Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 154
    Po shoh ketu shume reagime pozitive,por edhe disa qe perpiqen t'i shmangen temes me fjale si::feja asht tjeter e kombi tjeter!
    Jo,feja asht pjese perbarese(tashme)e kombit tone,tema asht shuuume e goditun
    Te me falin ortodoksert shqiptare,,,por te keqijat ma te medhaja i kemi pas nga greku dhe serbi,,,ju lutem vellezer ortodokse mbajeni larg propaganden greke-ortodokse!
    Te me falin vellezerit muslimane por,,,islami e dogji kete vend me shekuj me rradhe,islami nuk njeh kombe mbi vehten,per islamin "tjetri-infideli" asht anmik i islamit,pra duhet zhdukur,radikalizmi islamik asht semundja e shekullit dhe shum i rrezikshem per kombin tone,radikalet islamike perbajne pakicen ne besimtaret muslimane,por gjithsesi vendi jone asht nje pike strategjike per ata!

Mbeshteteni kryetarin e komunitetit musliman shqiptar(ja kam harru emnin),asht me te vertete atdhetar!
    Mbeshtetni pop Nikolla Markun e Elbasanit,asht me te vertete atdhetar.
    Mbeshtetini gjithashtu ata prifta katolike te cilet e duan shqiperine dhe punojne per tolerance fetare!
    sikur t kisha gja ne dor
    e t u bajsha akullor
    buzt e tuja me shiju
    ne gjoks tandin me piku-Orosh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Normal qe sdo ta tradhtoja kombin tim kurr per shkak te besimit po do te isha ne gjendje qe te ndrroja besimin qose do ta kerkonte rrethi dua te them rrethi me te njejten kombsi si un shqiptar dhe ket do ta beja vetem per te miren e Shqipenis dhe te shqiptarve dhe ne as nje menyr per dike tjeter.I pari vjen kombi me pas vjen besimi fetar fen e nderron kur dush por kombin jo sdo ipja kombin per fejen ne as nje menyr por fen per komb do ta ipja se as njeri nga profete e fejve nuk ka qen shqiptar dhe nuk i detyron shqiptret qe ti ja rrespektojn besimin e tij fetar.Kombi para se gjithash.Por hapsit te temes i kisha kerku nje nder qose mund ta vendos nj sondazh ne ket tem edhe pse mendoj se as kush sdo ta jep kombin per besimin e tij fetar qose do vendosej nje sondazh do te kishim shifra me te sakta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga OROSHI Lexo Postimin
    Po shoh ketu shume reagime pozitive,por edhe disa qe perpiqen t'i shmangen temes me fjale si::feja asht tjeter e kombi tjeter!
    Jo,feja asht pjese perbarese(tashme)e kombit tone,tema asht shuuume e goditun
    Te me falin ortodoksert shqiptare,,,por te keqijat ma te medhaja i kemi pas nga greku dhe serbi,,,ju lutem vellezer ortodokse mbajeni larg propaganden greke-ortodokse!
    Te me falin vellezerit muslimane por,,,islami e dogji kete vend me shekuj me rradhe,islami nuk njeh kombe mbi vehten,per islamin "tjetri-infideli" asht anmik i islamit,pra duhet zhdukur,radikalizmi islamik asht semundja e shekullit dhe shum i rrezikshem per kombin tone,radikalet islamike perbajne pakicen ne besimtaret muslimane,por gjithsesi vendi jone asht nje pike strategjike per ata!

