Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 158
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Shum jom gzova per ket lajm Qyfyre tepër diçka pom vjen mir qe policia dhe mardheniet me Ameriken jan shum te mira ska dyshim aty!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kurse ti mashtrohesh me defrime dhe argetime ?!!
    Jo mo vlla, ka nga ata qe defrehen duke hudh godina edhe autobuze plot me njeres ne ajer.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Tipi është arrestuar me dyshimin se është përgatitur për vepra terroriste. Do të gjykohet dhe nëse dëshmohet se është fajtor - do ta marrë dënimin gjegjës sipas ligjit amerikan. Kaq.

!
    Ne nuk jemi më të zgjuar se ata që e kanë arrestuar këtë grup.
    Nese nuk jem me te zgjuar perse nuk ndryshon identitetin fetare qe ato kane 20 vjet qe po ta propogandojne?

Po të ishin fajtorë të gjithë shqiptarët siç po bluajnë disa këtu, atëherë përse nuk erdhën t'i arrestojë të gjithë shqiptarët?! Nëse qenkan fajtorë shqiptarët muslimanë, përse të gjithë janë të lirë e pa akuza për terrorizëm?
    kjo pyetje eshte ne nivelin e nje analfabeti ne sensin negativ.Je i rrezikshem per shoqerine pasi me nje nivel te tille, krijon polaritet,mbushesh me ambicje per te tjeret, qe bejne perpara e integrohen, regullojne ne njefare menyre cilesine e jetes, e keshtu rrisin dashurine mes njeri tjeterit, ndersa ti, fryhesh nga diferenca e mbushesh me ligesi nga prapambetja e dogma me te cilen te ushen ai qe bene se te do, por me gishtin ne by...Nese je i ri hap librat e meso, ndigjo me me mencurit dhe ndrysho, shtroju punes me ndere, e mos u genje me rryshfete te mjekerrosheve. Jeta nukkalohet me rryshfete por me para te pasterta.Them keshtu se kam vene re qe ti je nje prototip i viktimave.Ti dallon nga besimtaret muslimane qe shkojne pas kesaj feje ne menyre te ndershme.Shpetoje veten sa s'eshte vone, se po holle nje firme per xhihadin, shpejt do te na mungosh ne forum.

.
    Mezi prisni të pështyni e të vjellni mbi popullin tuaj! Amerika merret me individin, e ju e hidhni në kosh krejt popullin
    Po te jene ne nivelin tend ato merren me individin, por faktet po tregojne se ato kane kohe qe merren me komunitetet e ketij religioni.Ti me duket se je ne autobuz, kur ato thojne se shqiperia dhe bosnja do te presin.Ato presin te ndryshosh ti e jo anesti te cilit ti i ve epitetin e srbit apo grekut.By.tha jote na qenka shqipetare.Po kosovaret tuaj qe jane progresiste, cfar jane per ty?Apo dhe ato jane serb.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Anesti_55 : 31-07-2009 më 13:06

Duhet te behemi katolik te gjithe them une, qe te na pranoje Europa. Besojme nuk besojme, qofshim te cfare do feje, te behemi 100% katolike, dhe direkt ne Europe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Tek forumi islamik gjen shume Hysen Sherifa

Thjesht per dokumentacion po sjell literaturen qe prodhon Hysen Sherifat dhe dibranet e Maqedonise .

Ja lloji i thirrjeve per te rekrutuar muxhaidina taleban shqiptar :

Subhanallah...

Njerëz sikur ne ..!

Kishin një jetë sikur tonën...

Dhe shtëpi si shtëpit tona

Kishin Djem dhe Vajza

Baballarë dhe Nëna...!

Disa prej tyre ishin në univerzitete ku garonin për të marr diplomat më të larta në lëmit e shkencave ...

Disa nga ata kishin BIZNESE që punonin me ta dhe shpresonin në rritjen e tij...

Por ata kur dëgjuan
    "HAJA ALEL XHIHAD -Ejani në Xhihad "E lanë dunjan pas shpine...!
    E gjuha e tyre sikur thotë:" Allahu i ka nxitur per dalje te vjetrit, te rinjet, atyre qe u vjen lufta e vehstir dhe atyre qe u vjen e leht..! ".

Ahhh... Sa i bukur është Xhihadi në rrugën e Allahut ...

(Pasi te tregon video me xhihadista , vazhdon )

Por unë nuk të gjeta në këtë shirit !
    Ku je ti vëllai im ?
    Përse nuk je prej atyre që i don Allahu dhe e duan Atë ?Përse nuk po kryen Farzin e Obliguar ? të Xhihadit ?!!Përse ''All-llahu urrejtur ngritjen tënde''؟
    A je që logjikon o vëlla ..?
    Përse ''All-llahu nuk e pëlqeu (e urren) ngritjen tënde...?
    Vërtet Fjalë e fuqishme e ka perdorur Allahu per te pershkruar ti...?
    Allahun URREN Që ti të dalish në Xhihad ...
    Mjerim ...
    Allahu të ka përshkruar prej atyre që nuk meriton të bësh xhihad, deri në shkallën e urrejtjes !
    ... O Allah ...
    Popull
    që I DON DHE E DUAN
    ALLAHUN.
    DHE
    Dhe të tjer që Allahu ka urrejtur të bëjne xhihad në rrugën e Tij ...!

Ti Çfarë po bënë ?
    A të janë pluhosur këmbët e tua në Rrug të Allahut
    A je sprovuar me burgim apo robërim në rrugë të Allahut ?

Ku je ti

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem kuroi varfërin dhe llojet e sprovimeve
    Kurse ti mashtrohesh me defrime dhe argetime ?!!

Per me teper ketu

Ja edhe rezultatet vetem me nje teme forumi :
    allahu debil,genjen xhihadistet,ju thot qe ka shtepi publike ne xhenet,per çdo xhihadist 72 virgjeresha,dhe virgjeresha lesht

allahu gabel

amin

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Duhet te behemi katolik te gjithe them une, qe te na pranoje Europa. Besojme nuk besojme, qofshim te cfare do feje, te behemi 100% katolike, dhe direkt ne Europe.
    Yes ashtu them dhe un

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nese nuk jem me te zgjuar perse nuk ndryshon identitetin fetare qe ato kane 20 vjet qe po ta propogandojne?

kjo pyetje eshte ne nivelin e nje analfabeti ne sensin negativ.Je i rrezikshem per shoqerine pasi me nje nivel te tille, krijon polaritet,mbushesh me ambicje per te tjeret, qe bejne perpara e integrohen, regullojne ne njefare menyre cilesine e jetes, e keshtu rrisin dashurine mes njeri tjeterit, ndersa ti, fryhesh nga diferenca e mbushesh me ligesi nga prapambetja e dogma me te cilen te ushen ai qe bene se te do, por me gishtin ne by...Nese je i ri hap librat e meso, ndigjo me me mencurit dhe ndrysho, shtroju punes me ndere, e mos u genje me rryshfete te mjekerrosheve. Jeta nukkalohet me rryshfete por me para te pasterta.Them keshtu se kam vene re qe ti je nje prototip i viktimave.Ti dallon nga besimtaret muslimane qe shkojne pas kesaj feje ne menyre te ndershme.Shpetoje veten sa s'eshte vone, se po holle nje firme per xhihadin, shpejt do te na mungosh ne forum.

.
    Po te jene ne nivelin tend ato merren me individin, por faktet po tregojne se ato kane kohe qe merren me komunitetet e ketij religioni.Ti me duket se je ne autobuz, kur ato thojne se shqiperia dhe bosnja do te presin.Ato presin te ndryshosh ti e jo anesti te cilit ti i ve epitetin e srbit apo grekut.By.tha jote na qenka shqipetare.Po kosovaret tuaj qe jane progresiste, cfar jane per ty?Apo dhe ato jane serb.
    O lopë,

shko mbytu dikund mor pijanec se përveç të vjellave, asgjë të logjikshme nuk ke shkruar! Shkavell i ndyrë! Maniak!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Bah kur u ben edhe kto injorant dreqi terrorista. Knej kane fat se jane anej e me gjithe te mirat e knej bejne akte te tilla. Sa keq ndahen ndonjehere fatet e gjerat, por kjo eshte jeta e kur u ndan kto na ran
    La vita è bella...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Kam ngelë që ti t'më tregosh si ta kem avatarin unë. Ik mor debill, baju!
    Ej o arab i flliqt, po qe per te fyer di te fyej dhe une me mire se ty ndoshta,do beje mire te diskutoje njeri, nese zihesh ngushte nga ato qe te thon te tjeret, me mir se te ofendosh,eshte ti vesh gishtin kokes, dhe te behesh Shqiptar, se per arab skemi nevoj, kan dal demode, asnjeri nuk i do, ORE ME GJITH MEND si ka mundesi qe nuk i do asnjeri keto plera.

Nje keshille per ty;

Ai qe te do te miren te korrigjon e te keshillon, qe mos te bihesh viktim, kurse ai qe si ndien, thjeshte te mban hiso dhe ather kure nuk je ne rrug te mire.

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin

.

Pa me thuaj Anesti se qka ndryshon ti nga nje musliman,thjesht per kuriorzitet.
    Ndoshta ti e ke ne gjak veq kriminalitetin korrupsionin drogen prostitucionin
    dhe ti aspak nuk e ke ne qef fen, ndoshta ky eshte ndryshimi nese jo me fal , na trego.
    Pse po folni kur nuk e dini se si ka vepruar njeri, ndoshta ai ka qen i paguar pse ju nuk do ta benit nje gje te till per miliona ??? Ateher qfar ben Mafia Shqiptare ne Amerik??? Lufton kunder Serbit??
    Po mafia Shqiptare ne Itali, po ne France qe qdoo dite Tv me duket se vetem per Shqiptar flet.
    Ah po harrova keta i shesin edhe motrat e veta per pak pare, e jo te bejn ndonje sulm terrorist.
    Mos e shfryni mllefin sa her te ju vjen doresh se nu kjeni aspak ma te mire , per mos me then edhe ma keq.
    Pra Anesti "ata" po na thojn qe te dyve te ndryshojm e jo vetem mua.
    Ndaj me degjo dhe fillo e ndrysho qe nga ketu,madje me ndihmo edhe mua per shume gjera te ndryshoj, po ama jo per fen.
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •