiptonin kete fjale...baaaahhh si skam nji grusht te fort tja fus ktij mali qe me rrin si matuf i heshtur perpara e nuk flet, nuk tregon, cka pare nga marrezite e ketij njerezimi te cmendur.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
jo mer zotni .... Evropi (ruspia) duhet ta marri vesh se ne administrimin e Drejtesise gjerat jane te QARTA .... SHUME TE QARTA .... nqse nuk ke as edhe i cope leter, sikur edhe "leter bakalli" te jete, ti nuk ke as edhe nje pike te drejte te dhunosh pronen private te nje shteti sovran .... eshte pikerisht kjo qe ata predikojne prej vitesh Shqiperise .... edhe me presione biles ...
dhe a e din se cila eshte gjeja me interesante e kesaj historie ...??!! qe praktikisht Shqiperise i ka ardhe dita qe te kapi me dru ne dore ato evropian qe e krujne me teper se c'duhet ...
ti qe qenke per tolerancen shko pyeti i here ato evropianet a te lejne me hy ne shtepi te tyre pse te dashka b***a ty me be nje kontroll mbasi te kesh lexuar nje artikull te Del Pontes ne gazete ...?! shko ... shko!! se ndoshta si minimum do lajmerojne policine duke i thene se nje albanez kerkon te vjedhe ne shtepi .... shko shko ...! mos ngurro..!!
pastaj nqse ti nuk ndihesh i sigurte ne Shqiperi se shteti nuk ekzistonka per ty te keshilloj ti besh kerkese ambasades te rruga elbasanit se te japin strehim politik ... shko shko .... mos ki frike ....
Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 14-08-2009 më 15:39
"They will not control us, We will be victorious"
Dakord me gjithcka!
Postimi ishte per faktin se si duhej te sillej familja e dhunuar pa te drejte, duke qene pragmatiste, mishi te piqet dhe helli te mos digjet, se po te ndodhte dicka kush do t`i perkrahte pastaj. Sepse druri sjell drurin, e....... Domethene postimi ishte ne kuptimin thjesht njerezor, ne kuptimin se si mund te dilej nga kjo gjendej pa humbje.
Se fakti qe gjithkush po hesht (shteti) d.m.th. se ajo nuk ka perkrahje ne kete rast. E.......si mendon ti, te perballet e vetme dhe te shtoje fatkeqesite qe edhe keshtu jane te shumta?
Po! Mund t`i drejtohet organeve perkatese te evropes, sic u trajtua nga dikush me lart, te ngreje zerin per te kerkuar te drejtat e veta. Mund te organizohen demonstrime paqesore ne mbrojtje te kesaj familjeje, etj....,sepse nuk dihet se ku fle lepuri.
Duaje te afermin tend si veten
jo mor djale i mire .... shteti Shqiptar atyre evropianeve ia ka refuzuar nje leje te tille .... se edhe gazetat, pak dite perpara se ato te shkonin vetem ne Mat, e dhane lajmin qe Ministri i Drejtesise dhe Prokuroria Shqiptare ia kane refuzuar ate qe kane kerkuar ata .... pastaj mos ki frike, se shteti nuk i ka lene banoret e asaj shtepie vetem ....
"They will not control us, We will be victorious"
Antimafia
- Komisioni hetues Europian nuk ka ardh me gjet gjurmet mbas 10 vitesh por ME MARRE PERSHKRIM DETAJOR nga kjo shtepi dhe a perputhet kjo me thenien e "deshmitareve"
- Sa per aftesine e mjeksise shqiptare ata e njohin shume mire ashtu sic njohin mire edhe vleren e pares (me t,cilen munesh me ble gjithcka)
E shoh qe shume jeni prekur per ceshtjen administrative( me leje pa leje)sepse natyrisht ne shqipetaret jemi mesuar te jemi korrekt me ligjet!!!!!Kam ndegjuar dhe disa komente ne shtyp e ne media, por kurre nje argument teknik per te kundershtuar akuzen.Flasin per tradita per zakone te shqipetareve, per mikpritjen, mardheniet e tyre me hasmin, por keto nuk jane argumente teknike.
Krijoni Kontakt