Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 158
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Mjaft me budallalliqe dhe sidomos me epitete jo serb e grek apo me keq. Dhe sidomos me perfshirje te moderatoreve ne konfliktet tuaja personale se do fluturoni nga forumi dhe sdo shkelni me ketu. Nuk ka nevoje ky forum as per esktremista fetar dhe as per njerez qe ne vend te trurit kane nje kokerr bizele. Perqendrohuni ne teme dhe reflektoni per ate qe ka rendesi per ne si popull, nami per elementa terrorrist, qofshin keta te Kosoves, Maqedonise apo Shqiperise.
    Moderatorët janë ata që po veprojnë në mënyrë të njëanshme dhe po fshijnë gjithçka që nuk përshtatet me "politikën e redaksisë". S'është për t'u çuditur, kështu ka qenë ky forum dhe kështu ngelet, ata që moderojnë ashtu siç moderojnë janë pajtuar me rregullat e lojës së pistë.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kjo duhet tju shqetesoje dhe jo justifikime fetare se nuk pine uje. Ska agjitacion, ska propagande, ska keqdashje, ska konspiraci. Ekziston vetem nje fakt i thjeshte: Nje shqiptar eshte perfshire ne perpjekje per akte terrorriste (menderisht apo fizikisht) ndaj Amerikes ne token Amerikane. Me thjesht dhe qarte ska ku te shkoje !!!
    E para e punës, unë në asnjë moment nuk e kam mbrojtur as këtë të dyshuarin, e as ndonjë tjetër. Ai është arrestuar, do të gjykohet e do të dënohet nëse dëshmohet se është fajtor. Kaq. Çfarë ka këtu për t'u shtuar?! Ore, amerikani thotë "i dyshuar për përgatitje të akteve terroriste" e jo thoni "terrorist". Ka dallim, jaran, ka dallim. Po u vërtetuan akuzat, ishalla e mbajnë përjetë në burg, s'ka ç'më dhimbset dikush i cili me vetëdije të plotë e ka zgjedhur rrugën dhe mënyrën më të gabuar për ta "ndihmuar" Islamin.

Ajo që më shqetëson është sulmi që i bëhet gjithë komunitetit musliman për shkak të një individi. Ore, a çdo vrasës katolik e bën komunitetin katolik vrasës?! A çdo kriminel ortodoks e bën komunitetin ortodoks kriminel?! Çfarë logjike është kjo?! Për çfarë arsye i jeni sulur çdo muslimani shqiptar?! A jeni çmendur a çfarë dreqi ju ka mbi në bark?!

Po mundoheni ta shfrytëzoni rastin e këtij të arrestuar shqiptar për të hedhur helm e vrer kundër të gjithë shqiptarëve muslimanë, kundër çdo gjëje islamike. Po mundoheni që nëpërmes këtij rasti sporadik t'i shpallni të gjithë shqiptarët muslimanë si terroristë. Kjo është lojë perfide, lojë mashtruese dhe jo të gjithë bijnë në kurthe të tilla. Represioni juaj shihet edhe në atë që po i fshini mendimet e muslimanëve, ndonjëherë me të drejtë të tensionuar e të irituar nga fakti se përtej çfarëdo mase të tolerueshme jeni duke atakuar shqiptarët muslimanë duke i quajtur me lloj-lloj emrash nënçmues.