Mbeshteteni kryetarin e komunitetit musliman shqiptar(ja kam harru emnin),asht me te vertete atdhetar!
    Mbeshtetni pop Nikolla Markun e Elbasanit,asht me te vertete atdhetar.
    Mbeshtetini gjithashtu ata prifta katolike te cilet e duan shqiperine dhe punojne per tolerance fetare!
    Un ket popin Elbasanit do kisha vendos ne krye te kishes ortodokse shqiptre dhe jo ata qe shkon e vjen ne Greqi nuk ja dij emrin per fat te keq.
    Ky popi i Elbasani esht burr shqiptar ka qen ne mbledhejen e kuvendit mbar kombtar e ka tregu se shqiptaret ortodoks e dojn Shqipenin si gjith shqiptaret e feve te tjera.Ky esh nje burr i verte Nikolla Marku i cili don shqiptaret e jo si aij udheqsi momental i fes ortodokse ne gjith shqiperin qe shkon ne greqi e be dredha me ata greket.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Kombi mbi te gjitha,
    te tjerat vine nga mbrapa.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Talebanet e forumit tonë të dashur e bëjn pa mendu dy herë. Derisa këta pranojn me hudh vetën në ajrë për fe atëher kush është më i ëmbel se shpirti?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin
    Talebanet e forumit tonë të dashur e bëjn pa mendu dy herë. Derisa këta pranojn me hudh vetën në ajrë për fe atëher kush është më i ëmbel se shpirti?

Shpresoj qe skemi taleban ne popullin ton se skemi as nje lidhje me ata kries arbe te poshter dhe ekstremiste.Ata luftojn kunder amerikanve per tok tyenen neve ska qa na intereson fare.I thash ne fillim e keqe dhe ekstremiste se e ngucin te fortin pa pas forc me perballu si p.sh Ameriken e ngucin a nga ana tjeter skan forc me nal se kur po i gjun me raketa po i kall gjith.Ne jemi shqiptar dhe shqipta do rrijm vetem per shqipenin do luftojm per fen ska randsi se feja shkon e vejen.Shum her populli jon ka njoft ndrrmin e fes nga i krishter ne islamik nga islamik ne te krishter feja mund te ndrrohet nuk esht e ndaluar por kombi je aij qe ke qen gjithmon e duhet ta ruajsh se nderin dhe mbeshtetjen e gjen te kombi yt.Nje esht kombi nuk ipet per as nje gja ne bot.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

gabim je sepse feja Islame nuk thot qe ta tradhtosh kombin...

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Postuar më parë nga Gostivari_usa

Mvaret se per cilen diskutohet, kombin si komb nuk e kisha tradhetuar kurre ne jete, por individ te kombit tim ( si puna e Mesia4ever dhe CO. ) keta tipa i kisha tradhetuar biles sikur te kisha pasur pak mundesi i kisha cuar te jetojne ne Mars.

GV_USA

P.S." Ata tipa nuk jane shqiptare, ata jane grek shqipfoles ose serb shqipfoles"
    Ti gosti, duhet ta ndash mendjen se na bere corbe.
    Ti gosti, duhet ta ndash mendjen se na bere corbe.

Ketu thua:

Postuar më parë nga Gostivari_usa

Une jam, musliman, praktikoj fene islame cdo dite, marr fryme ne emer te fese islame, jetoj Per Allahun dhe krejt qenie time ia kam falur kesaj feje okay.

Kurse me siper ja ke fal atdheut. Mos u bej hipokrit (megjithese dhe kete rol nuk e luan mire)

Ghosty i shkret e ka te veshtir me mbajt mend rrenat e kalume qe me dit ça nuk duhet than ne te ardhmen

Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
    Ne rrall te pare un kam lind si Shqipetar dhe jo si katoli apo musliman dhe me plot siguri do vdes ashtu si kam lind, si Shqipetar !!!
    D'Oh!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    me mire do kishte qene te thoni

A DO TA TRADHTONI FENE TUAJ PER KOMBIN??

keshtu me duket me mire

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Shume u fol dhe u sterfol ne kete teme, dhe ndonje shembull tradhetie, nuk na sollet ketu te shikojme se perse behet fjale.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kisha është Një
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  2. Si ta forcojmë besimin !!!!!!
    Nga phyro në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-05-2007, 08:58
  3. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •