Gjyshi nuk e beson. I shkreti gjysh. Nuk ka si ta kuptoje. Gjyshi eshte me i ri me mend se nipi. Ceshtje brezash.
Ka dy grupe, madje te kunderta, nga te cilet mund te dalin keta kokepaguret :
1. Grupi i praktikuesve fanatike. Keta zbatojne fill e per pe, dhe ne menyre te rrepte, zakonet arabike te ritit fetar. Falje, rroba, mbajtje te trupit, ecje, gjithcka.
2. Grupi i horrave. Keta, edhe pse nuk falen rregullisht apo pijne alkol, i bashkon nje urrejtje, kryesisht politike, ndaj cifuteve dhe amerikaneve, dhe me gjere. (Kujtoni ketu 19 horrat e 11 shtatorit).
_________
Nder shqiptare, mund te gjesh vetem ne grupin e pare. Dmth tek praktikuesit fanatike. Tek te dytet, nuk kemi. Urrejtja ndaj Amerikes dhe Izraelit qe mund te ekzistoje tek ndonje horr, nuk eshte e ndare nga praktikimi i fese, keshtu qe une mendoj se nuk do te kemi ndonjehere ndonje terrorist te tipit 11 shtator (edhe pijanec edhe pilot avioni per kulla).
Por ajo qe kemi (dhe do te kemi) eshte ketu ne grupin e pare : nje tufe trushpelaresh qe jane fetarizuar kohet e fundit, duke perqafuar gjithcka arabe dhe mos me keq (sektin wahabit). Shkurt, ku te shihni kesi mjekrroshesh te veshur me carcafe dhe sandale me rripa, dijeni se eshte nje kandidat i mundshem per pelcitje.
E thene me qarte, terrorizmi shqiptar eshte me i dukshem se askund tjeter ne bote. Pe mjekrrosh ? Skedoje, ndiqe, gjurmoje, dhe aty fle lepuri. Kurse kendej nga vendet e tjera, sigurimet e fshehta kane pune dhe me ndonje horr qe lahet e rruhet si pellumb, shkon ne disko dhe pi vodke sa te duash, dhe te nesermen te le dopje gjashten ne dore, dmth nje bombe fotllaqe qe t'i ben hundet pershesh.
mezi presin serbet e vobekt ta kthjne kte lajm ne youtube video tani...
nejse ky djali kishte nje familje te mire, gjynaf qe ky po i neperkemb paksa emerin e mire te tyre.
Cudi qe te perbetuarit fetare te forumit paskan rene squke (pervec dy deficenteve qe po na mbajne me gallate me komentet e tyre). Une nuk habitem fare. Ato komente e ekstremizma qe kemi lexuar vazhdimisht ketu ne forum nuk jane as te rastesishme dhe as te rralla. Majde nuk do habitesha edhe sikur te lexoja emra te tjere ne te ardhmen. Ca do mbjellesh, do korresh. (Pavaresisht se ne rastin konkret korrja do jete sapuni ne burg)...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kure keto gjera juan paralajmeruar ne postime te ndryshme, nga anetar te respektuar,per fat te keq jan injoruar nga padija,sot po dalin ne pah,ato qe jan parapare,dmth nuk qenkam gabuar fare ne postimet e bera koh me pare, se keto lloj tipash do na shkaterrojn kombin.
Ahhhha Darius dhe cfare sapuni thuaj,sterrrrr te zi.Atje te kalbet, dhe ndoshta ven mend keta, qe pergatiten per te tilla gjera.
Tipi është arrestuar me dyshimin se është përgatitur për vepra terroriste. Do të gjykohet dhe nëse dëshmohet se është fajtor - do ta marrë dënimin gjegjës sipas ligjit amerikan. Kaq.
Ne nuk jemi më të zgjuar se ata që e kanë arrestuar këtë grup. Po të ishin fajtorë të gjithë shqiptarët siç po bluajnë disa këtu, atëherë përse nuk erdhën t'i arrestojë të gjithë shqiptarët?! Nëse qenkan fajtorë shqiptarët muslimanë, përse të gjithë janë të lirë e pa akuza për terrorizëm? Çfarë faji kolektiv mund të marrë populli shqiptar apo një pjesë e konsiderueshme e tij, nëse dikujt i është tekur t'i bashkangjitet një celule terroriste? Nuk e akuzoi drejtësia amerikane popullin shqiptar të cilësdo fe, qoftë në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi apo diasporë. Jo, e akuzon individin dhe rrethin e ngushtë të bashkëpunëtorëve të tij për të cilët ka dyshime të bazuara se janë marrë me veprimtari të kundërligjshme. Nuk e akuzoi gjyshin e tij, gruan e tij, familjen e tij. Nuk e akuzoi asnjë shqiptar tjetër të Kosovës. Nuk e akuzoi asnjë musliman tjetër shqiptar.
Prandaj, përse bëheni "më katolik se Papa" dhe na lodhni me akuza ndaj shqiptarëve të Kosovës, shqiptarëve muslimanë apo edhe akuza ndaj gjilanasve (lol)?! Boll mo, na keni lodhë me teoritë tuaja me arabë, turq, talebanë, gabelë, afrikanë e pjata fluturuese. Jeni bërë tepër bajatë e patetikë. Nuk lini rast pa shfrytëzuar për qëllimet e tuaja të liga të etiketimit të shqiptarëve muslimanë me gjithfarë emrash përbuzës. Mezi prisni të pështyni e të vjellni mbi popullin tuaj! Amerika merret me individin, e ju e hidhni në kosh krejt popullin. Patriozitëm se jo mahi!
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 30-07-2009 më 16:59
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Nuk e di pse kapeni për një gjë të vogël...
Indvidi nuk Pëfraqëson Islamin.
Individi nuk Përfaqëson Krishterizmin.
Islami Përfaqëson Vetveten.
Krishterizmit Përfaqëson Vetveten.
Aq më pak një si ai që nuk di asgjë në lidhje më Islam.Indvidi nuk Pëfraqëson Islamin.
Edhe të paktën ky këtu nuk është edhe Musliman ndoshta. Së pari duhet të shikoni se çfarë do të thotë Musliman, më pas akuzoni dhe shtrembëroni.
Me Rrespekt : ILMGAP
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Po ti arab je,dhe e din ti pse?Joooo OK PO TA THEM UNE
;;;;
1° Avtari jot flet me shume se gjithcka
2°meqnese je pushtuar shpirterisht nga arabt,je pushtuar teresisht si qenie, se nuk llogjikon ti me por i ben gjerat ne baz te fes qe ti ndihesh krenar, dmth je arab se ate kultur perdor, dhe mos me thuaj jo se te ze lmat sa her te duash.
Ndryshuar për herë të fundit nga sulioti : 30-07-2009 më 17:08
Krijoni Kontakt