Kështu që zotrote, mos u shtir se gjoja nuk din se çfarë po ndodh këtu kur vetë je pjesë e kësaj propagande të pështirë. Për aq kohë sa dikush do t'i përkrah këto thirrje të urrejtjes dhe të linçimit, do të ngelet anti-shqiptar, dorë e zgjatur e armiqve tanë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 01-08-2009 më 15:21
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Moderatorët janë ata që po veprojnë në mënyrë të njëanshme dhe po fshijnë gjithçka që nuk përshtatet me "politikën e redaksisë". S'është për t'u çuditur, kështu ka qenë ky forum dhe kështu ngelet, ata që moderojnë ashtu siç moderojnë janë pajtuar me rregullat e lojës së pistë.
    Te fola qarte me duket. Sme interesojne percatjet as te tuat dhe as te njeriu tjeter. Moderatoret fshijne cdo gje qe eshte ne kundershtim me rregullat. Politika e redaksise eshte qe te kete nje komunikim normal, pa ofendime dhe sharje ndaj njeri tjetrit. Dhe sidomos mos lejohen ekstremiza fetare. Nese ste pelqen forumi, shko e gjej ndonje tjeter nga ata me ngjyre gjelbert qe te pershtat me shume ne shije dhe bindje. Ketu te pritet rruga ty dhe te tjereve si ty.

E mbylla ketu kete diskutim.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    prite ne pak e kur te vij ushtria islamike e forumit me fisnikun, pejanin e injejti ne krye ta akuzojn FBI Per shpifje lol
    heeeeeeeeee derjanso ja ku te erdhi ky fisnik stundent truthari,lexoje ca ka shkrujt

kta taleban me morra duhen bo sapun mer,guantanamo nuk ishte gje fare

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Shikojeni pak edhe ato gjera qe nuk shihen ne TV dhe ato qe nuk degjohen ne Radio!? Edhe pse personalisht nuk perkrahi asnje lloj akti "terrorist" qe behen ne menyrat e deri tanishme me bomba dhe vetevrasje.

Mirpo duhet ta dijm nje gje dhe ajo eshte se existojn mjete stagmatike shtetrore sa qe e bejn punen ashtu sa qe te bejn si thojn populli: "Mos e patqsh bishtin ta ngjesin".

Duke u nisur nga fakti i rastit para ketij te fundit ku u arrestuan disa per terrorizem nder ta edhe dis shqiptar nga meaqedonia, se kinse kan dashur te hyjn ne nje baze ushtarake amerikane.

Thuhet se nje Agjend i FBIs i shendrruar ne nje civil te rrejshem, dhe i bere dhe pershtatur si nje besimtar Musliman eshte shoqeruar me keta viktima (qe tashme gjenden ne burg) dhe tere kohen i ka folur per Xhihad dhe lufte kunder Amerikes (d.m.th ky agjend i FBIs) dhe duke pare qe keta qe tashme jan ne burg, kishin qen disa besimtar te devotshem(dhe normal qe ne Islam xhihadi eshte pjes e besimit)kan ra ne kurth te presionit psikik te ketij agjendi te FBIs te kamufluar si nje besimtar i devotshem Musliman, ku duke i cytur gjithnje keta besimtar ka arritur deri ne at mase sa qe te i bind vertet te bejn keto akte sa qe ne momentin kur kan filluar te pergaditen per sulm, ky agjendi i kamufluar i FBIs i ka kapur ne flagranc dhe keshtu me gjith ato prova kan mjaftuar qe edhe te arrestohen dhe te futen ne burg per Terrorizem dhe tash jan ne burg te perjetshem.

Mirpo ajo qe me se shumti dhemb eshte fakti se iu eshte Bere nje Mashtrim ketyre, duke shhfrytezuar mjete prej me te poshtrave deri ne at mase sa qe vete e ben nje terrorist dhe pastaj e akuzon per terrorizem. Ky eshte nje akt classic Konspiracioni Amerikan, ku agjetet sekret dhe oraganizatat sekrete Amerikane si CIA dhe FBI jan ne gjendje te bejn qdo gje vetem e vetem per te realizuar projekte politike te tilla.

Andaj une duke marr si analogji kete rast, besoj fuqishem se ka ndodhur e njejta gje edhe me keta qe tashme jan kapur.

Muslimanet duhet te ruhen, se me kend flasin dhe diskutojn sidomos ata persona qe nuk i njofin me pare dhe qe flasin per extremizem qe ne fjalet e para, sepse mund te perfundojn si te gjithe ata qe kan perfunduar me keto etiketime fallse dhe qe gjenden tash ne burg per terrorista.
    ça derdellis ti mer matuf,legen,jevg i qelbur,nga e gjete ti kte konspiracion amerikan??????????ku i bazon kto qe thua!!!!!!!!!!!!!

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Si Agjenti Zvicerran u be Musliman??

Nje agjent shtetror ne Zvicerr ishte trajnuar dhe pergaditur qe te kryej disa sherbime sekrete, qe ne nje Xhami ne Zvicerr te hyj dhe te kamuflohet si Musliman dhe te studjoj/hetoj qdo veprim te Besimtareve te asaj Xhamie ne Zvicerr me qellim qe te hulumtoj se qfar mentaliteti kan keta besimtar, qe kishe mos po verejn ndonje shenje "Terrorizmi" tek keta besimtar te kesaj Xhamie. Dhe ky agjent kaloi disa kohe, me qellim te vetem qe te kryente punen e tij prej Agenti qe edhe ishte trajnuar per ta bere kete pune nga shteti. Agjenti ne fjal duke kaluar nje kohe dhe duke i kryer te gjitha ato veprime qe i kryenin te gjithe besimtaret Musliman te asaj Xhamie dhe duke kaluar nje kohe te konsiderushme ne Xhami, duke falur 5 kohe te namazit(edhe pse fallso)dhe pas kesaj kohe fillon ta ndjej nje afersi shpirterore ndaj Islamit, dhe duke pare ne Besimtaret e asaj Xhamie se Terrorizmi eshte diqka e huaj dhe se eshte vetem nje genjeshter e sajuar, dhe poashtu duke e verejtur disiplinen dhe besimin e sinqert qe kishin keta besimar ne obligimet ndaj Zotit u bind se realiteti ishte krejt ndryshe,se si ai kishte ndegjuar me pare per Islamin, dhe tash ky Agjenti po e kupton realitetin e Islamit dhe pas kesaj , ky agjenti e braktis punen e agjentit dhe fillon njemendesisht te kryej obligimet si nje besimtar i vertet dhe qfar bene ky agjenti, pershkak te tradhtis qe i beri shtetit ne kete mission,eshte detyruar te largohet nga Zvicrra dhe thuhet tash qe ka ikur ne Franc dhe atje jeton .

Ky Agjent pasi ka pranuar Islamin ka deklaruar se sa e sa Musliman qe shiten si Besimtar gjenden neper Xhami vetem e vetem per te kryer keto missione sekrete, sa qe ky agjent kishte deklaruar se ka edhe shqiptar qe i njifte edhe me emra qe kryejn keto sherbime sekrete.

Sinqerisht Muslimanet jan te luftuar ne qdo menyre sa qe vetem per ti futur ne burg nuk kursejn as menyre per ti realizuar keto qellime.
    Tja u thysh eshtrat eshte pak,por ju cjapermuter keni te drejte se llapni shume ne Perendim.
    S'keni faj ju...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Agjentin e kan korruptu me 72 virgjereshat lol
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Injoranca ka vetem nje ilac.
    Shkollimin
    Sa per ato forumet islamike duket qe si kan bere shqiptaret.
    Po na zene frymen kta jevgjitet duan te na trazojne me veten e vet plerat.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Injoranca e ka ilacin, po budallalleku jo.

Ky tipi mund te jete edhe viktime. Po u futen ne loje sherbimet sekrete harrojeni qe te jeni te sigurte per fajesine/pafajesine. Me keq akoma kur mendon qe sherbimet sekrete nuk e perdorin shpesh rrugen e gjykates.
    Por qe jane trupshplare keta "myslimonat".....(si te cdo feje ne fakt po keta e kane mendjen "xhihad").
    -

Me kujtohet koha kur serbi i denonte shqiptaret per nacionalizem e iridentizem.

Ishte hall i madh te ishe shqiptar.

Hyp se te vrava, zdryp se te preva.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 01-08-2009 më 18:05

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Po ti si myslyman , amerikanin po e krahason me serb , kurse xhihadistet me shqiptar

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •