Rexhina nuk po te hedh krenarine une poshte ty dhe as qe kam ndermend ta bej nje gje te tille, por ka qe jane fanatike dhe duan te marin shqiptare, ashtu sic dua une per shembull por me duket se tahshe po ashtu qe nuk jam as kundra atyre personave qe marin te huajRAendesi ka qe te jete dashuria mbi te gjitha.. por une kam thene qe mua me pelqen te mar shqiptar kaq as ofendova njeri as gjykova njeri, dhe nese ti ke mare te huaj dhe je mire me te shume mire, se shof shume te arsyeshme tju vesh shume rendesi mendimit qe mund te kene te tjeret apo jo?
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
lol sikur ta dija kete sdo martohesha kurre
jo jo Uerda nuk e morra si ofendim faktin qe the dua te marr vec shqiptare, skam pse te ndihem e ofenduar per nje gje te tille pasi cdo njeri ka preferencat e tyre, un u ndieva e ofenduar qe the qe sjan krenare qe jan shqiptare (tepakten keshtu e morra un, por ti nuk e kishe me te keqe ma ha mendjaRexhina nuk po te hedh krenarine une poshte ty dhe as qe kam ndermend ta bej nje gje te tille, por ka qe jane fanatike dhe duan te marin shqiptare, ashtu sic dua une per shembull por me duket se tahshe po ashtu qe nuk jam as kundra atyre personave qe marin te huaj RAendesi ka qe te jete dashuria mbi te gjitha.. por une kam thene qe mua me pelqen te mar shqiptar kaq as ofendova njeri as gjykova njeri, dhe nese ti ke mare te huaj dhe je mire me te shume mire, se shof shume te arsyeshme tju vesh shume rendesi mendimit qe mund te kene te tjeret apo jo?)...thjesht kam lexuar shume njerez qe thone budalleqe te tilla qe ata qe marrin nje te huaj sduhet ta konsiderojn veten shqiptare, dhe me irritojn postime te tilla
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Jo nuk kam pse te them dicka te tille dhe me vjen keq qe e kuptovbe ne ate menyre, mbase kam faj dhe une se mund te jem shprehur keq, por mua nuk me takon te gjykoj askend per njeriun e jetes qe do zgjedhe... rendesi ka thashe dhe njehere qe ta doje asgje tjeter, sepse paragjykimet jane te shumta.... ti te jesh mire me personin qe do tetjerat nuk kane rendesi![]()
Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.
o kokkatrori. kur e ke ndermend me e marr nje ti, se me fillu me zgjedh vonohet koha. merre i shqiptare or daj, edhe shtroje si ta dojn zogu i qefit ty.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Shkrim i bukur dhe shume domethenes. Bravo, kjo gje e mban gjalle identitetin e shqiptareve jashteshtetit.
Eshte e veshtire te pershtatesh me te huajt. Ata kane mentalitet dhe kulture tjeter.
Te martohesh me nje te huaj nuk do te thote qe nuk je shqiptar/e por do te thote qe lind femije gjys shqiptare, dhe ne shqiptaret, gjysmat e cereket si kena qef. Ne i duam te plote lol
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
ha ha ha
Avash ore avash se nuk u liru, kush te shan nga nana?
Ne fakt ka dicka te vertet ne kete mes. Sa e hedhin sh.rr.en perpjete disa femra shqipo te ardhura nga mocalet, eshte me te ik truni por gjithsesi eshte nje kontigjent qe nuk eshte aq i keq qe mund te perpunohet.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Aaa une pa e zgjedh nuk e le![]()
Shqiptare mor Vella dhe te shenume nditen e marteses qe do mi beje tre kolopuca Shqipo Junior !!!
Mos .... e hengri e para
Bub, ja futi ene te dytes (mocalistes) ky Floriri
Po cfare ben o Vella se kush i mban ato tani ...., ja qe tani pu djeg dhe spo u mbahet ...
Ika une, po dal, perballuni vete me Kucedrat e Mocaleve![]()
Krijoni Kontakt