Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 158
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Po ti arab je,dhe e din ti pse?Joooo OK PO TA THEM UNE
    ;;;;
    1° Avtari jot flet me shume se gjithcka
    2°meqnese je pushtuar shpirterisht nga arabt,je pushtuar teresisht si qenie, se nuk llogjikon ti me por i ben gjerat ne baz te fes qe ti ndihesh krenar, dmth je arab se ate kultur perdor, dhe mos me thuaj jo se te ze lmat sa her te duash.

Shih mos e ke gripin e derrit, se po flet përçart...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    shiu asht SHqiptar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Le ta perdhunojne zezaket ne burg kte mjekerpalamin e felliqur terrorist tani,hajt mu ne p.idh te kurves shkofte...kta plehra shke.rdhata po na nxjerrin namin e keq neper bote,njesoj me libianet,tunizinet dhe egjiptianet.

Ta kisha une ne dore kte by.thshkerdhymin taleban ja rripja lekuren me brisk.

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    me vjen keq por duhet te jete stupid perderisa e kan brainwash kta sumcallmet ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-07-2009
    Postime
    391
    Po pse pak vet ke ktu ne forum brain wash nga kta sumcallmet mjekerpalam.nja dy i ke tek kjo teme njeher.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    shiu asht SHqiptar.
    Po te ishte shqiptar ne avtarin do kishte shkruajtur(shqiptar krenar)
    Kure do ju mbushet mendja juve se feja qe predikon dikush, eshte njekohesisht dhe identiet, dhe mos me thuaj jo se proven e ke ketu ne tem,ja cfare te ben feja, te nderron, te ben te urresh dhe vellzrit e tu(ata qe te lidh gjaku jo feja)te ben te luftosh dhe kundra kombit, se keshtu eshte kjo pune, nese i ben luft Amerikes do te thot se i ke ber varrin vete vetes si SHQIPTAR.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Kure do ju mbushet mendja juve se feja qe predikon dikush, eshte njekohesisht dhe identiet, dhe mos me thuaj jo se proven e ke ketu ne tem,ja cfare te ben feja, te nderron, te ben te urresh dhe vellzrit e tu(ata qe te lidh gjaku jo feja)te ben te luftosh dhe kundra kombit, se keshtu eshte kjo pune, nese i ben luft Amerikes do te thot se i ke ber varrin vete vetes si SHQIPTAR.
    Ka ksi raste mirpo Shqiptaret e duan Ameriken apo si eshte thenja ta duam shqiperine si Shqiperia Ameriken edhe kto jon raste normal qe ndodhin si e shpjegon ti qe shumica e tyne dha gjak per ameriken a?

We love USA

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Kam ngelë që ti t'më tregosh si ta kem avatarin unë. Ik mor debill, baju!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ok pra masi e doni qaq shum Amerikën pse nuk ja urut pamvarsin kur e qela perveq dove? edhe pse spo hapni naj teme Amerikano-dashëse...sepse edhe un e dua Amerikën edhe gjithmon jam ne gadishmeri per mborjtje te saj dhe e konsideroj Mikun me te madh te Shqiptareve.

ILMGAP,toni007 e do te tjere vetem ketyre hallall ju koft qe keni postu at ditë!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga siegfried Lexo Postimin
    Po pse pak vet ke ktu ne forum brain wash nga kta sumcallmet mjekerpalam.nja dy i ke tek kjo teme njeher.
    Mu 4 me kan kap syte
    D'Oh!

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •