Close
Faqja 20 prej 22 FillimFillim ... 101819202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 220
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    cpune ka ketu krenaria per tu qen shqiptare? morre shqiptar dhe tu "rrit" krenaria ty keshtu? Sipas ty ata qe marrin nje te huaj nuk qenkan krenar qe jan shqiptare?
    Rexhina, te te vij zor nga vetja qe je martuar me dike qe do dhe te do dhe je e denuar me tradheti ndaj atdheut. lol

i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    cpune ka ketu krenaria per tu qen shqiptare? morre shqiptar dhe tu "rrit" krenaria ty keshtu? Sipas ty ata qe marrin nje te huaj nuk qenkan krenar qe jan shqiptare?
    Rexhina nuk po te hedh krenarine une poshte ty dhe as qe kam ndermend ta bej nje gje te tille, por ka qe jane fanatike dhe duan te marin shqiptare, ashtu sic dua une per shembull por me duket se tahshe po ashtu qe nuk jam as kundra atyre personave qe marin te huaj RAendesi ka qe te jete dashuria mbi te gjitha.. por une kam thene qe mua me pelqen te mar shqiptar kaq as ofendova njeri as gjykova njeri, dhe nese ti ke mare te huaj dhe je mire me te shume mire, se shof shume te arsyeshme tju vesh shume rendesi mendimit qe mund te kene te tjeret apo jo?
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Rexhina, te te vij zor nga vetja qe je martuar me dike qe do dhe te do dhe je e denuar me tradheti ndaj atdheut. lol
    lol sikur ta dija kete sdo martohesha kurre

Rexhina nuk po te hedh krenarine une poshte ty dhe as qe kam ndermend ta bej nje gje te tille, por ka qe jane fanatike dhe duan te marin shqiptare, ashtu sic dua une per shembull por me duket se tahshe po ashtu qe nuk jam as kundra atyre personave qe marin te huaj RAendesi ka qe te jete dashuria mbi te gjitha.. por une kam thene qe mua me pelqen te mar shqiptar kaq as ofendova njeri as gjykova njeri, dhe nese ti ke mare te huaj dhe je mire me te shume mire, se shof shume te arsyeshme tju vesh shume rendesi mendimit qe mund te kene te tjeret apo jo?
    jo jo Uerda nuk e morra si ofendim faktin qe the dua te marr vec shqiptare, skam pse te ndihem e ofenduar per nje gje te tille pasi cdo njeri ka preferencat e tyre, un u ndieva e ofenduar qe the qe sjan krenare qe jan shqiptare (tepakten keshtu e morra un, por ti nuk e kishe me te keqe ma ha mendja )...thjesht kam lexuar shume njerez qe thone budalleqe te tilla qe ata qe marrin nje te huaj sduhet ta konsiderojn veten shqiptare, dhe me irritojn postime te tilla
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    por une kam thene qe mua me pelqen te marr shqiptar kaq as ofendova njeri as gjykova njeri, dhe nese ti ke mare te huaj dhe je mire me te shume mire, se shof shume te arsyeshme tju vesh shume rendesi mendimit qe mund te kene te tjeret apo jo?
    Shqiptar merre Moter Uarda dhe as mos u genje fare nga rrymat dhe degezimet. Edhe pse sot ska garanci sepse shume gjera kane ndryshuar ... Shqiptari eshte i yti, eshte pjese e kultures tende. Hallall ta befte Zoti, Moter. Respekt per ekulibrin ne mendim

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    lol sikur ta dija kete sdo martohesha kurre

jo jo Uerda nuk e morra si ofendim faktin qe the dua te marr vec shqiptare, skam pse te ndihem e ofenduar per nje gje te tille pasi cdo njeri ka preferencat e tyre, un u ndieva e ofenduar qe the qe sjan krenare qe jan shqiptare (tepakten keshtu e morra un, por ti nuk e kishe me te keqe ma ha mendja )...thjesht kam lexuar shume njerez qe thone budalleqe te tilla qe ata qe marrin nje te huaj sduhet ta konsiderojn veten shqiptare, dhe me irritojn postime te tilla
    Jo nuk kam pse te them dicka te tille dhe me vjen keq qe e kuptovbe ne ate menyre, mbase kam faj dhe une se mund te jem shprehur keq, por mua nuk me takon te gjykoj askend per njeriun e jetes qe do zgjedhe... rendesi ka thashe dhe njehere qe ta doje asgje tjeter, sepse paragjykimet jane te shumta.... ti te jesh mire me personin qe do tetjerat nuk kane rendesi
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Erando
    Anėtarėsuar
    19-07-2004
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    865
    o kokkatrori. kur e ke ndermend me e marr nje ti, se me fillu me zgjedh vonohet koha. merre i shqiptare or daj, edhe shtroje si ta dojn zogu i qefit ty.
    HISTORY HOLDS
    for the time to come and share.

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga Uarda-1 Lexo Postimin
    Kokekatrori une jam perfundimisht si per cunat po ashtu dhe per gocat qe te marin shqiptare, se jo per gje po kemi te njejten tradite te njejten kulture te njajtat vlera, jemi pak me ndryshe nga perendimoret ( kjo vlen per ata qe e quajne veten "Krenar qe jam shqiptar") sepse per ata te shume evropianizuarit hmmm mund tethem qe se kane dhe shume problem qe te marin vajza apo cuna te huaj....Gjithsesi kete nuk ethem se jam kundra atyre qe marin te huaj ( nuk dua te behem raciste spese nuk jam e tille) por e them vetem per te qene brenda ne kulturen dhe traditen tone.
    Se di po une per vete du ta mar shqiptar se jo per gje po me pelqejne patriotet e mi
    Shkrim i bukur dhe shume domethenes. Bravo, kjo gje e mban gjalle identitetin e shqiptareve jashteshtetit.

Eshte e veshtire te pershtatesh me te huajt. Ata kane mentalitet dhe kulture tjeter.

Te martohesh me nje te huaj nuk do te thote qe nuk je shqiptar/e por do te thote qe lind femije gjys shqiptare, dhe ne shqiptaret, gjysmat e cereket si kena qef. Ne i duam te plote lol
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga shkafane Lexo Postimin
    vallahi si jan bo sot ,shkon mi i flol nje shquptarje me u prezantu te shane nga nena ,,pa kultur fare..prandaj jemi mrapa bote??
    ha ha ha
    Avash ore avash se nuk u liru, kush te shan nga nana?

Ne fakt ka dicka te vertet ne kete mes. Sa e hedhin sh.rr.en perpjete disa femra shqipo te ardhura nga mocalet, eshte me te ik truni por gjithsesi eshte nje kontigjent qe nuk eshte aq i keq qe mund te perpunohet.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    Citim Postuar mė parė nga FLORIRI Lexo Postimin
    ha ha ha
    Avash ore avash se nuk u liru, kush te shan nga nana?

Ne fakt ka dicka te vertet ne kete mes. Sa e hedhin sh.rr.en perpjete disa femra shqipo te ardhura nga mocalet, eshte me te ik truni por gjithsesi eshte nje kontigjent qe nuk eshte aq i keq qe mund te perpunohet.
    He se fundi i tyre dihet po ashtu : Mbyten me sh..ren e tyre... keshtu eshte kur e hedh shume perpjete

i/e regjistruar Maska e KokeKatrori
    Anėtarėsuar
    18-06-2009
    Vendndodhja
    perballe Malit
    Postime
    237
    Citim Postuar mė parė nga padrilla Lexo Postimin
    o kokkatrori. kur e ke ndermend me e marr nje ti, se me fillu me zgjedh vonohet koha. merre i shqiptare or daj, edhe shtroje si ta dojn zogu i qefit ty.
    Aaa une pa e zgjedh nuk e le
    Shqiptare mor Vella dhe te shenume nditen e marteses qe do mi beje tre kolopuca Shqipo Junior !!!
    Te martohesh me nje te huaj nuk do te thote qe nuk je shqiptar/e por do te thote qe lind femije gjys shqiptare, dhe ne shqiptaret, gjysmat e cereket si kena qef. Ne i duam te plote lol
    Mos .... e hengri e para
    Sa e hedhin sh.rr.en perpjete disa femra shqipo te ardhura nga mocalet, eshte me te ik truni
    Bub, ja futi ene te dytes (mocalistes) ky Floriri
    Po cfare ben o Vella se kush i mban ato tani ...., ja qe tani pu djeg dhe spo u mbahet ...

Ika une, po dal, perballuni vete me Kucedrat e Mocaleve

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Letersia Shqiptare
    Nga new-man nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  4. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •