Pershendetje,
jam i ri ne kete Forum dhe kerkoj falje nese bej ndonje gabim.
Me quajne Abren, jetoj ne "Jashte" dhe sapo jam zhgenjyer thelle nga nje vajze shqiptare (woow dhe bile "me familje te mire" si i thone).
Do lidhem perseri dhe jame ne dileme. Ne lidhje serioze (Martese & 4 femije & 1 qen dhe ndoshta edhe mace ne rast se qeni eshte dakort) - eshte me mire te kerkosh (dhe ti japesh rendesi ) nje vajze shqiptare apo mund te krijosh familje edhe me Semiramaia-Laura Muller ... ??
Jam ca i lashte dhe mbaj mend qe para "Demokracise" kishte ca rregulla te tjera loje .. Kam provuar lidhje dhe njohje dhe dhe edhe ... si atehere dhe ketehere (ketehere te huaja) dhe them se kam ca pervoje por ama nuk kuptoj me ..
Vertet vajzat tona jane bere .. "Europiane" ?? Apo kane qene dhe ne nuk e dinim se c'do te thote "Europiane" ??
Per vajazat tona nuk e kam fjalen per Miss Rendesia BMW Babi & Dashnor Droga (kerkoj falje ndaj Miss-it ne fjale - nuk e kam personalisht) por per ato qe jane rritur ne familje te vjetra dhe tradicionale Shqiptare.
Me intereson shume edhe si e shohin vajzat vete (te sotmet dhe te motmet) kete teme.
Ah meqe ra fjala - nese ndonje nga vajzat e sotme do te lidhet me nje djale Simpatik, Solo, me Mercedes Benz, me Lavatrice & Televizor ne shtepi .... une mund ta ndihmoj. Te jete e veshur lehte, me floke te lyera dhe te mbaje gjithmone gjok- dreq, koken lart (dikur thoshin qe te tilla jane ... kalli bosh - por sot me duket se keto e cajne jeten me gjok - epo dreq - koke e kam fjalen).
Pak shaka seksiste nuk mund te mungoje ne kete Teme ;-)
Ju pershendes dhe jam shume kureshtar per mendimin Tuaj,
Abreni
Krijoni Kontakt