Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    UNDERGRAUND Maska e episode
    Anëtarësuar
    30-06-2008
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    50
    Citim:
    Postuar më parë nga episode
    ateher cka te duket, ty ...., qe din te lexosh e shohesh???!

Bolle o Loni bolle. Akoma se more vesh?
    D, mos i nderoo postimet her e citon Apollyon pastaj e nderron me mua.... une nuk kam konfuzion, aspak, ta ktheva me ironi se ashtu e meritove.sepse ti nuk eke te kjart se cfar jane sakt.
    UNDERGRAUND

Mbreme ne CSI: Miami ishte nje episode qe jepte nje gjarper te tille qe doli nga dritarja dhe mbyti nje vajze qe po flinte prane pishines. Po sipas filmit, e kishin sjelle ne USA nga Amerika e Jugut, dhe keta lloj gjarprinjsh perdoren shume per te futur droge. Not that I am giving you any ideas, he te keqen.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Davius: Futu ne GOOGLE dhe shkruaj BIG SNAKE dhe ja ku e ke foton e atij gjarperit qe thuhet se eshte pa ne Kosove.
    Mire bere qe solle keto foto me kete madhesi, mirpo ne kohen kur eshte hap kjo teme, kam kerkuar foto te kesaj natyre mirpo nuk e gjeja dotë.

Darius
    Jo mer se duhet te jete piton Anakonda thote...se nga doli anakonda ne Kosove ate nje zot e di. Me siguri qe do kete ndonje rrjedhje sekrete nentokesore te Amazones qe kalon dhe nga Kosova
    E di si eshte puna ne Kosove, kur shofin nje gjarper te madhesis se pazakont, menjeher thojn Anakond, ndoshta ka ndikuar Filmi prej 3 pjeseve te Anakondes

------------

Sezona e Gjarperinjeve

Ndoshta ka ndikuar qe kete vit ka mbajtur Mot me shi dhe i nxeht (tamam klimë ekuatoriale) dhe kesisoj te kete shtim te pranis se Gjarperinjeve neper hapsira te gjelbruara.

Une dola nje dite per Piknik ne fundjave ne nje bjeshk te Kosoves dhe rruges derisa ecja takoja lloj lloj gjarperinje, kryesisht te kesaj madhesie, tash paramendojeni keta te dalin ne rruge, mirpo qka mundet me pas ne thellesi te bjeshkes, Sigurisht ata Paterfamilasit e tyre, jan me te shtyer ne pesh>>>
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 02-08-2009 më 14:32
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Edhe un nje dite po beja xhiro e cte shoh..

LOL

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Kto hardhucat e vegjel qe postoj Fisniku i bajme pshesh, puna eshte se mos shkojne e marrin baba gjarprin e madh si perforcim pastaj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 02-08-2009 më 14:44
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Mund te arrije bolla deri ne 7 metra? Atehere bolle do jete, por un skisha degjuar qe nje bolle mund te kape nje madhesi te tille. Di qe jan te medhaja, po jo te arrije ne 7 metra.. Qenkan te frikshme bollat.
    Jan të frikshme dhe aspak të rrezikshme. Nuk ke pse të trembesh, po të shikosh në bregun e Durrësit ke disa njerëz me Bolla nëpër krahë që nxjerrin në foto për 500 lekë. Do thojë ndonjëri i kanë zbutur apo i kanë hequr helmin, helm nuk kanë dhe zvaranikët janë specie që mund ti hipnotizojnë njerëz të veçant.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe un nje dite po beja xhiro e cte shoh..

LOL

Lol e paske Zbut mire, si ia bere kete ? me Dialog sigurisht apo gjete noj intervenc
    Homer Kto hardhucat e vegjel qe postoj Fisniku i bajme pshesh, puna eshte se mos shkojne e marrin baba gjarprin e madh si perforcim pastaj
    Te mos harrojm se nje Gjarper i nje madhesie te tille, mund te jete goxha i rrezikshem nese karakterizohet me helmin e tij, dhe ky gjarper qe eshte ne foto kishte madhesin rreth 1.50 cm.

Shembull ne nje rajon te Malit te zi existojn disa gjarperinje qe emertohen edhe si Gjerperinje Fluturues, mirpo edhe pse nuk jan te medhenje mirpo rrezikun qe mund ta shkaktojn keta gjarperinje eshte vdekjeprures. Bile keta gjarperinje qe gjenden ne Mal te zi (nuk e di sakt vendin)paten shqetesuar turistet jo pak.

Ja keta gjarperinje jan qe quhen Fly Snake

Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 02-08-2009 më 14:55
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Lol e paske Zbut mire, si ia bere kete ? me Dialog sigurisht apo gjete noj intervenc

Te mos harrojm se nje Gjarper i nje madhesie te tille, mund te jete goxha i rrezikshem nese karakterizohet me helmin e tij, dhe ky gjarper qe eshte ne foto kishte madhesin rreth 1.50 cm.

Shembull ne nje rajon te Malit te zi existojn disa gjarperinje qe emertohen edhe si Gjerperinje Fluturues, mirpo edhe pse nuk jan te medhenje mirpo rrezikun qe mund ta shkaktojn keta gjarperinje eshte vdekjeprures. Bile keta gjarperinje qe gjenden ne Mal te zi (nuk e di sakt vendin)paten shqetesuar turistet jo pak.

Ja keta gjarperinje jan qe quhen Flying Snake

Fly Snake - këtu nga Fshati im i thon "Gjarpër Shigjet", ku rrezikun më të madh dhe më të prekurit janë shoferat e kamionëve që kalojnë nëpër pyje etj.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    Citim Postuar më parë nga episode Lexo Postimin
    QE SHIKOJENI SE A ESHT RREZIK, MOS ME U KONTROLLU

http://www.youtube.com/watch?v=IQbiyfJVr4I&NR=1
    ooo vlla qka ke puna e ksaj um ka tranu hahahhahahah ohhh kuku bre
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •