Close
Faqja 0 prej 22 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 220
    i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237

Post Lidhjet serioze, me shqiptar(e) apo tė huaj?

Pershendetje,

jam i ri ne kete Forum dhe kerkoj falje nese bej ndonje gabim.

Me quajne Abren, jetoj ne "Jashte" dhe sapo jam zhgenjyer thelle nga nje vajze shqiptare (woow dhe bile "me familje te mire" si i thone).

Do lidhem perseri dhe jame ne dileme. Ne lidhje serioze (Martese & 4 femije & 1 qen dhe ndoshta edhe mace ne rast se qeni eshte dakort) - eshte me mire te kerkosh (dhe ti japesh rendesi ) nje vajze shqiptare apo mund te krijosh familje edhe me Semiramaia-Laura Muller ... ??

Jam ca i lashte dhe mbaj mend qe para "Demokracise" kishte ca rregulla te tjera loje .. Kam provuar lidhje dhe njohje dhe dhe edhe ... si atehere dhe ketehere (ketehere te huaja) dhe them se kam ca pervoje por ama nuk kuptoj me ..
    Vertet vajzat tona jane bere .. "Europiane" ?? Apo kane qene dhe ne nuk e dinim se c'do te thote "Europiane" ??
    Per vajazat tona nuk e kam fjalen per Miss Rendesia BMW Babi & Dashnor Droga (kerkoj falje ndaj Miss-it ne fjale - nuk e kam personalisht) por per ato qe jane rritur ne familje te vjetra dhe tradicionale Shqiptare.

Me intereson shume edhe si e shohin vajzat vete (te sotmet dhe te motmet) kete teme.

Ah meqe ra fjala - nese ndonje nga vajzat e sotme do te lidhet me nje djale Simpatik, Solo, me Mercedes Benz, me Lavatrice & Televizor ne shtepi .... une mund ta ndihmoj. Te jete e veshur lehte, me floke te lyera dhe te mbaje gjithmone gjok- dreq, koken lart (dikur thoshin qe te tilla jane ... kalli bosh - por sot me duket se keto e cajne jeten me gjok - epo dreq - koke e kam fjalen).
    Pak shaka seksiste nuk mund te mungoje ne kete Teme ;-)

Ju pershendes dhe jam shume kureshtar per mendimin Tuaj,
    Abreni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga KokeKatrori : 19-06-2009 mė 13:39 Arsyeja: gabim shkrimi

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

jam i ri ne kete Forum dhe kerkoj falje nese bej ndonje gabim.

Me quajne Abren, jetoj ne "Jashte" dhe sapo jam zhgenjyer thelle nga nje vajze shqiptare (woow dhe bile "me familje te mire" si i thone).

Do lidhem perseri dhe jame ne dileme. Ne lidhje serioze (Martese & 4 femije & 1 qen dhe ndoshta edhe mace ne rast se qeni eshte dakort) - eshte me mire te kerkosh (dhe ti japesh rendesi ) nje vajze shqiptare apo mund te krijosh familje edhe me Semiramaia-Laura Muller ... ??

Jam ca i lashte dhe mbaj mend qe para "Demokracise" kishte ca rregulla te tjera loje .. Kam provuar lidhje dhe njohje dhe dhe edhe ... si atehere dhe ketehere (ketehere te huaja) dhe them se kam ca pervoje por ama nuk kuptoj me ..
    Vertet vajzat tona jane bere .. "Europiane" ?? Apo kane qene dhe ne nuk e dinim se c'do te thote "Europiane" ??
    Per vajazat tona nuk e kam fjalen per Miss Rendesia BMW Babi & Dashnor Droga (kerkoj falje ndaj Miss-it ne fjale - nuk e kam personalisht) por per ato qe jane rritur ne familje te vjetra dhe tradicionale Shqiptare.

Me intereson shume edhe si e shohin vajzat vete (te sotmet dhe te motmet) kete teme.

Ah meqe ra fjala - nese ndonje nga vajzat e sotme do te lidhet me nje djale Simpatik, Solo, me Mercedes Benz, me Lavatrice & Televizor ne shtepi .... une mund ta ndihmoj. Te jete e veshur lehte, me floke te lyera dhe te mbaje gjithmone gjok- dreq, koken lart (dikur thoshin qe te tilla jane ... kalli bosh - por sot me duket se keto e cajne jeten me gjok - epo dreq - koke e kam fjalen).

Abreni
    Pershendetje,
    Une nuk jam vajze dhe me fal nese nuk te kuptoj shume mire.
    Ajo qe une personalisht besoj per veten time eshte qe panvaresisht nga zhgenjimet nje vajze Shqiptare do te ishte zgjedhja me e mire.
    Per detyrimin qe ndiej si Shqiptar ndaj familjes sime, miqeve, paraardhesve te mi, kombit, pasardhesve dashte Zoti do te zgjidhja nje vajze Shqiptare. Ka shume gjera qe mund te me bejne te zgjedh ndryshe por nqs do te kem mundesi te "zgjedh" kete do te bej, nuk gjykoj asnje qe mendon ndryshe dhe vepron ndryshe per mua sa vjen edhe me shume me rritet kjo deshire.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga EdiR Lexo Postimin
    Pershendetje,
    Une nuk jam vajze dhe me fal nese nuk te kuptoj shume mire.
    Ajo qe une personalisht besoj per veten time eshte qe panvaresisht nga zhgenjimet nje vajze Shqiptare do te ishte zgjedhja me e mire.
    Per detyrimin qe ndiej si Shqiptar ndaj familjes sime, miqeve, paraardhesve te mi, kombit, pasardhesve dashte Zoti do te zgjidhja nje vajze Shqiptare. Ka shume gjera qe mund te me bejne te zgjedh ndryshe por nqs do te kem mundesi te "zgjedh" kete do te bej, nuk gjykoj asnje qe mendon ndryshe dhe vepron ndryshe per mua sa vjen edhe me shume me rritet kjo deshire.
    Plotesisht dakort.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga KokeKatrori Lexo Postimin
    Pershendetje,

Abreni
    Po frigorifer ke ti kokesquare, se sikur se ndesha te pasuria jote e patundshme?
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e ardis
    Anėtarėsuar
    12-02-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    211
    o shoku me dukesh pak kontradiktor ne shprehjet tuaja ,po si i ri qe je te kuptojme

si vajzat shqiptare nuk gjen ne bote ,i ke per gjithcka ,po dhe ne qunat nuk ngelemi pas

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Je zhgenjyer nga nje vajze, edhe kjo te jepka te drejten te flasesh ne pergjithesi per te gjitha femrat? Cudi!
    Sa per temen, kto gjera u ndodhin vetem atyre qe skan aftesi ne te tilla gjera, se jo te gjith kemi BMW-ra e Mercedeza, ama jemi te afte te komunikojme edhe te krijojme lidhje me femra, kshu qe ajo BMW e Mercedezi vlen vetem per ate femer qe shet trupin me lek ne ndonje PUB.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Ej Vellezer,

edhe une si Ju Shqiptar e bir Shqiptari jam dhe do mbetem !!!!
    @Edir : Po vella - si Ty mendoja edhe une disa vjet me pare - i lutesha Perendise per nje vjaze Shqiptare !!
    E njoha dhe nepermjet saj edhe shume shoqe te saj, dhe vajza te tjera (sepse kisha kohe qe kisha humbur kontaktet me vajzat Shqiptare dhe nuk i kisha vene re ndryshimet qe kishin ndodhur. Sot vazhdoj te mendoj si Ty por jo me nota aq te theksuara dhe bile ndoshta ndoshta me nota te zbehta.
    Te uroj fat te mire dhe nje vajze te mire Shqiptare !!!

@Dea_07 : Moter Dea, te them te drejten kam jo vetem Frigorifer por edhe nje furre pjekje qe ze pluhur ne qejf te saj ne kuzhinen time ... Por nuk doja te mburresha qe ne postimin e pare :-D Per nga pasuria te tund themelet une - nuk ka shaka :-)))

@Ardis : Vella Ardis, nuk te kundershtoj, por them se kane ndryshuar shume shume shume !! Ne kohen time te lashte vajzat as duhan nuk pinin kurse sot kercet mielli sikur te behej byreku buze Lanes ... Nejse ndoshta gabohem. Faleminderit per komentin tend.

@Apollyon : Vella Apollyon - me ke keqekuptuar. Nuk flas per Miss BMW - e kam thene kete !!
    "Sa per temen, kto gjera u ndodhin vetem atyre qe skan aftesi ne te tilla gjera, se jo te gjith kemi BMW-ra e Mercedeza, ama jemi te afte te komunikojme edhe te krijojme lidhje me femra" - ketu them se je nxituar sepse nuk me njeh dhe them se nuk meritoj kete koment. Gjithsesi faleminderit per mendimin tend.

Une Shqiperine e "atehereshme" e njoh shume shume mire !!! Me trembin vajzat e sotme ne kuptimin se nen petkun e "Demokracise" kane bere per mendimin tim nje hap te mire drejt humbjes se traditave dhe vlerave (tamam ato vlera per te cilat flisni te gjithe Ju dhe qe i quaja te vetekuptueshme edhe une !!!)
    A eshte rritur perqindja (ose numri) i ndarjeve ne kohet e "reja" ne Shqiperi ?? A quhet akoma turp te ndahesh apo te tradhetosh ne Shqiperi ?? Nese ketu jane pergjigjet "Po" dhe "Jo"(per te dyten) d.m.th qe kam te drejte. Te tera vajzat nuk i fus ne nje thes !!!

Pa le pastaj cfare gjej ca revista Shqiptare qe na shtypin e na llustrojne e na ilustrojne nga idotizmat dhe funderrinat e kesat bote. Ketu une shoh paralelizma me degjenerimin perendimor ... Ne horizont jane te degjeneruarat perendimore ... por, Por qe kane eksperience shume te gjate ne degjenerimin e tyre dhe kane arritur edhe te kene ca rregulla brenda degjenerimit !! P.sh mos ju fut dikujt nese eshte ne nje lidhje. Ose, nuk te tradhetoj por te them ne sy : nuk dua te te shoh me, plackat do te ti hedh une nga ballkoni.

Nejse, une se dua te di mendimin tuaj pa shkruajta ketu.

Mirepres cdo mendim prej jush. Faleminderit,
    Abreni

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Ne rast Serioz - me mire Vajze Shqiptare apo ...

ne rast serjoz ate qe te do zemra...
    nuk jan te gjith goca njisoj more ka sa te duash qe dun lekun etj por ka shume me shume goca shume te mira dhe te thjeshta....mos jeton dhe ti gje ne Angli qe paskemi nom te keq anjen.....nuk edija qe cunat shqiptar mendojn kaq negativ per vajzat shqiptare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tironcja_BLN : 19-06-2009 mė 17:10

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Benz, lavatrice e tv ??? mmmmmm!
    s'paske mar vesh te rejat, tani po nuk pate shtepi nuk te do me njeri

Po mire, ta mar vesh une, aq i madh paska qen ky zhgenjimi saqe qenke ven direkt ne kerkim... hahaha!!
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    @Tironcja_BLN : shume i drejte gjykimi Yt moter. Thjesht me duket sikur "aso kohe" mjafton te mbyllje syte dhe hidhje doren dhe me 99% siguri gjeje nje vajze te mire dhe te thjeshte.
    Jo nuk jam ne Angli.

@xLindax : Moter Linda, te them te drejten u zhgenjeva aq sa nuk doja te jetoja me (eshte vertete keshtu !! Por skisha rruge tjeter, kam prinder, duhet).
    Kur me kane pyetur ne te tilla raste u kam dhene keshillen e vetme te duhur : Po eshte funderrine, harroje dhe gjej sa me shpejt nje vajze te mire dhe te denje .... Ndoshta gabohem ..
    Shtepi ... hm, po shtepi me qira quhet ?? Ose psh qe me Ate te pabesen kisha bere gati cdo gje per te blere nje ?? Quhet kjo :-)) ??

Faqja 0 prej 22 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •