Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga episode Lexo Postimin
    une mendoj qe keto Bolla marramendese, jane produkt i varrezave masive qe jane ende nen dhe!!
    Waaa kjo qenka per tu bo film ... shum e hatashme sikur t'jet e vertet =S
    D'Oh!

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anëtarësuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    As piton dhe as anakonde mer. Cne piton dhe anakonde ne Kosove (apo ballkan)? Mund te jete dhe ndonje gjarper i ikur nga ndonje kopesht zoologjik dhe nese eshte keshtu sdo e kete te gjate te jetoje ne klimen e Kosoves (madje pa patur nevoje fare te pritet per dimrin). Bolla qe kemi ne si gjarper arrin madhesi te tilla po nuk eshte agresiv si gjarper.
    PO ti ca je ka flet, a nuk je ka sheh a.. Ka bolla jashtezakonisht te medha ne Kosove edhe ne veri te Shqiperise.
    dhe qe thua mund te jet i ikur nga ndonje kopsh Zoo... nuk eshte e vertet , nuk ka ne ket rajon keso kopshte zoologjike, por , per keto bolla, po flitet shume ne Ks.
    UNDERGRAUND

Di te lexosh shqip ti apo e do me te rrokezuar cdo fjale? Kush po thote qe ska bolla? Thashe qe nuk eshte anakonda (apo me keq akoma, piton). Plasi syte, nga shkrimi i meparshem qe bera:

Citim Postuar më parë nga Darius
    ...Bolla qe kemi ne si gjarper arrin madhesi te tilla po nuk eshte agresiv si gjarper.

UNDERGRAUND Maska e episode
    Anëtarësuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    ateher cka te duket, ty ...., qe din te lexosh e shohesh???!
    UNDERGRAUND

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    As piton dhe as anakonde mer. Cne piton dhe anakonde ne Kosove (apo ballkan)? Mund te jete dhe ndonje gjarper i ikur nga ndonje kopesht zoologjik dhe nese eshte keshtu sdo e kete te gjate te jetoje ne klimen e Kosoves (madje pa patur nevoje fare te pritet per dimrin). Bolla qe kemi ne si gjarper arrin madhesi te tilla po nuk eshte agresiv si gjarper.
    Mund te arrije bolla deri ne 7 metra? Atehere bolle do jete, por un skisha degjuar qe nje bolle mund te kape nje madhesi te tille. Di qe jan te medhaja, po jo te arrije ne 7 metra.. Qenkan te frikshme bollat.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ne fshatin Ballaban, komunta e Besianes, nje Gjarper i llojit Bollë, ka frikesuar banoret e keti fshati. Ky Lloj gjarpri llogaritet te jet i madhesis deri ne 7 metra.
    Existimin e ketij gjarperi e kan konfirmuar edhe KFORi.

Banoret e ketij fshati jan te frikesuar dhe ndjehen te pasigurt qe te qendrojn ne kete fshat.

http://www.youtube.com/watch?v=1Wuso...layer_embedded

Futu ne GOOGLE dhe shkruaj BIG SNAKE dhe ja ku e ke foton e atij gjarperit qe thuhet se eshte pa ne Kosove.

My silence doesn't mean I am gone!

Citim Postuar më parë nga episode Lexo Postimin
    ateher cka te duket, ty ...., qe din te lexosh e shohesh???!
    Bolle o Loni bolle. Akoma se more vesh?

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush e verteton se behet fjal per ne Kosove ketu ne kto pamje?

me i vra a jo ..kto specie te rralla.. kte ta vendosi profesorati i shkencave te natyres.. se universitetit te prishtines..

Gjelosh..

per cilen zone te ka treguar gjyshja per keto lloj gjarperijsh?

temhaps..thx per kto infomacione interesante..!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Nga kjo bolla u inspirua Sala kur propozoi ligjin e byca-byca-bitha madhe?

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    Ky Siper e Boni Lomsh Temen

Nqs Se ky gjarper ekziston vertet ne Kosove eshte shume e cuditshme se si ka arritur ate madhesi.
    Dihet qe ne Bote ka krijesa qe ne nuk i kemi pare akoma dhe kto jane me mijera qe jetojn ne vende te fshehta apo thellesi ujore te ndryshme qe njeriu nuk i ka eksploruar.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •